Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Όλα είναι δονήσεις και συντονισμός…!!!!

Όλα είναι δονήσεις και συντονισμός και σχετίζονται άμεσα με τους νόμους της κβαντικής μηχανικής.

Yπάρχει μία γενική παραδοχή στον εσωτερισμό, ότι ο ανθρώπινος οργανισμός, μπορεί βάσει της ιδιοσυγκρασίας του, να λειτουργήσει ως πομπός συχνότητας. 

Και να συντονίσει-συντονιστεί, με αντίστοιχες συχνότητες και δονήσεις. Οι δονήσεις εκπέμπονται από το υλικό σώμα, με τον λόγο και την ομιλία, με τη σκέψη, ακόμα και με το συναίσθημα.

Όλα αυτά, σε κατάσταση ισορροπίας, μπορούν να αναπτυχθούν και να φτιάξουν τον λεγόμενο νόμο του συντονισμού. Όταν ένα σώμα πάλλεται, οι κινήσεις του είναι δυνατόν να μεταδοθούν, μέσω του περιβάλλοντος. 

Και να θέσουν σε παλμική ισχύ, κάποιο γειτονικό σώμα, έτσι ώστε να πάλλεται ταυτόχρονα με το αρχικό σώμα, στην ίδια συχνότητα.

Ο νόμος της δόνησης:
Ο νόμος των δονήσεων ορίζει ότι τα πάντα στο σύμπαν βρίσκονται σε μία συνεχή κατάσταση δόνησης. Τα πάντα… Είτε είναι στερεά, υγρά ή αέρια. Όλα είναι δονήσεις και συντονισμός… Όλα είναι δημιουργημένα από ενέργεια. 

Και όλες οι μορφές ενέργειας, συνεχώς κινούνται και δονούνται. Ένας βράχος, ένας άνθρωπος ή ένα αυτοκίνητο μπορεί να φαίνεται ότι είναι ακίνητο, αλλά στην πραγματικότητα δονείται αργά. Στο υποατομικό επίπεδο. 

Άλλες μορφές ενέργειας όπως η θερμότητα, το φώς και ο ήχος επίσης δονούνται. Αλλά πολύ γρηγορότερα από αντικείμενα που “εμφανίζονται” ως στερεά.

Πάνω σε αυτό το νόμο της δόνησης και του συντονισμού, υπάρχει ένα ολόκληρο οικοδόμημα. Το οποίο συσχετίζει τη σκέψη και με το πώς μπορεί αυτή να επηρεάσει γεγονότα και πράγματα, όπως και ανθρώπους. 

Μέσω της κβαντικής ενέργειας της σκέψης: Η ενέργεια της σκέψης, στα ανώτερα και αστρικά επίπεδα.

Ακόμα και τα χρώματα-αρώματα συντονίζουν και συντονίζονται. Και ασφαλώς η μουσική συμβάλλει στο να συντονιστεί μία σκέψη εναρμονισμένα. Ακόμα και να λειτουργήσει, συμπληρωματικά σε θεραπείες. Και ένας νους, γλυκά να εκδηλωθεί και να φανεί στο πραγματικό κόσμο…Τον κόσμο των ψευδαισθήσεων.

Σε όλα τα σώματα του ανθρώπου, είτε στο υλικό, είτε στο αιθερικό ή αστρικό, μπορεί να πραγματοποιηθεί συντονισμός…Πρόκειται για παγκοσμιο κρυφό νόμο. 

Ο οποίος συνδέει ανεξήγητα, τον κόσμο των ιδεών με τα δημιουργήματα του. Είναι αυτός ο παγκόσμιος νόμος, που συνδέει τα ανθρώπινα άτομα, με τα υλικά αγαθά. Και τα ανθρώπινα άτομα, με τα υπερβατικά, όπως ο Θεός…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου