Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Πριν κοιμηθείς...!!!!

1.Πλύνε τα δόντια, το σώμα θα είναι ακίνητο μα η τερηδόνα θα κινείται όλη νύχτα αν δεν τη διώξεις. 

2.Φόρα αγαπημένες πιτζάμες, μη κοιμάσαι με τα ρούχα απ' έξω, όταν αλλάζει η παράσταση αλλάζουν και οι στολές αλλιώς μπερδεύονται οι ρόλοι. Θα ξυπνήσεις και θα νομίζεις πως δεν κοιμήθηκες καθόλου. 

3.Μείνε κάπου ακίνητος, αμίλητος και πες ευχαριστώ που έζησες άλλη μία ημέρα. Πες το σιωπηλά σε όποιον θέλεις μα μη το θεωρείς δεδομένο. Θα υπάρξει μία νύχτα που δεν θα ζεις πια. 

4.Καθάρισε το νεροχύτη ακόμη κι αν σου λένε πως είσαι ψυχαναγκαστικός, είναι ένα καλωσόρισμα του εαυτού σου το επόμενο πρωί που θα ξυπνήσεις και θα πιείς νερό. 

5.Πες καληνύχτα, είναι κι η νύχτα ένα ταξίδι για όλους. Όλοι περιπλανώνται παντού με τις ψυχές και το μυαλό τους, ευχήσου τους καλό ταξίδι και καλή αντάμωση. 

6. Μην αποκοιμηθείς σε καναπέ με αναμμένη τηλεόραση να τρεμοπαίζει όλη νύχτα ξεγελώντας τον εαυτό σου πως έχεις παρέα στον ύπνο. Αν την χρειάζεσαι στον ύπνο, τότε ψάξε την στον ξύπνιο. 

7.Μην κοιμηθείς κλαμένος, συντετριμμένος ή θυμωμένος γιατί ΑΥΤΟ θα δεις στα όνειρά σου και με ΑΥΤΟ θα ξυπνήσεις. Αφέσου σε όσα νιώθεις πριν κοιμηθείς για να δώσεις έτοιμη τροφή να τη μεταβολλίσει ο νους σου στο ασυνείδητο όσο θα κοιμάσαι. 

8. Χτένισε τα μαλλιά σου να φύγει η σκόνη και να μην την αναπνεύσεις στο μαξιλάρι. Η σκόνη είναι ούτως ή αλλιώς παντού, δεν τη χρειάζεσαι και στα ρουθούνια σου. 

9. Βάλε όμορφο ξυπνητήρι και όχι πυροβολισμούς να σε ξυπνήσουν. Αν χρειάζεσαι άγριους ήχους για να ξυπνήσεις τότε δεν εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου όσο είσαι ξύπνιος, μη τα ρίχνεις στην κούραση. 

10. Μην φας βαριά, δώσε ώθηση στο νου να κάνει εκκαθάριση, μην απασχολήσεις άλλο τον εγκέφαλο με το στομάχι, ο ύπνος είναι γιατρός, καθαριστής, θεραπευτής και μετάβαση σε πιο ανάλαφρο εαυτό. Δεν σε καθηλώνει στο χρόνο μόνο, ταυτόχρονα σε ευεργετεί δωρεάν, αδιάλειπτα και συγχωρητικα. 

Καληνύχτα σε όλους... 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου