Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Από το ζώδιό σου ξέρουμε τι κάνεις, όταν σε παίρνει από κάτω…!!!!

Το καθένα αντιδρά διαφορετικά, όταν έχει τις μαύρες του... 
Ο καθένας μας έχει τον δικό του τρόπο για να ξεπεράσει τις μαύρες του. Άλλος απομονώνεται, άλλος κλαίει, άλλος βρίσκει κάτι να ξεχαστεί ή πάει μια βόλτα για να τον χτυπήσει λίγο αέρας και να συνέλθει. Για να δούμε, εσύ, τι κάνεις, ανάλογα με το ζώδιό σου, όταν σε παίρνει από κάτω; 

ΚΡΙΟΣ: Συνήθως δε θέλει να δει κανέναν, ούτε και να μιλήσει. Κλείνεται σε ένα δωμάτιο και βάζει να δει την αγαπημένη του ταινία, κατά προτίμηση κωμωδία για να συνέλθει. 

ΤΑΥΡΟΣ: Σε πρώτη φάση θα βρεθεί με τον/την κολλητή του και πάνω στην κουβέντα θα τσακίσει το κουτί με τα σοκολατάκια ή τρία – τέσσερα πιτόγυρα για να πάνε κάτω τα φαρμάκια. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφεύγει κάθε κοινωνική επαφή, κλείνει τηλέφωνα και κομπιούτερ και δεν υπάρχει για κανένα. Μπορεί να τριγυρνά άσκοπα στους δρόμους, χαζεύοντας δεξιά – αριστερά, χωρίς όμως να δίνει καμία σημασία. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνήθως κλαίει μέχρι να πρηστούν τα μάτια του και μετά το ρίχνει στο νοικοκυριό και τη μαγειρική για να αισθανθεί καλύτερα. 

ΛΕΩΝ: Προσπαθεί να μην σκέφτεται ό, τι τον θλίβει, βγαίνοντας και διασκεδάζοντας για να αποσπάσει την προσοχή του. Μπορεί να κάνει κάποιες υπερβολές αλλά στο τέλος τα καταφέρνει. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάνει ένα ζεστό μπάνιο και πέφτει για ύπνο γιατί μόνο έτσι θα σταματήσει το μυαλό του να λειτουργεί και να ξαναγυρνά στα ίδια και τα ίδια. 

ΖΥΓΟΣ: Αν δεν έχει χρήματα, ώστε να κάνει shopping therapy, τότε κλείνεται στο δωμάτιό του και ασχολείται με κάτι που θα τον κάνει να νιώσει καλύτερα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κλείνει τα φώτα και μπορεί να κάθεται για ώρες στο σκοτάδι, χωρίς να έχει καμία επαφή με οποιοδήποτε ανθρώπινο ον για όσο του χρειάζεται. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα πάρει σβάρνα όλους τους φίλους του κι αφού τους πει πώς νιώθει ίσως τους παρακινήσει να πάνε κάπου έξω γιατί δεν θα τον χωράει ο τόπος. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα προσπαθήσει να επικεντρωθεί σε κάτι άλλο, κατά πάσα πιθανότητα με κάποια δουλειά που θα κρατά το μυαλό του συγκεντρωμένο, ώστε να μην σκέφτεται αυτό που τον έχει ρίξει. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθεί να θεωρητικοποιήσει το συναίσθημα της θλίψης και να πείσει τον εαυτό του ότι όλα είναι state of mind. Πες-πες στο τέλος τα καταφέρνει μια χαρά... 

ΙΧΘΥΕΣ: Βάζει την αγαπημένη του μουσική, παίρνει αγκαλιά το μπουκάλι και τα χαρτομάντιλα και τους δίνει... να καταλάβουν. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου