Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Δεν υπάρχουν τυχαία γεγονότα : Οι συγχρονικότητες και εσείς…!!!!

Προσπαθεί μήπως η ψυχή σας να τραβήξει την προσοχή σας; 

Οι συγχρονικότητες και οι αποκαλούμενες συμπτώσεις είναι καθαρά σημάδια ότι η Θεϊκή Πηγή χτυπάει την πόρτα σας. Μερικές φορές μπορεί να είναι ένα ήπιο σκούντηγμα ή για εκείνες τις στιγμές που δεν ακούτε, μπορεί να είναι ένας δυνατός κρότος! 

Όταν η πηγή δουλεύει μέσω συγχρονικοτήτων, μπορεί να εκδηλωθεί με μερικούς ιδιαίτερα μοναδικούς τρόπους. Έχω τον δικό μου ορισμό και αναφέρομαι σε αυτούς ως τα θεϊκά σκουντήγματα. Για παράδειγμα, όταν ακούω την ίδια φράση ή ρητό από παραπάνω από ένα άτομα. 

Όταν οι ίδιοι αριθμοί εμφανίζονται ξανά και ξανά στη ζωή σας. Ανέφερε μήπως κάποιος εκείνο το ίδιο άτομο που μόλις σκεφτόσασταν; Έχετε συναντήσει κάποιον ξαφνικά που φάνηκε να απαντάει σε μια ερώτηση που είχατε στο μυαλό σας εκείνη τη στιγμή; 

Πώς θα καταλάβουμε αν είναι συγχρονικότητες 

Αυτά όλα είναι απλά σημάδια για εσάς και σας ενθαρρύνω να κάνετε μια παύση, να είστε ανοιχτοί και να δώσετε προσοχή, αλλά το πιο σημαντικό, να γνωρίζετε ότι η πηγή, σας στέλνει ένα μήνυμα. 

Ξέρω αυτόν τον άνθρωπο που δυσκολευόταν πολύ με την αλλαγή δουλειών και αυτό του προκαλούσε ξεκάθαρα πολύ στρες. Του προσφέρθηκε μια καινούργια δουλειά και δεν ήταν σίγουρος αν ήθελε να φύγει από την ασφάλεια της δουλειάς στην οποία εργαζόταν ήδη για χρόνια. 

Μια μέρα καθώς πήγαινε στη δουλειά, και σε κατάσταση αναποφασιστικότητας, συνειδητοποίησε ότι έκανε στον εαυτό του όλες εκείνες τις πιεστικές ερωτήσεις που μας βασανίζουν κάτι τέτοιες στιγμές: 

· «Μήπως πρέπει να πάω στην καινούργια δουλειά;» 

· «Θα είμαι ευτυχισμένος;» 

· «Κάνω το σωστό;» 

Την ίδια στιγμή που έκανε αυτά τα ερωτήματα στον εαυτό του, είδε ένα λεωφορείο να περνάει δίπλα του και για κάποιον λόγο, διάβασε τη διαφημιστική πινακίδα στο πλάι του λεωφορείου. Ήταν μια διαφήμιση της Nike με το σλόγκαν: 

«Απλά κάντο!» 

Αυτά δεν είναι απλά συμπτώσεις. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν τυχαία γεγονότα σε αυτό το ευφυές σύμπαν. Είναι στιγμές όπως αυτές που πρέπει να αναρωτηθείτε : «Τι υποτίθεται πως θα έπρεπε να μαθαίνω ή να κάνω αυτή τη στιγμή;» 

Νιώθω ότι αυτά τα γεγονότα συγχρονικοτήτων είναι οι εσωτερικές διεργασίες της ψυχής σας που εξωτερικεύονται στον υλικό κόσμο. 

Συμβουλές για να έχετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε τις συγχρονικότητες 

Αυτή την εβδομάδα προσπαθήστε να παρατηρήσετε αν γίνονται περιστατικά συγχρονικοτήτων γύρω σας και στη ζωή σας. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να σας βοηθήσουν να αρχίσετε να παρατηρείτε και να ανταποκρίνεστε σε αυτά τα Θεϊκά σκουντήγματα. 

Όσο πιο πολύ παρατηρείτε και δίνετε προσοχή σε γεμάτες νόημα καταστάσεις συγχρονικότητας και συμπτώσεις , τόσο πιο εύκολα θα πολλαπλασιάζονται στη ζωή σας. 

· Προσέξτε όταν βρίσκεστε με ανθρώπους απροσδόκητα. Ακούστε με προσοχή αυτό που λέγεται στη συζήτηση και το κρυφό νόημα που μπορεί να υπάρχει εκεί για εσάς. 

· Αν υπάρχει κάποιο βέβαιο πρόβλημα στη ζωή σας, προσπαθήστε να το αφήσετε να φύγει και εστιάστε στη συγχρονικότητα. Αυτό που πρέπει να πείτε στη Θεϊκή Πηγή είναι κάτι σαν: «Οκ, δείξε μου! Κάνε με να έχω επίγνωση και να πράττω ανάλογα όταν η απάντηση ή καθοδήγηση παρουσιάζεται σε εμένα». 

· Δουλέψτε με το ημερολόγιό σας και τη διαίσθησή σας για να αποκτήσετε ακόμα περισσότερη επίγνωση όταν η πηγή χτυπάει την πόρτα σας. 

· Πιστέψτε ότι είναι δυνατόν. Μια θετική συμπεριφορά βελτιώνει την εμπειρία, ακριβώς όπως μια αρνητική συμπεριφορά την σβήνει. 

Όπως είπα: «Δεν υπάρχουν τυχαία γεγονότα! Πιστεύω ειλικρινά ότι η ζωή προσπαθεί να μας εμφανίσει θαύματα κάθε μέρα, αν μπορούσαμε απλά να τα παρατηρούσαμε και να αλληλεπιδρούσαμε μαζί τους». 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου