Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

9 απλοί τρόποι για να ενισχύσουμε την ενεργειακή μας προστασία...!!!!

Όσοι εργαζόμαστε με ενεργειακές τεχνικές και μεθόδους θεραπείας γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι πριν από κάθε εργασία να δημιουργούμε ασπίδα προστασίας γύρω από το ενεργειακό μας πεδίο. Επειδή βρισκόμαστε σε υψηλές δονήσεις, είμαστε κανάλια ζωτικής ενέργειας είναι σημαντικό να διατηρούμε την ροή της στο φυσικό μας σώμα συνεχώς. 

Γι’ αυτό ζητάμε την προστασία των Ουράνιων Ενατενιστών και Αγγέλων ώστε να εργαζόμαστε χωρίς την επιρροή αρνητικών ενεργειών, ανθρώπων ή καταστάσεων. Δεν είναι όμως μόνο οι ενεργειακοί θεραπευτές που χρειάζονται προστασία και ενεργειακή ενδυνάμωση. Όλοι μας το έχουμε ανάγκη. Και γιατί το λέω αυτό; 

Τι συμβαίνει όταν δεν έχουμε προστασία; 

“Στεγνώνουμε” από ενέργεια. Τι εννοώ; Φανταστείτε ότι είστε μέσα σε ένα λεωφορείο μαζί με άλλους 20 επιβάτες που δεν έχουν την ίδια δόνηση με εσάς. Χωρίς να το θέλουν ή να το κάνουν επίτηδες, θα τραβούν ενέργεια από την αύρα σας κι έτσι θα νιώθετε σαν να μην έχετε καθόλου ενέργεια, θα νιώθετε εξάντληση ή ακόμα και πόνους στο σώμα σας και θα αναρωτιέστε “μα πως στο καλό μου συμβαίνει αυτό, αφού ήμουν μια χαρά πριν!” 

Η ενέργεια έχει την τάση να ρέει από τα υψηλότερα στα χαμηλότερα επίπεδα. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε την ενεργειακή ασπίδα προστασίας, για να διατηρούμε την ροή μέσα μας και άρα τη δύναμή μας. 

Τί συμβαίνει όταν δημιουργούμε ασπίδα προστασίας; 

Η αύρα μας παραμένει δυνατή και ανέπαφη και μπορεί να αποκρούσει αρνητικές σκέψεις και ενέργειες. Αλλά πέρα από τις εξωτερικές βολές, η ασπίδα μας μπορεί να βοηθήσει και τις δικές μας σκέψεις να είναι θετικές (όλοι ξέρουμε πως μας χρειάζεται αυτό!). 

Ξεκινάμε την ημέρα μας δημιουργώντας την προστασία μας, όμως κατά την διάρκειά της αυτή αποδυναμώνεται. Θα το έχετε νιώσει. Που πιστεύετε ότι οφείλεται αυτό; Οφείλεται στο γεγονός ότι αλληλεπιδρούμε με ανθρώπους και καταστάσεις. 

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ερχόμαστε σε φυσική επαφή με κόσμο. Μπορεί η επαφή να μην είναι φυσική αλλά σε επίπεδο επικοινωνίας (π.χ. μέσω τηλεφώνου ή email). 

Ας πούμε ότι είχαμε μια τηλεφωνική επικοινωνία που κατέληξε σε έντονη διαφωνία. Αυτό το περιστατικό το επαναφέρουμε στη σκέψη μας συνέχεια και το τροφοδοτούμε με συναισθήματα. 

Τι κάνουμε δηλαδή; 

Ανακυκλώνουμε και ενδυναμώνουμε ό,τι μας αποδυνάμωσε, ό,τι μας πήρε την δύναμή μας, την ενέργειά μας! Αντί να το αφήσουμε πίσω μας, να το αποδεσμεύσουμε και να προχωρήσουμε μπροστά, τροφοδοτούμε την ύπαρξή μας με αρνητικά συναισθήματά, με αποτέλεσμα η ασπίδα μας να αποδυναμώνεται. 

Χρειάζεται να είμαστε σε εγρήγορση για να το “πιάσουμε” αυτό όταν συμβεί και να ανανεώσουμε την προστασία μας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είτε είμαστε κανάλια Ρέικι είτε όχι, η ενεργειακή ασπίδα και προστασία είναι πολύ σημαντική για να κρατάμε την ενέργειά μας σε υψηλά επίπεδα! 

Πως μπορούμε λοιπόν να διατηρούμε την ενέργειά μας και άρα τη δύναμή μας; 

Οι θεραπευτές έχουν τους τρόπους τους σύμφωνα με τις μεθόδους που έχουν σπουδάσει, αλλά τι γίνεται με όσους δεν γνωρίζουν κάποια ενεργειακή μέθοδο θεραπείας; 

Ας δούμε κάποιους απλούς αλλά ισχυρούς τρόπους που μπορούμε να εφαρμόσουμε όλοι. 

#1 Η πιο απλή τεχνική προστασίας όταν βρίσκεστε απέναντι σε έναν άνθρωπο από τον οποίον δεν εισπράττετε φιλική διάθεση, είναι το γνωστό σταυροπόδι. Όπως είμαστε σε καθιστή θέση σταυρώνουμε τα χέρια και τα πόδια μας. 

Ακόμη καλύτερο θα ήταν αν σταυρώναμε τα πόδια μας κανονικά ενώ φέρναμε τα χέρια μας μπροστά από το ηλιακό μας πλέγμα και δέναμε τα δάχτυλά μας εκεί. Με αυτό τον τρόπο προστατεύουμε τη ροή της ενέργειας μας. 

#2 Μια άλλη απλή αλλά πολύ δυνατή μέθοδος είναι η προσευχή ή μάντρα. Υπάρχουν δύο σημαντικοί παράγοντες που κάνουν μια προσευχή δυνατή : 

Να είναι στη γλώσσα που μιλάμε και στη θρησκεία που πιστεύουμε και 

Να βγαίνει από τα βάθη της καρδιάς μας. 

Αν χρησιμοποιήσετε μια θρησκευτική προσευχή, είναι ήδη φορτισμένη από την πίστη εκατομμυρίων ανθρώπων που την έχουν απαγγείλει άπειρες φορές συνολικά. Μπορεί να είναι και μια σύντομη φράση όπως αυτή, η οποία εμπλουτισμένη με τα όμορφα συναισθήματα που δημιουργεί γίνεται μια ισχυρή δήλωση προστασίας : 

“Είθε να με προστατεύει η Χάρη σου και να αφυπνίζει μέσα μου τη Θεία Σου ουσία ” 

Αν χρησιμοποιήσετε μία δική σας προσευχή, για να έχει ένα ισχυρό φορτίο δόνησης θα χρειαστεί να ειπωθεί με βαθιά πίστη που να πηγάζει από το πιο τέλειο σημείο της Καρδιάς σας. Το μάντρα, για να είναι ισχυρό χρειάζεται να απαγγέλετε στην πρωτότυπη γλώσσα του, κάποια μάλιστα σε συγκεκριμένη δόνηση και να είναι επαναλαμβανόμενα. Το πιο γνωστό μάντρα είναι ο ήχος του Σύμπαντος, δηλαδή το ΩΜ (ή Αουμ). 

#3 Μία ακόμη μέθοδος προστασίας που μπορούμε να εφαρμόζουμε κάθε πρωί πριν σηκωθούμε από το κρεβάτι, είναι να ζητάμε από τους Αγγέλους να μας προστατεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αν έχετε σύνδεση με κάποιον συγκεκριμένο Άγγελο, μπορείτε να τον καλέσετε με το όνομά του και να ζητήσετε την προστασία του. Αν όχι, απλά δηλώστε τρεις φορές : 

“Άγγελοι, παρακαλώ αγκαλιάστε με με ένα λευκό σύννεφο προστασίας όλη την ημέρα” 

Και ταυτόχρονα να νιώθετε αυτό το σύννεφο να σας αγκαλιάζει και να σας περιβάλλει με την αγγελική προστασία. Το ίδιο μπορείτε να ζητήσετε για τους αγαπημένους σας, για τα παιδιά σας όταν φεύγουν για το σχολείο, για τον σύντροφό σας, κλπ. 

Απλά οραματιστείτε το Λευκό σύννεφο να αγκαλιάζει προστατευτικά το άτομο που σας ενδιαφέρει. Θα ήθελα να ξέρετε – και εύχομαι μια μέρα να το νιώσετε και να το βιώσετε – πως οι Άγγελοι ΠΑΝΤΑ ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας. ΠΑΝΤΑ! Απλά ζητήστε τη βοήθειά τους. 

Είναι η δουλειά τους να μας προσέχουν και το κάνουν με τεράστια ευχαρίστηση και αγάπη, υπό την προϋπόθεση ότι τους το ζητάμε! Αλλά εμείς, συχνά τους αφήνουμε στην… “ανεργία” ενώ Εκείνοι μας αγαπούν τόσο πολύ! 

#4 Τώρα θα σας πω για μία τεχνική που μπορείτε να εφαρμόσετε όταν έχετε να πάτε σε μια συνάντηση με πολύ κόσμο και νιώθετε άβολα μ’ αυτό. Πάρτε λίγα λεπτά, εστιάστε στην αναπνοή σας και ηρεμήστε. Δημιουργείστε νοερά μια Σφαίρα Λευκού Φωτός η οποία θα περιβάλλει όλο σας το σώμα. Νιώστε το Λευκό, μαργαριταρένιο, θεϊκό Φως που σας αγκαλιάζει και σας προστατεύει. 

Δηλώστε : “Περιβάλλομαι από το Λευκό Φως Θεϊκής Αγάπης και Ουράνιας Προστασίας”. 

Μπορείτε να τροποποιήσετε την δήλωση με τρόπο ώστε να μιλάει στην καρδιά σας. Απλά σιγουρευτείτε ότι θα είναι μια θετική δήλωση Λευκού Φωτός αυτή με την οποία θα περιβάλλεται τον εαυτό σας. 

Κατόπιν οραματιστείτε ότι σας περιβάλλει αυτή η σφαίρα λευκού φωτός και δηλώστε για πόσο χρόνο θέλετε να μείνει (για όλη την ημέρα ή για κάποιες ώρες). Τέλος δηλώστε πως οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια δεν έχει πρόσβαση και δεν σας φτάνει. 

#5 Αν θέλετε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από έναν συγκεκριμένο άνθρωπο θα σας πρότεινα αφού εφαρμόσετε την σφαίρα λευκού φωτός σε εσάς, να βάλετε και το άτομο αυτό σε μια τέτοια σφαίρα! Μπορεί να σας φανεί παράξενο, αλλά παρατηρήστε πως το άτομο θα θέλει να μείνει μακριά σας με κάθε τρόπο και επιπλέον θα του έχετε προσφέρει μια “πλημμύρα” θετικής ενέργειας! Καλό κάρμα! 

#6 Θέλω να μοιραστώ μαζί σας, ειδικά με εσάς τις μανούλες, έναν υπέροχο οραματισμό προστασίας που μου τον έμαθε ο Δάσκαλός μου όταν του είχα εκμυστηρευθεί κάποια ανησυχία μου για τα μικρά παιδιά μου

Είναι αυτός της Ασημένιας Κλωστής. Από την κορυφή του κεφαλιού οραματίζεστε ότι ξεκινά μια Ασημένια Κλωστή που τυλίγει εσάς σε ολόκληρο το σώμα σας. Φανταστείτε ότι αγκαλιάζετε τα παιδιά σας και ότι η Ασημένια Κλωστή που ξεκινά από εσάς τυλίγει και το δικό τους σώμα. 

Αν δεν έχετε παιδιά μπορείτε να μοιραστείτε αυτόν τον οραματισμό με τον σύντροφό σας. Είναι σημαντικό τα συναισθήματα και τα κίνητρά σας να είναι αγνά και να οδηγούνται από βαθιά αγάπη, μη δεσμευτική. Εξετάστε τα κίνητρά σας πριν τον οραματισμό αυτό. 

Σημαντικό: Όσο κι αν αγαπάμε τα ζωάκια, ειδικά τα ζωάκια συντροφιάς, ακόμα κι αν τα νιώθουμε σαν παιδιά μας ο οραματισμός της Ασημένιας Κλωστής δεν είναι κατάλληλος αν θέλουμε να τα προστατέψουμε. Καταλληλότερη μέθοδος είναι η σφαίρα Λευκού Φωτός. Βέβαια, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι ενεργειακής προστασίας και ενδυνάμωσης που μας προσφέρει η Μητέρα Γη. 

#7 Η Μητέρα Γη μας έχει δώσει όλα όσα χρειαζόμαστε. Με τα βότανα και την αρωματοθεραπεία μπορούμε να φτιάξουμε υπέροχα και ισχυρά ανθόνερα καθαρισμού & προστασίας της αύρας. Αν δεν θέλετε να μπαίνετε σε τέτοιες φασαρίες, μπορείτε να τα αγοράσετε από κάποιον θεραπευτή που εμπιστεύεστε. 

#8 Θα έχετε ακούσει για τους οργονίτες. Είναι κατασκευές από υγρό γυαλί ή ρητίνη, μέταλλα, χαλκό και κρυστάλλους και όπως λέγεται έχουν την ιδιότητα να μετατρέπουν την αρνητική ενέργεια σε θετική. Λέγονται και “αιθερικοί μετατροπείς” και μπορούν να φορεθούν ως κόσμημα ή να τοποθετηθούν στο γραφείο ή στο χώρο μας γενικότερα. 

Πραγματικά τους εμπιστεύομαι και τους χρησιμοποιώ, ιδιαίτερα για να καθαρίζω τους νέους κρυστάλλους μου. Είναι εκπληκτικό το πόσο καλή δουλειά κάνουν! 

#9 Θα ήταν μεγάλη παράληψη να μην αναφερθώ στον πλούτο του Ορυκτού Βασιλείου. Οι κρύσταλλοι είναι Παιδιά της Γης και έχουν τεθεί στην υπηρεσία των ανθρώπων απ’ αρχής του Κόσμου. 

Η πιο γνωστή προστατευτική ασπίδα από κάθε είδους αρνητικές ενέργειες, γήινες, κοσμικές και ανθρώπινες είναι η Μαύρη Τουρμαλίνη. Υπάρχουν υπέροχα μενταγιόν με ακατέργαστο ή κατεργασμένο λίθο, αλλά είμαι σίγουρη πως θα βρείτε και πανέμορφες τουρμαλίνες μονής αιχμής να φτιάξετε το δικό σας κολιέ αν θέλετε. Αν δεν θέλετε να την φοράτε, μπορείτε να την έχετε στο πορτοφόλι σας ώστε να είναι πάντα μαζί σας. 

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που κάνει την Μαύρη Τουρμαλίνη τον Νο1 λίθο προστασίας είναι η ιδιότητά της να στέλνει πίσω στην πηγή τους τις αρνητικές ενέργειες από όπου κι αν προέρχονται. 

Σημαντικό: Όταν θα θελήσετε να διαλέξετε τον λίθο σας, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Βάλτε το ένα χέρι στην καρδιά και με το άλλο χέρι πλησιάστε τον λίθο μέχρι 5 εκ. περίπου και αφήστε το χέρι σας να δεχθεί την ενέργειά του, να νιώσει τις δονήσεις του. 

Μερικοί λίθοι είναι “ταλαιπωρημένοι”, κάποιοι ίσως είναι “σβηστοί”. Δεν είναι όλοι το ίδιο. Διαλέξτε τους με το χέρι στην καρδιά και μετά όταν τους πάτε σπίτι, θα χρειαστεί να τους φροντίσετε λίγο πριν τους χρησιμοποιήσετε. 

Τι εννοώ; Θα χρειαστεί να τους καθαρίσετε, να τους φορτίσετε και να τους προγραμματίσετε. Αυτές είναι μερικές ιδέες για να σας δώσουν έμπνευση να κρατάτε την ενέργειά σας – άρα και τη δύναμή σας – ψηλά! Μείνετε υγιείς και ασφαλείς. 




Ευαγγελία Βασιλείου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου