Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Γιατί οι ψυχές που δονούνται υψηλά δυσκολεύονται να βρουν μια σταθερή σχέση...!!!

Οι Old Souls δεν θέλουν να είναι σε μια σχέση μόνο και μόνο για να έχουν έναν σύντροφο, χρειάζονται αγάπη για να αναπτυχθούν μαζί.

Είναι Ψυχές που είχαν πολλές προηγούμενες εμπειρίες και γι' αυτό θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτή την ενσάρκωση στη Γη για να εξελιχθούν, δεν τους αρέσει να χάνουν χρόνο.

ΕΧΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΖΩΗΣ

Οι παλιές Ψυχές έρχονται σε αυτόν τον Κόσμο με έναν σκοπό, μια αποστολή και συχνά πιστεύουν ότι ένας έρωτας θα μπορούσε να τις αποσπάσει από την εκπλήρωση αυτού του καθήκοντος. Πριν αναζητήσουν την αγάπη από έναν σύντροφο, δίνουν προτεραιότητα στην προσωπική τους εξέλιξη και κατανόηση. της αποστολής της ζωής σας. 

Καθώς ο έρωτας απαιτεί πολλή προσοχή και αφοσίωση, καταλήγουν να αφήνουν στην άκρη τις πιο τετριμμένες ερωτικές σχέσεις, εκτός αν πρόκειται για τον ιδανικό σύντροφο, συμπληρωματικό και σχετικό με τον σκοπό που πρόκειται να εκδηλωθεί, οπότε η συνάντηση γίνεται μέσω της Θείας Αλχημείας.

ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΎΓΧΡΟΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Οι παλιές ψυχές δεν προσαρμόζονται καλά στις συμβατικές συναντήσεις, γι' αυτές όλα αυτά είναι πολύ επιφανειακά, τους αρέσουν οι πραγματικές συναντήσεις, οι άνθρωποι που γνωρίζονται βαθιά, δείχνουν τον εαυτό τους, συνδέονται με την Ψυχή τους και έχουν παρόμοιες Ενέργειες.

Θεωρούν το σεξ ως ιερή πράξη, Δυστυχώς, αυτού του είδους οι συναντήσεις δεν είναι συχνές σήμερα, οι άνθρωποι συνήθως συνομιλούν μέσω εφαρμογών, πλατφορμών γνωριμιών, και αυτό δεν ευχαριστεί τις Παλιές Ψυχές και αυξάνει τη δυσκολία να βρουν την αγάπη, ακόμη και αν γνωρίζουν τι πρέπει να γίνει.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ.

Η ιστορία των παλαιών Εγώ : "θα περιμένω να μου τηλεφωνήσει, δεν θα τηλεφωνήσω" ή "θα προσποιηθώ ότι δεν ενδιαφέρομαι" είναι κάτι που πραγματικά δεν αρέσει στις Old Souls, δεν αντέχουν να ενσαρκώνουν χαρακτήρες, είναι πολύ ευαίσθητες και αληθινές, όχι τους αρέσει η συμπεριφορά, να είναι γοητευτικές με επιθυμία να ευχαριστήσουν, είναι διαφανείς, άμεσες, με γυμνή ψυχή και αυτό τρομάζει πολλούς ανθρώπους.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΙ.

Οι Old Souls δεν κάνουν παρέα με τον οποιονδήποτε, απλά για να έχουν παρέα ή να καλύψουν κενά, αν πιστεύουν ότι το άτομο δεν αξίζει τον κόπο, δεν μπαίνουν καν στον κόπο, πολλοί άνθρωποι καταλήγουν να λένε ότι είναι "πολύ απαιτητικοί", αλλά η αλήθεια είναι ότι οι Old Souls Old θέλουν κάποιον να μοιραστούν τη ζωή τους.

Παραδίδονται και σε ισορροπία από αγάπη για τον εαυτό τους, περιμένουν σε αντάλλαγμα τη συνέργεια της ίδιας αφοσίωσης, αποφασίζουν να ποντάρουν σε κάποιον πολύ ξεχωριστό για να τον έχουν δίπλα τους, αλλιώς, προτιμούν να είναι μόνοι τους.

ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΗΓΕΣ

Οι παλιές ψυχές έχουν συναισθηματικές πληγές από αυτή και από άλλες ζωές. Συνήθως αυτές οι Ψυχές ενδυναμώνονται από την εμπειρία, αλλά δεν βρίσκουν μια εύκολη ζωή σε αυτή την ενσάρκωση. Έχουν πολλές προκλήσεις να ξεπεράσουν, μερικές από αυτές πολύ επώδυνες, γι' αυτό και είναι πολύ προσεκτικές, καθώς δεν θέλουν να υποφέρουν ξανά.., 

και τιμούν την αμοιβαία συνοδεία εκείνων που γνωρίζουν τι περνάει ο καθένας και τι συνεπάγεται.Για να έχουν σχέση με κάποιον, πρέπει να αισθάνονται ότι το άτομο είναι αρκετά ώριμο ώστε να κατανοήσει την πορεία και την εξέλιξή τους.

ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ

Οι Παλιές Ψυχές χρειάζονται έναν σύντροφο που θέλει να είναι δίπλα τους, που τις σέβεται και τις καταλαβαίνει, δεν μπορούν να είναι με ανθρώπους που εξαπατούν, κατέχουν, υπερφορτώνουν ή περιορίζουν, αντιλαμβάνονται τη σχέση μόνο από την άποψη της ελευθερίας και της ΑΓΑΠΗΣ.

Γνωρίζουν ότι μια σχέση μπορεί να προχωρήσει μόνο αν υπάρχει αληθινή επικοινωνία από καρδιάς, αγνή κατανόηση μεταξύ τους, αφοσίωση και ειλικρίνεια, αν ο σύντροφος δεν συμβαδίζει μαζί τους ή δεν συντονίζεται με τη δική τους Δονητική Συχνότητα, αφού προσπαθεί να λειτουργήσει... 

ως ερέθισμα για την ανάπτυξη της σχέσης. τον άλλο, ανιχνεύουν τη στιγμή της ανεπιτυχούς τριβής και αποφασίζουν να πάρουν το δρόμο της φυγής μόνοι τους, αποστασιοποιούμενοι και τιμώντας το δεσμό όλων όσων μοιράζονται, σεβόμενοι την προσωπική εξελικτική στιγμή.




Ντόρα Αλκαντάρα
Evangelos Ellanios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου