Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Έχετε μια υπερδύναμη...!!!!

Γνωρίζετε ότι έχετε μια υπερδύναμη; Ακριβώς όπως και στα βιβλία κόμικ οι ήρωες. Κάθε ένας από εμάς έχει, αλλά οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν, οπότε δεν ξέρετε πως να τη χρησιμοποιήσετε.

Η μέθοδος της χρήσης αυτής της ενέργειας είναι πολύ, πολύ απλή , αλλά χρειάζεται μια αλλαγή στον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα - και να την κάνετε πράξη.

Πρώτον, η υπερδύναμη σας είναι μεταμφιεσμένη και παρεξηγημένη. Όταν ενεργοποιείτε τη δύναμή σας το συναίσθημα που αισθάνεστε είναι αυτό που λέμε "άνευ όρων αγάπη». Τώρα αυτό μπορεί να ακούγεται κάπως αλλά θα εξηγήσω τι θέλω να πω.

Εδώ είναι μια αναλογία του τι συμβαίνει :
Όταν κάνει κρύο, και ανάβετε τη θέρμανση, τότε νιώθετε ζεστασιά. Το συναίσθημα της ζεστασιάς είναι μόνο ένα συναίσθημα - είναι το αποτέλεσμα όχι η αιτία. Η θέρμανση είναι η αιτία. η ενεργοποίηση της θέρμανσης σας έκανε να νιώσετε ζεστά. Η ανιδιοτελής αγάπη είναι το αποτέλεσμα, δεν είναι η αιτία. Μπορείτε να το αισθανθείτε όταν ενεργοποιήσετε τη δύναμή σας.

Όταν στέκεστε κάτω από το ντους, μπορείτε να βραχείτε . Το ντους είναι η αιτία και θα βραχείτε μόνο όταν , κάθεστε κάτω από αυτό. Όταν βγείτε από το ντους σας τελικά θα στεγνώσετε .

Έτσι είναι με την υπερδύναμη σας. Όταν ενεργοποιείς τη δύναμή σου, νιώθεις την άνευ όρων αγάπη . Όταν δεν την ενεργοποιείς , δεν το αισθάνεσαι .Δεν μπορούμε να δούμε τη δύναμή μας, είναι σαν να μην μπορούμε να δούμε το νερό.

Προχωράμε γύρω μέχρι να αισθανθούμε υγρασία.
Με την πρακτική γίνεται πολύ εύκολη η άμεση ενεργοποίηση της υπερδύναμης σας με την τροφοδότηση εκείνου του συναισθήματος της «άνευ όρων αγάπης ». 

Στη συνέχεια, μπορείτε να στοχεύετε σε συγκεκριμένες καταστάσεις, ανθρώπους και ζητήματα - και είναι ειλικρινά σαν μαγικό! Για παράδειγμα, αν ανησυχείτε για ένα τηλεφώνημα μπορείτε να ξυπνήσετε την υπερδύναμη σας (και φυσικά, θα το νιώσετε σαν αγάπη άνευ όρων), και μπορείτε να στοχεύσετε στην τηλεφωνική κλήση.Το αποτέλεσμα θα είναι πάντα καλό. 

Εδώ είναι μερικοί τρόποι για να ενεργοποιήσετε την Υπερδύναμη σας .... και σίγουρα υπάρχουν και άλλοι....

Επειδή δεν μπορούμε να δούμε την υπερδύναμη μας, ο καλύτερος τρόπος για να ενεργοποιηθεί είναι με την άσκηση μέχρι να ενεργοποιηθεί η άνευ όρων αγάπη και όταν το κάνουμε σωστά, θα είμαστε σε θέση να το νιώσουμε , και θα είμαστε τότε σε θέση να την χρησιμοποιούμε αποτελεσματικά.

Άνευ όρων αγάπη είναι φυσικά αγάπη χωρίς όρους. Αυτό μπορεί να είναι πιο περίπλοκο από ό, τι θα περίμενε κανείς με την πρώτη ματιά. Αλλά με την πρακτική γίνεται πραγματικά εύκολο - γιατί από τη στιγμή που το έχετε συνειδητοποιήσει , δεν είναι πλέον κάτι που είναι μόνο στη φαντασία σας - είναι μια αληθινή υπερδύναμη που χρησιμοποιείτε και όχι ένα συναίσθημα που αισθάνεστε.

Αλλά , για να φτάσετε στο σημείο όπου μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με αυτόν τον τρόπο, θα πρέπει να μάθετε να το χρησιμοποιείτε μέχρι να ενεργοποιηθεί η απεριόριστη αγάπη ως συναίσθημα πρώτα. εδώ είναι μερικές ιδέες ...

Μπορείτε να δοκιμάσετε κατ 'αρχάς να σκεφτείτε κάποιον ή κάτι που αγαπάτε πραγματικά - ότι τον αγαπάτε ακριβώς επειδή υπάρχει. 

Στη συνέχεια, αλλάξτε αργά το εν λόγω πρόσωπο / πράγμα στο μυαλό σας - φανταστείτε ότι τα συγκεκριμένα πράγματα που σας αρέσει δεν υπάρχει πια ή είναι διαφορετικά - και εξακολουθείτε να αγαπάτε το πρόσωπο / πράγμα . Κάντε αυτό με ένα πράγμα τη φορά, σιγά-σιγά, και βεβαιωθείτε ότι έχετε την αίσθηση ότι το συναίσθημα επεκτείνετε (αυτό είναι η αίσθηση της δύναμης σας φυσικά ρέει μέσα σας!) 

Εδώ είναι ένα παράδειγμα:
Αγαπώ το γιο μου. Όχι λόγω οποιουδήποτε από τα χαρακτηριστικά του, αλλά απλώς και μόνο επειδή είναι αυτός μόνο γιατί υπάρχει. Τώρα, ο γιος μου είναι πολύ θετικός και ενθουσιώδης, έτσι μπορώ να ξεκινήσω με το να φαντάζομαι ότι είναι λίγο πιο χαλαρός και δεν ανταποκρίνεται. 

Φαντάζομαι ότι δίνοντάς του ένα δώρο, και αντί για το συνηθισμένο ενθουσιασμό και ευγνωμοσύνη, φαντάζομαι ότι φέρετε δύστροπα χωρίς καν να πει ευχαριστώ. 

Τώρα κρατάω ότι η εικόνα του αυτή και συνειδητά θα πρέπει να αισθανθώ αγάπη και συμπόνια για αυτήν την έκδοση γι 'αυτόν, ακριβώς όπως είναι. Και έτσι δουλεύω με επίκεντρο την αγάπη για αυτήν την έκδοση του γιου μου, ανεξάρτητα από το αν είναι ευγνώμονας ή όχι.

Ένα άλλο παράδειγμα:
Ίσως σας αρέσει ένα συγκεκριμένο μέρος για διακοπές και θα θέλατε να πάτε εκεί. Ας πούμε τις Μπαχάμες. Έχετε ονειρευτεί να πάτε εκεί για διακοπές. Τώρα φανταστείτε σας έχουν πει ότι ποτέ δεν θα πάτε στις Μπαχάμες. Μπορείτε να έχετε άλλες υπέροχες διακοπές, αλλά ποτέ σε αυτή τη ζωή επισκεφθείτε τις Μπαχάμες. 

Τώρα αγαπήστε τις Μπαχάμες ούτως ή άλλως. Αγαπήστε τις ακριβώς επειδή υπάρχουν , ακόμη και αν ξέρετε ότι ποτέ δεν θα πάτε εκεί.

Στην αρχή αυτό μπορεί να φαίνεται αδύνατο με ορισμένα πράγματα και ανθρώπους, αλλά είναι δυνατόν (το κάνω κάθε μέρα με τα πράγματα που φαίνεται αδύνατο να αγαπάμε άνευ όρων και είναι πλέον εύκολο!)

Χρειάζεται πρακτική ακριβώς σαν να πρέπει να οδηγήσετε ένα ποδήλατο - και κάθε φορά που δεν τα καταφέρνετε υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι μπορεί μόλις να πέσατε από το ποδήλατο αλλά ακόμα μαθαίνετε.

Εδώ είναι μια καθημερινή άσκηση που μπορείτε να κάνετε για να αναπτύξετε την ικανότητα σας στη χρήση της υπερδύναμης σας:

1. Διαλέξτε κάποια στιγμή (το πρωί λειτουργεί καλύτερα, διότι σας βοηθάει για το υπόλοιπο της ημέρας), που να μπορείτε να καθίσετε ήσυχα και ανενόχλητοι.

2. Ξεκινήστε με το σώμα σας. Το σώμα σας αποτελείται από περίπου 50 τρισεκατομμύρια μεμονωμένα κύτταρα. Κάθε ένα από αυτά εργάζεται ως άτομο . και κάνει τη δουλειά του για να εξυπηρετήσει το σύνολο.

Κάθε ένα έχει συνείδηση. Ξεκινήστε με την αποστολή άνευ όρων Αγάπης σε κάθε ένα από αυτά τα κύτταρα.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να γίνει αυτό, είναι να σκεφτείτε αυτά τα κύτταρα με συμπόνια. Δεν χρειάζεται καν να κάνουν κάτι για να αξίζουν την αγάπη σας, αγαπήστε τα μόνο επειδή υπάρχουν .

Αυτό είναι λίγο σαν συντονισμός σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό - μπορεί να πάρει λίγο χρόνο για να φτάσετε στη σωστή δόνηση .... και όταν το κάνετε, θα αισθανθείτε φυσικά, στο στήθος σας. 

Θα αισθανθείτε ένα συναίσθημα. Ακριβώς όπως κάνετε όταν σκέφτεστε κάποιον που αγαπάτε άνευ όρων.

3. Μόλις αισθανθείτε αυτό, ο στόχος είναι να προσπαθήσετε να το κρατήσετε για όσο διάστημα μπορείτε. Όπως είπα και πριν, θα είναι σαν να μαθαίνεις να οδηγείς ποδήλατο - συνεχίζοντας την πρακτική σας, θα είστε σε θέση να μείνετε όλο και περισσότερο με αυτό το συναίσθημα.

4. Στη συνέχεια μετακινηθείτε σε ανθρώπους της ζωής σας - στείλετε αυτή την άνευ όρων αγάπη για ένα πρόσωπο. Θυμηθείτε, η δύναμη είναι στην άνευ όρων αγάπη - μόνο για να τη στείλετε , ανεξάρτητα από το οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Μερικές φορές θα αισθάνεστε αυτό το ρεύμα σαν ένα χρυσό φως - μπορεί να είναι διαφορετικό για τον καθένα ... το σημαντικό πράγμα είναι το αίσθημα της Αγάπης.

5. Στη συνέχεια, να προχωρήσετε σε πράγματα για τα οποία ανησυχείτε .... σε κάθε μία από αυτές τις καταστάσεις, στείλτε αυτή την Αγάπη. Αγάπη για την κατάσταση - Ανεξάρτητα από το που θα βγάλει - αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι -! Ανεξάρτητα από το που θα βγάλει ).

Αυτό είναι το τέχνασμα, και είναι αυτό που κάνει όλη τη διαφορά - Αγάπη για την κατάσταση που σας ανησυχεί , ανεξάρτητα από το που θα βγάλει .... τι κάνετε πραγματικά τώρα? είναι ενεργοποίηση της δύναμης σας (η αίσθηση της άνευ όρων Αγάπης είναι η αίσθηση της δύναμης σας που θα κινηθεί μέσα σας!), με στόχο να την κατάσταση - και επιτρέποντας την καλύτερη δυνατή έκβαση, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει τώρα .

Στη συνέχεια, δεν έχει σημασία ποιο είναι το αποτέλεσμα που φαίνετε να είναι είναι τις περισσότερες φορές θα είναι το ιδανικό για σας - συχνά με τρόπους που ποτέ δεν είχα έχετε ονειρευτεί!

Μπορείτε να στοχεύετε στον τραπεζικό λογαριασμό σας και / ή το πορτοφόλι σας και / ή τα χρήματα γενικά. Θυμηθείτε να κρατήσετε την άνευ όρων αγάπη - έτσι, αν ποτέ δεν είναι πολλά τα χρήματα, αν δεν είναι υγιείς ο τραπεζικός λογαριασμός σας ,αγαπήστε τα χρήματα μόνο για την ύπαρξη τους, αγαπήστε αυτά που έχετε και ας είναι λίγα.

Ακριβώς όπως θα αγαπούσατε ένα μωρό μόνο και μόνο επειδή υπάρχει . Άνευ όρων αγάπη
.
Και πάλι, χρειάζεται πρακτική. Είναι μια πρόκληση, όταν εμείς ανησυχούμε για κάτι, ή όταν δεν θέλουμε κάτι, να στείλετε Άνευ όρων αγάπη σε αυτό. 

Είναι δύσκολο αλλά τη στιγμή που θα ..προσκολληθείτε σε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, είναι σαν να μην έρχεται ποτέ.

Εάν στείλετε αγάπη υπό όρους, αντί της άνευ όρων αγάπης (με άλλα λόγια, είστε προσκολλημένοι σε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα (κατάσταση)) τότε σε εκείνη τη στιγμή, βγαίνετε έξω από το στόχο σας ... θα πρέπει να συντονιστείτε και πάλι στην απεριόριστη αγάπη - Αυτή είναι η δύναμη. 

Είναι δύσκολο να αρχίσετε , αλλά με την πρακτική, γίνεται ολοένα και ευκολότερο!

Χρησιμοποιώντας το παράδειγμα με το ντους που χρησιμοποίησα παραπάνω, γιατί το ντους είναι αόρατη, θα πρέπει να συνεχίσετε να κινείστε γύρω έως ότου αισθανθείτε υγρασία και, στη συνέχεια, αν δεν αισθάνεστε υγρασία πια ξέρετε ότι έχετε βγει από το ντους και πάλι, ώστε να μετακινηθείτε γύρω γύρω ξανά έως ότου αισθανθείτε και πάλι υγρασία ... και τελικά θα μάθετε που ακριβώς είναι το ντους , και θα είστε σε θέση να περπατήσετε σε εκείνο το δωμάτιο ανά πάσα στιγμή, και κατ 'ευθείαν κάτω από το ντους όποτε θέλετε.

Εάν το κάνετε αυτό κάθε μέρα, κατά προτίμηση το πρωί (και μπορείτε να κατευθύνετε την δύναμη σε ολόκληρη τη μέρα σας μπροστά σας, και κάτι συγκεκριμένο να συμβεί δεν θα σας ανησυχήσει εκείνη την ημέρα) θα βρείτε τον τρόπο να γίνεστε όλο και πιο ισχυροί , και θα γίνεστε όλο και καλύτερος σε αυτό. 

Και τότε, καθώς συνεχίζετε η ημέρα σας, όταν κάτι έρχεται και δεν είστε ευχαριστημένοι, ή σας ενοχλεί ή σας ανησυχεί, θα βάζετε μπρος τη δύναμη της απεριόριστης αγάπης Θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα και την ταχύτητα των αποτελεσμάτων!

Έχω φτάσει στο στάδιο (με πολλές πρακτικές και πτώση από το ποδήλατο  ), όπου, όταν συμβαίνει κάτι κατά τη διάρκεια της ημέρας μου που με ανησυχεί, ή δεν θέλω .... Πιάνω τον εαυτό μου να αντιδρά και εγώ αμέσως το διορθώνω.

Μερικές φορές... Θα ξεκινήσω με μια αρνητική αντίδραση, αλλά στη συνέχεια θυμάμαι τι πρέπει να κάνω , και τότε είμαι σε θέση να σταματήσω, μέχρι να ενεργοποιηθεί η υπερδύναμη μου, Είναι απίστευτα ορισμένα από τα αποτελέσματα που έχω δει - πράγματα που δεν είχα ποτέ φανταστεί!

Τα πράγματα μπαίνουν στη σειρά τους, γύρω από την αλλαγή, ο χρόνος στέκεται ακόμα, οι άνθρωποι αλλάζουν, απρόσμενα πράγματα συμβαίνουν .... λειτουργεί τέλεια !

Θυμηθείτε ότι όταν κάνετε την πρακτική, έτσι είναι σημαντικό να είστε ευγενής με τον εαυτό σας - ακριβώς όπως σας αξίζει
θα κάνετε σαν να διδάσκετε ένα παιδί ποδήλατο. Κρατήστε την άσκηση, κρατήστε την αρμονία, την ισορροπία σε αυτόν τον τρόπο. 




http://o-nomos-tis-elksis.forumgreek.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου