Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

Ποιά είναι τα Σημάδια της Αφύπνισης ;

Κατά τη διάρκεια της ανθρώπινης ζωής, λίγες εμπειρίες μπορούν να είναι τόσο βαθιές και μεταμορφωτικές όσο αυτές μιας πνευματικής αφύπνισης. Η αναγνώριση και η άμεση εμπειρία της θεϊκότητας σας αντιπροσωπεύει μια παραδειγματική μετατόπιση σε υψηλότερα επίπεδα. 

Μια πνευματική αφύπνιση έχει τη δυνατότητα να διαλύσει το πέπλο της πραγματικότητας, όπως την έχετε γνωρίσει και να σας τραβήξει προς τα εμπρός σε μια νέα ζωή συνειδητής ανάπτυξης και εξέλιξης. «Ξυπνήστε» από το όνειρο του καθημερινού, κοσμικού υλικού επιπέδου και του επιπέδου του εγώ, σε μια υψηλότερη πραγματικότητα του πνεύματος. 

Και σαν να αναδύεστε από έναν βαθύ ύπνο, μπορείτε να δείτε με διαύγεια τι είναι τελικά αυτό το όνειρο – μια ψευδαίσθηση στην οποία δεν υπάρχει επιστροφή. 

Είναι ασφαλές να πούμε ότι η αφύπνιση είναι μια εξέλιξη από το σκοτάδι στο φως, από τους περιορισμούς στην ελευθερία. 

Μπορείτε συνειδητά να επιλέξετε αυτό το μονοπάτι, ή κάποιο ξαφνικό περιστατικό μπορεί να σας ωθήσει σε αυτό, αλλά μόλις ξεκινήσετε αυτό το ταξίδι, δεν υπάρχει επιστροφή. Αναμφίβολα, το μονοπάτι προς την αφύπνιση είναι γεμάτο ανατροπές. Ωστόσο, μόλις φτάσετε στο τέλος του μονοπατιού, θα αντιληφθείτε την ομορφιά του κόσμου με μια νέα διαύγεια και επέκταση του νου. 

Υπάρχουν δέκα σημάδια στη διαδικασία αφύπνισης και κάθε σημάδι έχει την ίδια σημαντικότητα με τα άλλα. 

Όταν εξοικοιωθείτε με κάθε σημάδι, θα είστε σε θέση να επιτύχετε τον στόχο σας με περισσότερη αυτοπεποίθηση και λιγότερα εμπόδια. 

Σημάδι 1: Είστε μελαγχολικοί και δυσαρεστημένοι με την παρούσα κατάσταση στην οποία βρίσκεστε; Αισθάνεστε ότι δεν υποστηρίζεστε ή απογοητεύεστε από τη ζωή ή τους γύρω σας; Αρχίζετε να νιώθετε την επιθυμία να αποκτήστε ξανά τη δύναμη σας και να κάνετε αλλαγές; Νιώθετε την επιθυμία να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας και να αναλάβετε την ευθύνη για αυτήν; 

Δεν θέλετε πλέον να βασίζεστε σε άλλους ή σε εξωτερικά γεγονότα για την ευτυχία σας; Με το να θέσετε την πρόθεση να διεκδικήσετε τη δύναμη σας μπορεί να σας βοηθήσει να ενεργοποιήσετε την ενέργειά σας, τα τσάκρα σας και την ψυχή σας. Αυτό θα ανοίξει τα μάτια σας. Η Αφύπνιση έχει ξεκινήσει. 

Σημάδι 2: Είστε σε θέση να δείτε τη ζωή με ένα εντελώς νέο φως. Βιώνετε μια αίσθηση ευδαιμονίας, ευφορίας και ελευθερίας, αλλά υπάρχει και ένας πόνος. Ξαφνικά, έρχεστε αντιμέτωποι με κάθε είδους συναισθήματα από το παρελθόν σας και με το πώς έχετε επιλέξει να ζήσετε τη ζωή σας. Αρχίζετε να αμφισβητείτε τα πάντα. Υπάρχουν προκλήσεις γύρω σας. 

Σημάδι 3: Υπάρχει ένα τράβηγμα ανάμεσα στην αφύπνιση και στο κλείσιμο των ματιών σας. Υπάρχει ένας φόβος για το τι θα συμβεί εάν συνεχίσετε στο μονοπάτι της αφύπνισης. Βρίσκεστε στο σημείο να κάνετε το άλμα προς το άγνωστο. Όλα γύρω από τα πιστεύω σας καταρρέουν. Οι πεποιθήσεις σας, ο τρόπος που έχετε ζήσει τη ζωή σας, όλα αρχίζουν να μην έχουν νόημα ή να είναι λάθος. 

Αρχίζετε να αισθάνεστε κολλημένοι και μπερδεμένοι. Το έδαφος στο οποίο περπατάτε ξαφνικά είναι ασταθές και γνωρίζετε ότι αν συνεχίσετε θα καταρρεύσει. Σε αυτό το σημάδι, πολλοί άνθρωποι επιστρέφουν πίσω στον ύπνο, αλλά όσοι συνεχίζουν, αρχίζουν να μεταμορφώνονται. 

Σημάδι 4: Όλα έχουν καταρρεύσει και είστε στο σκοτάδι, αλλά χρειάζεται να βρίσκεστε στο σκοτάδι για να κατανοήσετε το φως. Κοιτάζετε γύρω σας και μπερδεύεστε από την κατάσταση του κόσμου. Η φτώχεια, η απληστία, η κατάσταση του περιβάλλοντος. Αναρωτιέστε πώς αυτό έχει επιτραπεί και πως συμβαίνει. Νιώθετε κατάθλιψη και αναρωτιέστε πώς θα ενταχθείτε στην κοινωνία. 

Έχετε την επιθυμία να είστε ερημίτης, να είστε μόνος, να είστε με τη φύση. Οι άνθρωποι γύρω σας δεν μπορούν να καταλάβουν, νομίζουν ότι είναι μια «φάση». Ξαφνικά δεν υπάρχει ικανοποίηση στη ζωή σας. Νιώθετε μόνοι και χαμένοι, αρχίζετε να ρωτάτε – ''Ποιος είμαι;''

Σημάδι 5: Αντιλαμβάνεστε ότι δεν χρειάζεται να αλλάξετε τον κόσμο. Αρχίζετε να κοιτάζετε μέσα σας και συνειδητοποιείτε ότι αλλάζοντας τον εαυτό σας θα αλλάξετε αυτόματα τον κόσμο. Αρχίζετε να αισθάνεστε μια μεγαλύτερη αίσθηση σύνδεσης με τον κόσμο. 

Αρχίζετε να εστιάζετε την προσοχή σας στην αγάπη και στην ευγνωμοσύνη. Πολύ πιθανόν ξεκινάτε να μελετάτε ή να ερευνάτε την πνευματικότητα ή τα μεταφυσικά. Ξεκινάτε αργά να αλλάζετε την αντίληψή σας για τον κόσμο και συνειδητοποιείτε ότι είστε σε αυτή τη γη για κάποιο λόγο. 

Σημάδι 6: Αρχίζετε να αισθάνεστε και να βλέπετε τη διασύνδεση όλων των πραγμάτων, τη φύση, τα ζώα, τα αστέρια. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν βρισκόμαστε απλά στο Σύμπαν, αλλά είμαστε μέρος του. Η συνειδητότητά σας επεκτείνεται και αρχίζετε να βλέπετε τον κόσμο σε ένα βαθύτερο και πιο συνδεδεμένο επίπεδο. 

Η διαίσθησή σας και τα ψυχικά χαρίσματα σας επεκτείνονται και βλέπετε ότι είμαστε όλοι ίσοι και ένα και το αυτό. Η ζωή αρχίζει να σας δείχνει σημάδια συγχρονισμού. Αρχίζετε να συνειδητοποιείτε ότι οι σκέψεις και τα συναισθήματά σας διαμορφώνουν την πραγματικότητά σας. Ο τρόπος ζωής σας αρχίζει αργά να αλλάζει για να το υποστηρίξει. 

Σημάδι 7: Αυτή η νέα συνειδητοποίηση, σας επιτρέπει να αισθανθείτε ένα με το Σύμπαν. Αρχίζετε να κατανοείτε το σκοπό σας. Αρχίζετε να απομακρύνεστε από τα απτά και συνειδητοποιείτε τη μεγαλύτερη δύναμη ενέργειας και πρόθεσης. 

Αρχίζετε να βλέπετε ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να ξεκινήσετε να περπατάτε στο μονοπάτι του υψηλότερου σκοπού σας είναι να είστε ο αληθινός, αυθεντικός εαυτός σας. Καταλαβαίνετε ότι ο αυθεντικός εαυτός σας είναι αυτό που έχετε έρθει σε αυτήν τη γη να μοιραστείτε. 

Σημάδι 8: Αρχίζετε να ευθυγραμμίζεστε με τον αληθινό, αυθεντικό εαυτό σας. Οι ιδέες ξεφυτρώνουν από μέσα σας σαν άνθη. Η έμπνευση, σας ακολουθεί. Τα πράγματα αρχίζουν να ξεδιπλώνονται, το πεπρωμένο σας γίνεται πιο ξεκάθαρο. Αρχίζετε να προσελκύετε αφθονία στη ζωή σας μέσω των δημιουργιών και των ιδεών σας. 

Η ζωή σας μεταμορφώνεται πολύ και οι άνθρωποι γύρω σας και οι εμπειρίες που έχετε, αντικατοπτρίζουν την παρούσα κατάσταση της ανώτερης συνειδητότητας σας. Οι προκλήσεις συνεχίζουν να παρουσιάζονται ακόμα, αλλά εσείς είστε καλύτερα εξοπλισμένοι συναισθηματικά και πνευματικά για να τις αντιμετωπίσετε. 

Σημάδι 9: Καθώς συνεχίζετε το μονοπάτι σας συνειδητοποιείτε ότι συν-δημιουργείτε με το Θείο. Καταλαβαίνετε ότι όταν παραδοθείτε και όταν εργάζεστε με το Θείο, όλα είναι καλύτερα, μεγαλύτερα και έχουν περισσότερη ροή. Αρχίζετε να εργάζεστε μαζί με την Πηγή ενέργειας και καταλαβαίνετε ότι από εδώ και στο εξής θα έχετε πάντα καθοδήγηση. 

Αρχίζετε να συνδέεστε με τους πνευματικούς σας οδηγούς, τους αγγέλους φύλακες σας ή τον ανώτερο εαυτό σας. Η διαίσθησή σας και τα ψυχικά σας χαρίσματα εξελίσσονται και είναι ακόμα πιο δυνατά. 

Σημάδι 10: Καθώς εργάζεστε παράλληλα με το Θείο, αρχίζετε να ευθυγραμμίζετε την ενέργειά σας με αυτήν της ανιδιοτελούς αγάπης. Είστε αγάπη, εκπέμπετε αγάπη και νιώθετε αγάπη. Συνειδητοποιείτε ότι αυτή η ζωή είναι προσωρινή και είναι απλά μια εμπειρία για να απολαύσετε. Καταλαβαίνετε ότι η όλη διαδικασία Αφύπνισης συνέβη απλώς για να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη, πιο ήρεμη και πιο ασφαλή. 

Ποιά σημάδια Αφύπνισης αντηχούν σε εσάς; 




 Άντζελα Κρητικού 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου