Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Η ενέργεια της Ευλογίας...!!!!

Είναι Δυνατόν Να Ζήσουμε Ως Μια Μονάδα Ευλογίας;;;

Πώς μπορούμε να ευλογούμε τους ανθρώπους;;;

Πρώτα απ'όλα, η παρουσία σας πρέπει να είναι μια ευλογία. Ένας υγιής, δημιουργικός, ταλαντούχος και συμπονετικός άνθρωπος, είναι μια ευλογία για τους άλλους... Οι άνθρωποι που έχουν ενέργεια, χρόνο και χρήματα να θυσιάσουν, για την πρόοδο των άλλων είναι ευλογία... 

Μπορείτε να είστε ευλογία για τους άλλους μέσω των δωρεών σας, σε ευεργετικά ιδρύματα και άτομα, μέσω του δημιουργικού σας έργου και με το να μοιράζεστε όσα γνωρίζετε.

Ένας φωτισμένος άνθρωπος είναι μια μεγάλη ευλογία, για όσους έρχονται σε επαφή μαζί του. Σας διδάσκει και το χαμόγελό του είναι ευλογία.

Δεν είναι μόνο τα χέρια σας που μπορούν να μεταδώσουν ευλογίες, αλλά και τα μάτια σας, και η παρουσία σας συνολικά... Η φωνή σας, μπορεί να είναι ευλογία ή ερεθισμός στους άλλους ανθρώπους, ανάλογα με το τι μεταφέρει. 

Η φωνή ορισμένων ανθρώπων, σε κάνει να θέλεις να αποδράσεις αμέσως, επειδή δεν υπάρχει καμία ευλογία, οποιουδήποτε είδους στις φωνές τους. Υπάρχει μόνο μίσος, χωριστικότητα, ζήλια και φόβος.

Το χαμόγελο, το περπάτημα, οι τρόποι σας, ολόκληρη η ύπαρξή σας και οι εκφράσεις σας, μπορούν να ευλογούν τους ανθρώπους, επειδή κάθε δράση, είναι μια πηγή που εκδηλώνει την εσωτερική σας δεξαμενή ενέργειας...

Ό,τι κι αν κάνετε, διαδίδετε ενέργεια... Έτσι θα γίνετε μια ευλογία στον κόσμο - γιατί καθώς γίνεστε μια ευλογία, είστε ευλογημένοι... Δίνετε ευλογίες για να λάβετε περισσότερες ευλογίες.

Μπορείτε να δείτε τις ευλογίες που έχετε; Ή λέτε: "Δεν έχω αυτό, δεν έχω εκείνο. Βρέχει, χιονίζει και θέλω ένα ζευγάρι παπούτσια που δεν μπορώ να αγοράσω." Βρίσκουμε ένα εκατομμύριο πράγματα, για να παραπονεθούμε. 

Το πρώτο βήμα για να καταστρέψετε τον μαγνητισμό και τον ηλεκτρισμό σας, είναι να παραπονιέστε, γιατί αυτό σημαίνει ότι δεν είστε ευγνώμονες στον Θεό ή στο Σύμπαν, που σας έχει δώσει τα πάντα...

Η ευλογία είναι πολύ ωραία. Αντί να γίνεστε ξινοί κάθε πρωί και να έχετε μίσος και θυμό, ευλογείτε τα πάντα και γίνετε ευλογία... Αυτός Είναι Ο Στόχος Κάθε Ανθρώπου.

Η ενέργειας της ευλογίας αλλάζει τα γονίδια. Αυτό είναι ένα από τα μυστήρια, που δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί στους γιατρούς... Η ευλογία, αλλάζει τον χαρακτήρα των γονιδίων και τα αντικαθιστά, με πιο υγιή και υπερφυσικά γονίδια.

Η ευλογία, δημιουργεί στο αίμα εκείνους τους παράγοντες, που πηγαίνουν και επιτίθενται σε εκφυλιστικά κύτταρα και τα αντικαθιστούν με αναπαραγωγικά κύτταρα.

Η ενέργεια της ευλογίας, πρέπει να διερευνηθεί βαθιά από την επιστήμη, για να βρεθεί πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι ευλογίες, σε πολλές δύσκολες περιπτώσεις... Να είστε ευλογημένοι. Να ευλογείτε τους άλλους.

Πώς Γίνονται Οι Ευλογίες;;;

Εάν ευλογείτε με το χέρι σας, οραματίζεστε ένα φως στην παλάμη σας, που φλέγεται στο κεφάλι αυτού του ατόμου. Το κέντρο της κεφαλής φορτίζεται. Αυτό είναι για να δώσει ενέργεια.

Μπορείτε να θεραπεύσετε μεταδίδοντας ενέργεια στο μέτωπο.

Εάν ευλογείτε με τη φωνή σας, ψιθυρίζετε και στέλνετε την ευλογία μέσω της φωνής σας.

Εάν ευλογείτε με την σκέψη σας, φανταστείτε το άτομο και περιβάλλετέ το με βιολετί ενέργεια.




Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου