Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Με την πίστη μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα...!!!!

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα καταπληκτικό κλειδί για τις σχέσεις, κυρίως για το πώς να πάρετε τον πρώην σας. (Μπορείτε να το εφαρμόσετε αυτό σε κάθε τομέα της ζωής σας, γιατί δεν υπάρχουν διαφορές, Η Πίστη είναι η ουσία όλων των πραγμάτων.)

Εισαγωγή.
Μια φίλη μου με ρώτησε κάποια στιγμη γιατί «δεν έχει τύχη" σε σχέσεις αγάπης, ακόμη και Εάν έχει τόσους πολλούς θαυμαστές. 

Έτσι, με ρωτουσε : ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ χωρις κανένα λόγο μετά από ένα μήνα ; Ακόμη και αν δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα, απλά με αφήνουν.

Για να το ξεκαθαρίσω στην αρχή είναι όλα καλά , αλλά μετά από λίγες μέρες γίνομαι πολύ αρνητική, αμφιβάλλω, φοβάμαι, ανησυχώ, φαντάζομαι το χειρότερο .. . και φυσικά τα άσχημα αποτελέσματα έρχονται όταν δένομαι χάνω την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου.

ΥΠΑΡΧΕΙ ελεύθερη βούληση; Ρωτήστε τον εαυτό σας :

- Μήπως μπορείτε να επιλέξετε ποιον θα αγαπήσετε ?

- Μήπως μπορείτε να επιλέξετε να τον κάνετε να μείνει;

- Μήπως αυτός μπορεί να επιλέξει να πάψετε να τον αγαπάτε ;
- Μήπως μπορείτε να επιλέξετε να σταματήσετε την αγάπη κάποιου?

- Μήπως μπορείτε να επιλέξετε να αγνοηθείτε;

- Και ούτω καθεξής ...

Καντε στον εαυτό σας ακόμα περισσότερες ερωτήσεις με αυτόν τον τρόπο. Θα διαπιστώσετε ότι δεν έχετε επιλέξει πολλά από τα πράγματα που ζείτε, δεν έχετε επιλέξει να υποφέρετε εξαιτίας μιας αγάπης ή μήπως ναι; 

Αυτό που θέλετε είναι να αγαπάτε , και να αγαπηθείτε. Αυτός δεν επέλεξε να πάψει να σας αγαπά, απλά έγινε και θα καταλάβετε το γιατί. Όταν χρησιμοποιώ το ρήμα " επιλέγω" μιλώ από την άποψη του "θέλω". 

Δεν ήταν η θέλησή σας. αυτό που θέλετε δεν είναι σημαντικό διότι δεν έχει καμία δύναμη. Αυτό που πιστεύετε ότι θα πάρετε είναι όλη η δύναμη. Μπορείτε να πάρετε αυτό που πραγματικά περιμένετε και αυτό στο οποίο θα επικεντρωθείτε.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ / Σταμάτησε ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑ ;
Γιατί να το τελειώσει;

Έχετε την απάντηση. Να θυμάστε, την εποχή που τα πάντα ήταν τέλεια, όταν αυτός σας αγάπησε. Θυμηθείτε ποιες ήταν οι σκέψεις σας σχετικά με το εν λόγω πρόσωπο, θυμάστε τις σκέψεις σας για τη σχέση?. Δεν υπήρχε κανένας φόβος, καμία αμφιβολία, είχατε πλήρη πίστη ότι αυτός σας αγαπά και αυτό ήταν αλήθεια.

Μπορεί να νιώθατε τόσο καλή, να νιώθατε πως είστε όμορφη, πως όλα είναι φυσικά και εύκολα ... και τότε ακόμα και αν όλα ήταν καλά, αρχίσατε να αμφιβάλλετε και να ρωτάτε τον εαυτό σας ερωτήσεις όπως "και τι θα γίνει αν αυτός με αφήσει; " ή "που θα πάει μήπως είναι όλα τέλεια για να είναι αληθινά; ... 

Αυτό το είδος των ερωτήσεων, αυτές οι σκέψεις είναι η αιτία όλων των φυσικών λόγων και όλων των προβλημάτων. Χρησιμοποιήσατε την πιο ισχυρή δύναμη σε αυτόν τον κόσμο, τη δύναμη της πίστης για να καταστρέψετε τη χαρά σας και τη σχέση σας. 

Στην πραγματικότητα, η ίδια δύναμη που τα κάνει όλα δυνατά η ίδια δύναμη τα καταστρέφει. Υπάρχει η επιλογή! ! Η δύναμη της πίστης, είναι νόμος και είναι πάντα η ίδια, δημιουργεί και προσελκύει, αυτό που πιστεύετε και αυτό στο οποίο θα επικεντρωθείτε. Έτσι, έχετε την επιλογή να επιλέξετε τις σκέψεις, αυτή είναι η δύναμή σας.

Πώς μπορώ να αποκτήσω τον πρώην ;
Ή πώς μπορώ να το κάνω να λειτουργήσει 
στη σχέση μου;

Ακόμη και εδώ, ξέρετε την απάντηση. Χρησιμοποιήστε τη μεγαλύτερη δύναμη απ 'όλα, τη δύναμη της πίστης. Αυτό δεν είναι κάτι νέο. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε κάθε μέρα, κάθε δευτερόλεπτο. Η ίδια δύναμη που κατέστρεψε τη σχέση σας θα τη θεραπεύσει, και θα γίνει καλύτερη από ποτέ. 

Γιατί τώρα ξέρετε το κλειδί. Αρχίστε τώρα να το χρησιμοποιείτε στην θετική κατεύθυνση. Όταν αυτός σας αγάπησε και όταν όλα ήταν τέλεια ξεκινήσατε άσχημες σκέψεις και καταστρέψατε τα πάντα. 

Τώρα όλα είναι άσχημα, τίποτα δεν λειτουργεί, αλλά αν επέλεξε τις καλές σκέψεις, αν επέλεξε θετική πίστη θα θεραπεύσετε τα πάντα. Θυμηθείτε το πρόσωπο που αγαπάτε δεν έχει άλλη επιλογή. Με τον ίδιο τρόπο που δεν έχετε καμία επιλογή για να τον αγαπάτε ή όχι. 

Διότι, αν αυτός είχε την επιλογή οι κακές σκέψεις σας δεν θα ήταν σε θέση να τον κάνουνε να σας αφήσει. Ή να τον κάνουνε να σας αντιμετωπίζει άσχημα. 

Εάν οι σκέψεις σας μπορούν να τον αλλάξουν με έναν αρνητικό τρόπο μπορούν να το κάνουν με και με έναν θετικό τρόπο πάρα πολύ εύκολα. 

Όταν σκέφτεστε για κάποιον ότι δεν έχετε καμία επιλογή, θα επηρεάσει το εν λόγω πρόσωπο. Επομένως, γιατί θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη μεγαλύτερη δύναμη που σας έδωσε η ζωή για να τον κάνετε να σας μισεί ή να αδιαφορεί για σας. Γιατί επιλέγετε κακές σκέψεις αντί μεγάλες σκέψεις.

Γιατί επιλέγετε να υποφέρετε όταν μπορείτε να επιλέξετε την αγνή αγάπη! Δεν είναι τρελό; Η επιλογή των σκέψεών σας είναι δική σας. Είναι η μεγαλύτερη δύναμη σας. 

Επηρεάζει τους πάντες και τα πάντα στη ζωή σας. Όταν σκέφτεστε "αυτός δεν μ 'αγαπά", θα δημιουργήσετε αυτό ακριβώς ! Έτσι επέλεξε "αυτός είναι τρελός για μένα"! . 

Δεν μπορείτε να «μην τον επηρεάσετε ». Απλά επιλέξτε αυτό που σας κάνει ευτυχισμένο. Φυσικά δεν επηρεάζετε τους άλλους που δεν έχουν σχέση με τη ζωή σας . η επιρροή σας λειτουργεί μόνο σε σχέση με εσάς. 

Για παράδειγμα δεν μπορεί να επηρεάσετε κάποιον να κάνει κάτι που δεν έχει καμία σχέση με εσάς. Και άλλοι δεν μπορούν να σας επηρεάσουν, δεν μπορούν να σας κάνουν να κάνετε κάτι με το οποίο δεν έχετε καμιά σχέση. 

Αλλά αν ένας από τους φίλος σας αρχίζει να πιστεύει " αυτή με μισεί» ή αυτή μου φέρετε άσχημα ", τότε θα αρχίσετε να αισθάνεστε κάποιο "ερεθισμό"και θα αρχίσετε να ενεργείτε έτσι. Συμβαίνει συχνά.

ΤΕΧΝΙΚΗ / ΤΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ

Επαναλαμβάνω: Δεν μπορεί να σταματήσετε τη δημιουργία ή να επηρεάζετε τη ζωή σας και τους άλλους που είναι στη ζωή σας οι σκέψεις σας δημιουργούν την εμπειρία σας, αυτός είναι ο Νόμος και δεν μπορείτε να αλλάξετε το νόμο. 

Μπορεί να καταστρέψετε τη ζωή σας και να γίνετε δυστυχισμένος ή ότι μπορεί να σας κάνει να έχετε τα πάντα . Η επιλογή είναι δική σας, επιλέγοντας τις σκέψεις σας. Μπορείτε να κάνετε τον εαυτό σας θύμα ή βασιλιά. Επέλεξε σοφά.

Τώρα, θέλετε τον πρώην σας, ή θέλετε ο αγαπημένος σας να σας συμπεριφέρεται ευγενικά. Τι πρέπει να κάνετε ;

1. Αγνοήστε την σημερινή πραγματικότητα.
Να ξέρετε ότι δεν είναι παρά μόνο το αποτέλεσμα των προηγούμενων σκέψεων σας, αν συγκεντρωθείτε στα αρνητικά της σημερινής πραγματικότητας θα την παρατείνετε αν την αγνοήσετε ότι θα χάσει τη δύναμη της . Η επιλογή είναι δική σας.

2. (Αυτό είναι προαιρετικό) Συνειδητοποιήστε πόσο ισχυρός είστε! Πώς οι σκέψεις σας δημιουργούν τη δυστυχία σας! Συνειδητοποιείστε πως η ζωή σας έδωσε το μεγαλύτερο ΔΩΡΟ απ 'όλα! τη δύναμη της δημιουργίας της ζωής σας όπως εσείς τη θέλετε! ! Σκεφτείτε πόσο μεγάλη θα είναι! Αντιληφθείτε τώρα ότι δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να αλλάξετε ή να έχετε.

3. Να ξέρετε ότι τα πάντα συμβαίνουν σύμφωνα με τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις σας χωρίς προσπάθεια. 
Ο έξω κόσμος είναι μόνο μια σκιά, ένα αποτέλεσμα των σκέψεων σας.Έτσι, δεν υπάρχει κανένας λόγος να του στείλετε μηνύματα, δεν χρειάζεται να τρέχετε από πίσω του. Δεν χρειάζεται να φωνάξετε , δεν χρειάζεται να ζητιανεύετε , δεν χρειάζεται να κάνετε χαζομάρες.

Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα για να αλλάξετε την πραγματικότητα, διότι γίνεται με τις σκέψεις σας! Είναι σαν να έχεις κάτι στο πρόσωπό σας και να προσπαθείτε να καθαρίσετε τον καθρέφτη σας. Και δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να σταματήσει τις σκέψεις σας να γίνουν πραγματικότητα. Επειδή έτσι είναι η ζωή, ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να σας, σταματήσει.

4. Επιλέξτε τι θέλετε, Κάντε το πραγματικό στο μυαλό σας και μη δεχθείτε τίποτα άλλο ως πραγματικότητα. 
Μην αφήσετε τίποτα να καταστρέψει αυτή την πραγματικότητα στο μυαλό σας. Για παράδειγμα θέλετε μια καταπληκτική σχέση με τον πρώην σας. Φανταστείτε το με συγκίνηση, με ένταση. Νιώστε το τώρα. Πώς θα αισθανόσασταν ; Τι θα κάνετε; Τι λέει για σας; 

Νιώστε τον / την αγάπη του, που είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Νιώστε τον να την δείχνει να σας φέρετε σαν βασίλισσα. Τίποτα δεν είναι πάρα πολύ καλό! Δεν υπάρχουν όρια. 

Να ξέρετε ότι είναι η μόνη πραγματικότητα, ακόμη και αν δεν είναι φυσική τώρα! Σκεφτείτε θετικά κάθε φορά που σκέφτεστε για αυτόν. 

Φυσικά δεν αναζητάτε αποδείξεις έξω επειδή είναι το αποτέλεσμα των τελευταίων σκέψεων σας ! Δεν είναι καλό να σκέφτεστε ότι η πραγματικότητα σας έρχεται σε αντίθεση με αυτό που μπορείτε να φανταστείτε. Φυσικά, πρέπει να δώσετε χρόνο στη δημιουργία.

5. Μην το συγκρίνετε με το παρελθόν σας ή το παρόν σας. Μην το αναιρείτε με αρνητικές σκέψεις. Απλά να ξέρετε ότι οι νέες σκέψεις σας θα αλλάξουν τη σχέση σας, γιατί και οι παλιές σκέψεις αυτό έκαναν! Αν μπορέσατε να καταστρέψετε τη σχέση σας, μπορείτε να την δημιουργήσετε ξανά. Οι σκέψεις σας είναι η μόνη πραγματικότητα.

6. Θα χρειαστεί χρόνος! Αλλά όσο πιο θετικές είναι οι σκέψεις σας και όσο πιο έντονες τόσο πιο γρήγορα θα έρθει. Όσο περισσότερο το συγκρίνετε με την πραγματικότητα που ζείτε , τόσο περισσότερες αμφιβολίες θα έχετε , και όλα θα αργήσουν να γίνουν.

7. Θα πρέπει να αφήσετε καθε αμφιβολία, το φόβο, τις αρνητικές σκέψεις, το συναίσθημα μοναξιάς και ότι δεν έχετε αυτό που θέλετε, μην τον σκέφτεστε όλη την ημέρα . Αλλά και όταν τον σκέφτεστε κάντε θετικές σκέψεις γι 'αυτόν και τη σχέση σας, και αγνοήστε κάθε πραγματικότητα που σας κάνει να νιώθετε άσχημα.

8. Να θυμάστε πάντα και να έχετε κατά νου ότι αυτό που νομίζετε ότι είναι η πραγματικότητα σας αυτό θα είναι. Ποτέ μην αφήνετε αυτά που συμβαίνουν να αλλάξουν τις σκέψεις σας. Ακόμη και αν για πχ. ο αγαπημένος σας σας λέει κάτι κακό. Να ξέρετε ότι είναι μόνο το αποτέλεσμα των προηγούμενων σκέψεων σας. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να έχετε άσχημα αισθήματα, δεν χρειάζεται να αισθάνεστε άσχημα. Ποτέ.

9. Όλα έρχονται από μέσα σας , πάντα χωρίς εξαίρεση. Έτσι, μπορείτε να αλλάξετε τα πάντα από μέσα σας. Η σκέψεις σας και οι πεποιθήσεις σας επηρεάζουν τους πάντες γύρω σας και τον τρόπο που σας φέρονται

10. Γιατί συμβαίνει αυτό; Πώς είναι δυνατόν να έχω αυτή τη μεγάλη δύναμη; Επειδή ο Θεός σας έφτιαξε με τη δική του εικόνα. Είμαστε σαν τα κύτταρα του σώματος. Πρόκειται για μεμονωμένα άτομα και έχουν τη δική τους ζωή, αλλά είναι όλα μέρος του ίδιου σώματος. Κάθε σταγόνα στον ωκεανό έχει την ίδια ποιότητα με το ίδιο τον ωκεανό. 

Μια μικρή φλόγα έχει όλες τις ιδιότητες της φωτιάς. Με τον ίδιο τρόπο είμαστε όλοι άτομα μοναδικά, αλλά είμαστε όλοι μέρος της ίδιας δύναμης της ζωής, ή του ίδιου Θεού. Έχουμε όλες τις δυνάμεις της ζωής / Θεός, διότι είναι ένα μέρος της ζωής μας. Είμαστε μέρος του Θεού. 

Δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός ανάμεσα στο δημιουργό και στα δημιουργήματα του.


Ειστε παντα η αιτία για ότι συμβαίνει στη ζωή σας

το πως σας φέρονται οι άλλοι έχει να κάνει με εσάς

δεν υπάρχουν τυχαία γεγονότα

κάθε λέξη που οι άλλοι λένε για σας κάθε πράξη κάθε πρόταση όλα είναι αντανάκλαση των πεποιθήσεων και των προσδοκιών σας

η ζωή σας βρίσκετε μέσα σας

να έχετε την πλήρη ευθύνη των σκέψεων σας

τίποτα δεν μπορεί να αντισταθεί στη δύναμη σας

υπάρχουν και κακοί άνθρωποι αλλά δεν μπορούν να σας βλάψουν αν κάνετε μόνο καλές σκέψεις γι' αυτούς

Ποτέ μην ξεχνάτε. ! Έχετε γεννηθεί δημιουργοί , επειδή η πηγή σας είναι δημιουργική. Η ζωή είναι ένα θαύμα! Κάνουμε τα θύματα στους εαυτούς μας με τις σκέψεις μας. 




http://o-nomos-tis-elksis.forumgreek.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου