Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Η Σημαντικότητα αυτών των καιρών - ALCAZAR...!!!!


ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...Ο ΛΟΓΟΣ... ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ‼️ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ‼️ 

Αγαπητοί και Αγαπητές σας καλωσορίζουμε στους Αλκαζάρ, 
Και σας ζητάμε αυτή τη στιγμή που ακούτε αυτές τις λέξεις να σταματήσετε για ένα λεπτό, σταματήστε αυτό που κάνετε και δώστε μας την πλήρη προσοχή σας για λίγα λεπτά.

Σας ζητάμε την πλήρη προσοχή σας για τον απλό λόγο ότι αυτό που συμβαίνει εδώ στη Γη σας είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία για το ανθρώπινο είδος που έχει υπάρξει εδώ στον πλανήτη σας με τους πολιτισμούς σας, αυτή τη στιγμή. 

Όπως έχουμε πει στο παρελθόν είναι μια στιγμή να σταματήσετε και να ξανά-ευθυγραμμιστείτε και έτσι θα θέλαμε να σας δώσουμε την προοπτική μας. 

Έχετε μια ευκαιρία τώρα να δημιουργήσετε καινούργιες κοινωνίες, καινούργιες ευκαιρίες, καινούργιες πραγματικότητες, παίρνοντας περισσότερη Αγάπη, Ευσπλαχνία, Ισότητα, όλα αυτά τα στοιχεία που επιθυμούσατε σφοδρά από την εσωτερική σας οντότητα.

Έτσι λοιπόν σας ξανα-προσκαλούμε να μας δώσετε την πλήρη προσοχή σας για αυτό το σύντομο μήνυμα. 

Αγαπητοί και Αγαπητές δεν έχετε ζήσει ποτέ σε αληθινή δημοκρατία. Αναγνωρίζουμε ότι αυτό είναι δύσκολο για κάποιους και κάποιες να το αποδεχθούν. Αν κοιτάξετε στο τι συμβαίνει τον τελευταίο χρόνο στον κόσμο σας, έχετε δει αυτήν την κατ’εφημισμό δημοκρατία, έχετε τη διαφθορά, έχετε δει τη χειραγώγηση των πολυεθνικών εταιρειών σας. 

Αυτό δεν είναι πολιτικό σχόλιο, δεν μιλάμε για τίποτα που δεν μπορείτε να δείτε στον κόσμο σας, αν κοιτάξετε. Υπάρχει αυτή τη στιγμή μια ευκαιρία να αλλάξετε τον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος σας, όχι με διαδηλώσεις αλλά με το να ανυψώσετε τις δονήσεις σας , φέρνοντας περισσότερη Αγάπη στην ύπαρξή σας. 

Είναι καιρός για όλους και όλες που ακούνε αυτές τις λέξεις να ανυψώσετε τη δόνησή σας , ίσως να μην το κατανοήσετε αυτό, αλλά σας προσκαλούμε να είστε ανοιχτοί και ανοιχτές στην πιθανότητα. 

Διότι όντος καθώς όλοι και όλες γίνεστε πιο συνειδητοί και συνειδητές , ενήμεροι και ενήμερες , καθώς κρατάτε την πρόθεση να δημιουργήσετε μια διαφορετική πραγματικότητα, θα τη δημιουργήσετε διότι υπάρχουν πολλά εκατομμύρια από εσάς σε αυτό το χρονικό πλαίσιο που επιθυμούν κάτι καινούργιο. 

Υπάρχει μια ισχυρή έλξη για την ασφάλεια ή καλύτερα θα λέγαμε για την κατ’ επίφαση ασφάλεια της παλιάς ενέργειας. 

Σας λέμε ότι έχετε επιλογή, μπορείτε να καλέσετε την παλιά ενέργεια να επιστρέψει ή μπορείτε να ανυψώσετε τη δόνησή σας και να προβάλετε στο μέλλον σας μία κοινωνία στην οποία οι πολιτικοί λένε την αλήθεια τους, στην οποία οι πολιτικοί αντιπροσωπεύουν τους ανθρώπους. 

Επιτρέψτε μας να σας πούμε αυτό Αγαπητοί και Αγαπητές. Ο κόσμος σας , όπως γνωρίζετε υποφέρει, η Γη σας υποφέρει, αλλά επιτρέψτε μας να σας πούμε αυτό, ήδη αυτή τη στιγμή, όλες οι λύσεις στα γήινα προβλήματά σας είναι διαθέσιμες. 

Το θέμα δεν είναι ότι οι λύσεις δεν υπάρχουν, έχετε ήδη τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ελεύθερη ενέργεια όπως αποκαλείτε , αυτή τη στιγμή υπάρχουν ντουζίνες από συσκευές που λειτουργούν αυτή τη στιγμή, υπάρχουν τεχνολογίες διαθέσιμες να σας επαναφέρουν σε τέλεια υγεία.

Αυτή τη στιγμή είναι στα χέρια της ανθρωπότητας ως ολότητα να επιτρέψει αυτά που είναι διαθέσιμα να έρθουν σε εσάς. 

Τι είναι λοιπόν αυτό που χρειάζεται? 
Υψηλότερη συνειδητότητα, ανιδιοτέλεια. Αγαπητοί και Αγαπητές είναι καιρός να το οραματιστείτε αυτό στην καθημερινότητά σας , στους διαλογισμούς σας, έχετε μόνο μερικούς μήνες για να εξασφαλίσετε μια νέα πραγματικότητα. 

Τι είναι αυτό που πρόκειται να δημιουργήσετε? 
Εσείς ως άτομα μπορείτε να επηρεάσετε το αποτέλεσμα. Η αστροπύλη είναι εδώ να σας υποστηρίξει να ανυψώσετε τη δόνησή σας. Δεν είμαστε εδώ να σας πούμε τι να κάνετε ή πώς να είστε, είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε για κάποιες βασικές πραγματικότητες. 

Οι παλιοί μηχανισμοί ελέγχου θέλουν να σας γυρίσουν πίσω στην παλιά ενέργεια. Η ανθρωπότητα αφυπνίζεται και θέλει να δημιουργήσει το καινούργιο αλλά δεν γνωρίζει το πώς, πάρα πολλοί προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τους παλιούς τρόπους για να δημιουργήσουν το καινούργιο, δεν μπορείτε, το μόνο που μπορείτε να κάνετε χρησιμοποιώντας τους παλιούς τρόπους είναι μικροαλλαγές. 

Αγαπητοί και Αγαπητές ανυψώστε τη δόνησή σας, ρίξτε μια ματιά στους δικούς σας φόβους και αναγνωρίστε το γεγονός ότι δεν είστε υποχρεωμένοι και υποχρεωμένες να ζείτε μέσα στο φόβο. Φέρτε Αγάπη, Ευσπλαχνία στον εαυτό σας και σε όλους και όλες στον κόσμο σας, γύρω σας. 

Σας διαβεβαιώνουμε ότι αν αρκετοί και αρκετές το κάνουν αυτό τότε νέες τεχνολογίες θα γίνουν διαθέσιμες. Μπορείτε να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας σε αυτό? Αυτό απαιτεί να ανυψώσετε τη δόνησή σας όχι απλά στους διαλογισμούς, αλλά μόνιμα, το οποίο σημαίνει ότι απαιτείται διαρκής πρόθεση. 

Να συναναστρέφεστε με φωτισμένους ανθρώπους, να συζητάτε το καινούργιο, να επιτρέπετε την καθοδήγησή από την υπερσυνείδησή σας να έρθει σε εσάς. 

Με αυτόν τον τρόπο καινούργιες πραγματικότητες μπορούν να ανακαλυφθούν. Είστε εδώ, σε αυτήν την κρίσιμη χρονική περίοδο για να φέρετε την ενέργειά σας σε αυτή τη θαυμάσια ευκαιρία. Μπορείτε να δημιουργήσετε συστήματα στη Γη σας, σε λίγα χρόνια, τα οποία θα μεταμορφώσουν τον τρόπο που ζείτε , τα οποία μπορούν να μεταμορφώσουν την ίδια τη Γη, να ανασυστήσουν τα φυτά και τα ζώα. 

Αγαπητοί και Αγαπητές αυτό δεν έχει ξανασυμβεί, χρησιμοποιήστε αυτήν την ευκαιρία, οι απαντήσεις σε όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα της ανθρωπότητας είναι εδώ. 

Απλά ακούστε αυτούς και αυτές που γνωρίζουν πραγματικά , απλά ακούστε αυτούς και αυτές που έχουν πραγματικά την καρδιά να μοιραστούν με την ανθρωπότητα χωρίς χειραγώγηση. 

Είναι απλό, είναι εύκολο, αυτή η κατάσταση δεν είναι πολιτική. Αυτή η κατάσταση είναι πνευματική, μια πνευματική ευκαιρία στην οποία μπορείτε να φέρνετε πνεύμα στην καθημερινότητά σας, στον τρόπο που οργανώνετε τις κοινωνίες σας. 

Αγαπητοί και Αγαπητές είμαστε εδώ, υπάρχουν τόσα πολλά στο σύμπαν σας, τόσοι πολλοί και πολλές που περιμένουν την ανθρωπότητα να ανυψωθεί σε συνειδητότητα για να πάρετε τη θέσης σας στο σύμπαν. Δεν είστε μόνοι και μόνες εδώ, υπάρχουν τόσες πολλές φωτεινές κοινωνίες γύρω από το σύμπαν σας, είστε έτοιμοι και έτοιμες; 

Είστε έτοιμοι και έτοιμες να ζήσετε σε μια μεγαλύτερη πραγματικότητα; 
Είναι επιλογή σας, εξατομικευμένα είναι επιλογή σας. Δεν μπορείτε να περιμένετε από άλλους να κάνουν αυτήν την επιλογή για εσάς. Είστε έτοιμοι και έτοιμες να αγαπήσετε τον εαυτό σας αρκετά για να οραματιστείτε μια καινούργια πραγματικότητα; 

Δεν χρειάζεται να γνωρίζεται ακριβώς πως θα είναι με κάθε λεπτομέρεια, όχι. Οραματιστείτε πως θα είναι η αίσθηση και προβάλετε αυτή την αίσθηση σε αυτήν την καινούργια πραγματικότητα. Έχετε μόνο μερικούς μήνες. 

Είστε πρόθυμοι και πρόθυμες να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας για να δημιουργήσετε το καινούργιο; 
Σας λέμε ξανά ότι δεν σας λέμε τι να δημιουργήσετε, σας λέμε ότι μπορούμε να σας υποστηρίξουμε στο πώς να το δημιουργήσετε, το τι δημιουργείτε είναι δική σας υπόθεση, μπορείτε όντως να επιστρέψετε στην παλιά ενέργεια, ελπίζουμε, το σύμπαν ελπίζει, το πνεύμα ελπίζει, ότι θα εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία και σε κανένα-δύο χρόνια από αυτή τη στιγμή θα κοιτάτε πίσω και θα λέτε «αυτή η ψευδαίσθηση του ιού ήταν το μεγαλύτερο δώρο που δόθηκε στην ανθρωπότητα» . 

Αγαπητοί και Αγαπητές σας αγαπάμε, τιμούμε τον καθένα και την καθεμία σας, είμαστε εδώ, πάντα, και θα σας μιλήσουμε ξανά πολύ σύντομα.

Σας ευχαριστούμε που μας ακούσατε, σας ευχαριστούμε που δεχθήκατε αυτές τις λέξεις και τις ενέργειες στην καρδιά σας και σας ευχαριστούμε που λάβατε υπόψη σας αυτά που μοιραστήκαμε με εσάς μέσα από τη βαθύτατη αγάπη για την ανθρωπότητα.

Είμαστε οι Αλκαζάρ , είμαστε το Σύμπαν το οποίο μιλάει στην ανθρωπότητα!

Είναι καιρός, αποφασίστε, δημιουργήστε! 

Ευγνώμων Nana Theodosopoulou για την άμεση ανταπόκριση σου ως προς τη μετάφραση. 🙏 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου