Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Υγεία και χορτοφαγία...!!!!

Για να λειτουργήσει κάποιος στα λεπτοφυή πεδία, θα πρέπει να αναπτύξει υγιέστερα σώματα σε κάθε ενσάρκωση. Οι σωστές τροφές είναι πολύ σημαντικές για τα αστρικά και φυσικά σώματα. Για το νοητικό σώμα, η καλύτερη τροφή είναι αρετές, η αγνή σκέψη, η ισχυρή προσδοκία και η αφοσίωση. 

Μια χορτοφαγική διατροφή χτίζει το λεπτοφυές σώμα. Αν κάποιος τρώει κυρίως λαχανικά για επτά χρόνια, αλλάζει ολόκληρο το σύστημά του και αναπτύσσει ένα νέο αστρικό σώμα. 

Το κρέας καταστρέφει το αστρικό σώμα: η επίδραση του αίματος περνά μέσα του, καλώντας χαμηλές οντότητες που περιβάλλουν και εντυπώνουν χαμηλές ζωώδεις ωθήσεις, παρορμήσεις και δράσεις σε αυτό. 

Μας λένε ότι στα χαμηλότερα επίπεδα του αστρικού πεδίου τα ζώα είναι άμορφα, ή έχουν "ομιχλώδη περιγράμματα". Οι άνθρωποι συχνά τρομοκρατούνται όταν βλέπουν ζώα γύρω τους σε αυτό το πεδίο. 

Εάν ένας άνθρωπος σφαγιάσει πολλά ζώα, θα το μετανιώσει οικτρά στον Λεπτοφυή Κόσμο γιατί τα ζώα θα τον περιβάλλουν με μεγάλη φρίκη. 

Ευτυχώς, τα περισσότερα ζώα δεν παραμένουν πολύ στον Λεπτοφυή Κόσμο και περνούν στο φυσικό πεδίο πριν φτάσει το θύμα τους στον Λεπτοφυή Κόσμο. 

Ο φόνος έχει απαγορευτεί. Αυτό έχει μια πολύ εσωτερική έννοια, αλλά οι άνθρωποι δεν σκέφτονται για το μέλλον. Ομοίως, οι εγκληματίες που έχουν σκοτώσει χιλιάδες ανθρώπους θα ζουν στο χαμηλότερο επίπεδο του αστρικού πεδίου σε μια σαν κόλαση κατάσταση, μερικές φορές για χιλιάδες χρόνια. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διαβάζουμε: "Η εκδίκηση είναι η Δική Μου." Το Κάρμα θα φροντίσει εκείνους που σκοτώνουν. 

Τα ζώα σπάνια διεισδύουν στο υψηλότερο αστρικό πεδίο αλλά πηγαίνουν στο χαμηλότερο επίπεδο του αστρικού πεδίου. Συχνά αναγνωρίζουν τα αφεντικά τους και παρέχουν χρήσιμες υπηρεσίες στο αστρικό πεδίο. Στη Διδασκαλία διαβάζουμε ότι είναι καλό να έχουμε τους μικρούς μας φίλους γύρω μας στο αστρικό πεδίο. 

Εκείνοι που έχουν μια καθαρή και αγνή συνείδηση θα έχουν καλή όραση στο αστρικό πεδίο. Αυτοί οι άνθρωποι θα δουν καθαρά όλα τα αστρικά ζώα. 

Αλλά εκείνοι που δεν έχουν ξεκάθαρη όραση, όπως είναι η περίπτωση εκείνων που βρίσκονται στο κατώτερο αστρικό πεδίο, θα παρατηρήσουν ότι τα ζώα γύρω τους έχουν ομιχλώδη χαρακτηριστικά. 




Τορκομ Σαραινταριαν 
(Other Worlds) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου