Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Τορκόμ_Σαραινταριάν : "Τα Θεμέλια για ένα Νέο Κίνημα Γυναικών"...!!!!


"Οι Μητέρες πρέπει να μελετήσουν, να ερευνήσουν και να ανακαλύψουν ποια δηλητήρια και ποιες ουσίες επηρεάζουν την υγεία των παιδιών τους. 

Και ποια είναι τα παιδιά σας; Τα παιδιά σας είναι όλα τα ανθρώπινα όντα στον κόσμο, χωρίς διάκριση. Η διάκριση, το μίσος και η χωριστικότητα ανήκουν στην κατηγορία του παραλογισμού. 

Όλες οι γυναίκες είναι μητέρες, είτε έχουν βιολογικά παιδιά είτε όχι, όταν ενδιαφέρονται για την ευημερία όλων των ανθρώπων και όταν σκέφτονται πώς να σταματήσουν τη μόλυνση στον κόσμο. 

Οι γυναίκες καλούνται στην ηγεσία αυτή την εποχή (1987) από ανάγκη. Δεν υπάρχει χρόνος να ικανοποιήσεις και ανέσεις. Οι γυναίκες πρέπει να σοβαρευτούν απόλυτα, αν πρόκειται ο κόσμος να επιβιώσει. 

Κάποτε ρώτησα ένα κορίτσι 14 ετών αν υπήρχε κάτι που αγαπούσε στον κόσμο "Ναι, ο φίλος μου!" απάντησε. 

Γιατί δεν ανέφερε κάτι άλλο - τις σπουδές της, το μελλοντικό πανεπιστημιακό της δίπλωμα, τα όνειρά της να υπηρετήσει για το μέλλον της ανθρωπότητας; Ένας φίλος είναι τόσο σημαντικός, το αναψυκτικό είναι τόσο σημαντικό, τα ναρκωτικά είναι τόσο σημαντικά, το σεξ και τα πάρτι είναι τόσο σημαντικά. 

Ποιος σκέφτεται την ευημερία της ανθρωπότητας; 

Ποιος σκέφτεται να έχει καθαρή ατμόσφαιρα και καθαρό περιβάλλον; 

Τα μελλοντικά παιδιά του κοριτσιού θα ζουν μέσα στη μόλυνση και θα υποφέρουν σε τέτοιο βαθμό, ώστε η ζωή σε αυτό τον πλανήτη θα είναι αφόρητη. 

Γιατί να μην μιλήσουμε για αυτά τα πράγματα στους νέους και να μη τους πούμε ότι αυτά είναι τα γεγονότα, αυτή είναι η κατάσταση, και αυτό χρειάζεται; Πρέπει να βάλουμε τους νέους να σκεφτούν τι μπορούν να κάνουν για να βοηθήσουν τον κόσμο. 

Οι γυναίκες πρέπει να σκεφτούν, να πάνε στα πανεπιστήμια, να προχωρήσουν σε κάθε τομέα της ανθρώπινης προσπάθειας και να κινητοποιήσουν όλες τις προσπάθειές τους έτσι ώστε να φέρουν ξανά την ισορροπία στη ζωή. 

Τώρα δεν υπάρχει ισορροπία επειδή οι άνδρες πάτησαν πάνω στις γυναίκες και πήδησαν μπροστά για τα δικά τους χωριστά συμφέροντα και σε αναζήτηση χρήματος και δύναμης. Οι γυναίκες έμειναν πίσω, μέσα στη μόλυνση που δημιουργήθηκε από την ανεύθυνη απληστία των ανδρών και την έλλειψη οράματος. 

Κάποτε ρώτησα μια γυναίκα τι έκανε στη ζωή της. Είπε, "να, συναντιέμαι με μια ομάδα γυναικών μια φορά την εβδομάδα και καθόμαστε και ερχόμαστε σ' επαφή με ΟΥΦΟ". 

"Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον", παρατήρησα, "αλλά δεν ασχολείστε επίσης και με τα προβλήματα και τα ζητήματα της ανθρωπότητας, για την επιβίωση και τη βελτίωση στη γη";
"Μπα, δεν ενδιαφερόμαστε για τέτοια πράγματα" απάντησε. 

Μπορεί να μην ενδιαφέρεστε για τέτοια πράγματα, αλλά πετάμε με ένα αεροπλάνο η μηχανή του οποίου διαλύεται. Μοιράζεστε το πεπρωμένο όλης της ανθρωπότητας είτε ενδιαφέρεστε είτε όχι. Αν απλώς κάθεστε και ζείτε σε παραισθήσεις, τότε θα τσακιστείτε μαζί με όλους τους άλλους, όταν συμβεί η συντριβή."




Απόσπασμα από το βιβλίο του Πνευματικού Φιλοσόφου και Μουσικού Τορκόμ Σαραϊνταριάν 
"Σεξ, Οικογένεια & Γυναίκα στην Κοινωνία", κεφάλαιο 41 "Τα Θεμέλια για ένα Νέο Κίνημα Γυναικών". 
-Παραγγείλτε τα βιβλία του Τορκόμ στο www.eiselixibooks.gr
-Στείλτε μας e-mail στο info@eiselixibooks.gr 
-Ελάτε στην ομάδα μας στο fb "Πνευματική - Ενεργειακή Ψυχολογία"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου