Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Οι πνευματικοί οδηγοί....!!!

Οι πνευματικοί οδηγοί κάποια στιγμή είχαν ενσαρκωθεί.

Στη συνέχεια,μετά το θάνατο,έχουν περάσει από συγκεκριμένη εκπαίδευση,ώστε να καθοδηγούν και να βοηθούν τους ανθρώπους από τον κόσμο των πνευμάτων.

Ορισμένα από τα ανώτερα πνεύματα είναι ιδιαίτερα εξελιγμένα.Να θυμάστε όμως ότι δεν είναι όλα υψηλά
εξελιγμένα.Παράλληλα,υπάρχουν και μερικοί ξεχωριστοί οδηγοί που δεν έζησαν ποτέ στη Γη,αλλά συνήθως συνδέονται με τους προστατευόμενούς τους για μια συγκεκριμένη αποστολή.

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν τουλάχιστον έναν πνευματικό οδηγό.

Συνήθως ένας πνεύμα-οδηγός έχει βιώσει τη ζωή σε ανθρώπινο σώμα,με συνέπεια να καταννοεί τους περιορισμούς,αλλά και τους πειρασμούς,της ελεύθερης βούλησης.Καθώς έλκουμε τους οδηγούς ανάλογα με το επίπεδο τους φωτός μας κάθε φορά,ενδεχομένως να μην παραμείνουν καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής μας.

Μπορεί κάποιο να συνεργαστεί μαζί μας για ένα σύντομο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια να προχωρήσει.Όταν συμβαίνει μία αλλαγή οδηγών,το πιο συνηθισμένο σύμπτωμα στον άνθρωπο,είναι βαθιά-σχεδόν υπαρξιακή-λύπη.Τα πνεύματα οδηγοί εξελίσσονται μέσω της διακονίας,γι αυτό και η πνευματική τους ανάπτυξη δε βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με τη δική μας.

Οι πνευματικοί οδηγοί συνδέονται μαζί μας με τέτοια δόνηση αγάπης,που είναι αδύνατον να περιγραφεί με λέξεις.Έχουν στο νου τους,αυτό που είναι το καλύτερο για εμάς και φροντίζουν στοργικά να μας οδηγήσουν προς τις καλύτερες δυνατότητες του εαυτού μας.

Μας ενθαρρύνουν να αναπτύξουμε επίγνωση,και να εξελιχθούμε πνευματικά,μάς διδάσκουν ό,τι χρειάζεται 
στην πορεία μας,και μας βοηθούν στα θέματα που αντιμετωπίζουμε.

Οι πνευματικοί οδηγοί βοηθούν και συνεργάζονται με τους αγγέλους.Φροντίζουν να βρισκόμαστε στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή για κάποιες συναντήσεις και γεγονότα,προσφέρουν καθοδήγηση και βοηθούν με έργα όπως η συγγραφή βιβλίου ή ένα δημιουργικό σχέδιο.Μας γεμίζουν ενέργεια και ορισμένες φορές μάς μεταδίδουν διδάγματα ή πληροφορίες.

Φέρνουν ιδέες στο νου μας,στα όνειρα ή στο διαλογισμό,ώστε να κατευθυνθούμε προς το καλύτερο δυνατό μέλλον.

Δεν μπορουν να επιδράσουν άμεσα στον υλικό κόσμο όπως οι άγγελοι.Μπορούν να συγχρονίσουν,να συμβουλέψουν,να μοιραστούν τη σοφία τους,αλλά δεν μπορούν να παρέμβουν.
Κάθε πνευματικός οδηγός είναι μαζί μας για κάποιο λειτουργικό σκοπό.

Είναι οι καλύτεροί μας φίλοι,γιατι ποτέ δεν θα κάνουν κάτι που θα μπορούσε νας πληγώσει ή να μας βλάψει. Μας αγαπούν ως οικογένεια και θα κάνουν τα πάντα,όσα μπορούν και όσα τους επιτρέπουμε για να μας βοηθήσουν.

Ο ρόλος τους βέβαια, δεν είναι να μας υποκαταστήσουν στις αποφάσεις και στις επιλογές μας.

Εμείς τελικά είμαστε αυτοί που θα πάρουμε τις αποφάσεις τιμώντας την ελεύθερη βούλησή μας.Ο ρόλος τους είναι συμβουλευτικός και συνοδευτικός,όχι κυριαρχικός,και αυτή είναι αληθινά η έκφραση της θεϊκής αγάπης ♥

Olympia Karagiannopoulou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου