Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Ενεργοποίηση νερού - Θεραπεία με νερό...!!


Γεμιζουμε ενα ποτηρι νερο το βραδυ και κρατωντας το με τα δυο μας χερια δημιουργουμε ομορφα συναισθηματα,(αγαπης,ευγνωμοσυνης,....κ.α)οπως και φανταζομαστε ομορφες εικονες που τα συνοδευουν η και αντιθετα για 15' περιπου,σε απολυτη ηρεμια.Μπορουμε ειτε με διαλογισμο ειτε με προσευχη,παντα η προθεση μας να ειναι ΘΕΤΙΚΗ!

Μπορειτε να συνοδευσετε την διαδικασια της ενεργοποιησης του νερου με χαλαρη μουσικη,χαμηλα Herz,η κλασσικη μουσικη απο Μοτσαρτ ,κυριως.

Το νερο εχει ενεργοποιηθει και η κρυσταλλικη του δομη εχει αλλαξει!Συνειδητοποιημενα πια και συνεχιζοντας να κανουμε σκεψεις ΚΑΘΑΡΣΗΣ και ΚΥΤΑΡΡΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ το πινουμε γουλια -γουλια αναμιγνυοντας το καθε γουλια με το σαλιο μας.

Οταν τελειωσουμε γεμιζουμε ξανα το ποτηρι μας και το αφηνουμε σκεπασμενο στο κομοδινο μας για να επαναλαβουμε την ιδια διαδικασια την αλλη μερα το πρωι με απολυτη συνειδητοτητα της πραξης μας (Ιδιες θετικες σκεψεις,προθεσης,συναισθηματα,...) πριν ξεκινησουμε το οτιδηποτε.

Μολις τελειωσουμε γεμιζουμε ξανα το ποτηρι μας και το αφηνουμε στο κομοδινο για να επαναλαβουμε το βραδυ την ιδια διαδικασια.

Η θεραπεια αυτη (Ενεργοποιηση του νερου) μπορει να γινει για 40 μερες και αν χρειαστει και παραπανω.

Μπορει να συνδυαστει με τροφικη ΚΑΘΑΡΣΗ του οργανισμου (αποχη απο ζωικα λιπαρα,....) η αποτοξινωτικα ροφηματα βοτανων
(λουιζα...ταραξακο,..τσουκνιδα,....γαιδουραγκαθο.....κ.α ) 
και πνευματικη καθαρση (αποχη απο κακες σκεψεις η απο ανθρωπους που μας προδιαθετουν αρνητικα,...).

Τα αποτελεσματα εκπλησουν!!!!!

Mary Anima Andreou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου