Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

6 τύποι συγχρονιστικών συνδέσεων : υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο συναντάμε κάθε άτομο...!!!!

Τίποτα σε αυτό το σύμπαν δεν συμβαίνει κατά τύχη. Υπάρχει πάντα ένας ανώτερος σκοπός πίσω από κάθε μικρό πράγμα που μας συμβαίνει και δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάμε αυτό.

Όλες οι εμπειρίες μας πάνε ένα βήμα πιο κοντά προς τα εκεί που προοριζόμαστε να φτάσουμε. Όταν συναντάμε ανθρώπους που μας δίνουν την γνώση που χρειαζόμαστε ή κάτι συμβαίνει που μας δείχνει το φως, βιώνουμε την συγχρονικότητα.

6 τύποι συγχρονιστικών συνδέσεων :

1. Αυτοί που έρχονται για να σας υπενθυμίσουν
Μερικές φορές οι απαντήσεις που αναζητάμε είναι μέσα μας και στην ώρα ανάγκης, θα συναντήσουμε ανθρώπους που θα μας πουν που να κοιτάξουμε. Μπορεί να μείνουν στην ζωή σας για σύντομο χρονικό διάστημα αλλά θα είναι αξέχαστοι.

2. Αυτοί που προκαλούν την ανάπτυξη σας
Θα υπάρχουν άνθρωποι που θα έρθουν για να μας προσφέρουν καθοδήγηση και συμβουλές. Θα σας προσφέρουν την υποστήριξη που χρειάζεστε ώστε να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τον αληθινό εαυτό σας.

3. Αυτοί που είναι εδώ για να μείνουν
Μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως αυτοί οι άνθρωποι θα βρίσκονται πάντα στην ζωή μας. Θα τους συναντήσετε όταν θα χρειάζεστε την βοήθεια τους και θα έρθουν για να μείνουν. Η σύνδεση σας θα είναι άθραυστη και θα ζήσετε πολλά μαζί.

4. Αυτοί που έρχονται για να σας αφυπνίσουν
Ο καθένας χρειάζεται μια καλή, σκληρή δόση πραγματικότητας κάποια στιγμή και αυτοί είναι οι άνθρωποι που θα σας το δώσουν αυτό. Μπορεί να μην σας αρέσει αυτό που θα σας δείξουν αλλά είναι ουσιώδες να τους ακούσετε αν επιθυμείτε να αναπτυχθείτε.

5. Αυτοί που είναι εδώ για να σας ενθαρρύνουν
Δεν θα γνωρίσετε πραγματικά αυτούς τους ανθρώπους. Θα τους συναντήσετε κατά τύχη ίσως σε μια ολιγόλεπτη συζήτηση ή απλώς θα ανταλλάξετε χαμόγελα αλλά αυτή η στιγμή θα μείνει μαζί σας για πάντα.

6. Αυτοί που είναι γραφτό να φύγουν
Υπάρχουν άνθρωποι που δεν σκοπεύουν να μείνουν μαζί σας για πάντα. Θα τους συναντήσετε όταν θα χρειάζεστε την σοφία που μπορούν να διδάξουν και μπορεί να σας προκαλέσουν πολύ πόνο όταν θα σας εγκαταλείψουν, αλλά αυτό είναι που το σύμπαν ξέρει ότι χρειάζεστε.




© Η αναδημοσίευση περιεχομένου επιτρέπεται μόνο υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις. Διαβάστε τους εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου