Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

11.11 Zaminium - In the Heart of the Sun - 11.11 Ζαμινίου - Στην καρδιά του ήλιου...!!!!

Στην αριθμολογία ο αριθμός 11 είναι Master Number – Κυρίαρχος Αριθμός, που σημαίνει ότι έχει έντονη και υψηλή συχνότητα δόνησης και λειτουργεί μέσα στα αιθερικά, μαγικά και υπερβατικά πεδία της δημιουργίας. Οι κύριοι αριθμοί διαθέτουν μεγάλες δυνατότητες για μάθηση και ανάπτυξη και μπορούν να φέρουν σημαντικούς μετασχηματισμούς στη ζωή μας. 

Ο αριθμός 11 είναι ο πιο διαισθητικός αριθμός και είναι ένα σαφές κανάλι στο υποσυνείδητο πεδίο . Είναι ο αριθμός της ηγεσίας, της προσωπικής εξουσίας και των πνευματικών αληθειών. Ο αριθμός 1 από μόνος του αντιπροσωπεύει την ηγεσία, την πρωτοβουλία και τις νέες αρχές (το 2017 ήταν ένα καθολικό 1ο έτος στην αριθμολογία και το 2018 ανάγεται στην ενέργεια του 11). 

Μας υπενθυμίζει πως έχουμε την ελευθερία να δούμε πραγματικά τον εαυτό μας από ένα διαφορετικό και ευρύτερο επίπεδο συνείδησης και συνειδητότητας. Ακριβώς όπως κοιτάζουμε την αντανάκλαση μας στο νερό, το 2019 μας βοηθάει για να διεισδύσουμε με ειλικρινή ματιά σε περιοχές της ζωής μας όπου έχουμε κρατήσει τον εαυτό μας πίσω, περιορισμένοι από τον φόβο της απόρριψης ή καταστείλαμε την ανάπτυξή μας από τον φόβο της αποτυχίας. 

Τι βλέπουμε όταν ρίχνουμε μια βαθιά ενδοσκοπική ματιά στη ζωή μας αυτή τη στιγμή, ποια είναι η δόνηση της ενέργειας που το σύμπαν αντανακλά πίσω σε μας αυτό το διάστημα. 
Μας υπενθυμίζει ότι οι υψηλότερες δυνατότητες που εκφράζονται από την δόνηση του 11 θα ανέλθουν σε νέα ύψη όταν θα επιλέξουμε να αφήσουμε αυτό που «νομίζουμε» ότι πρέπει να κάνουμε ή να είμαστε και να αξιοποιήσουμε το μεγαλύτερο ενεργειακό δυναμικό μέσα μας...το πώς αισθανόμαστε. Ο εγκέφαλος μας αντιλαμβάνεται τον κόσμο, το περιβάλλον με συγκεκριμένο τρόπο, επομένως η ζωή μας μπορεί να ακολουθήσει μια πορεία που βασίζεται σε αυτές τις αντιλήψεις και πεποιθήσεις. 

Ωστόσο, δεν υπάρχει πραγματικά σωστή "κατεύθυνση" ή καμιά σωστή κατεύθυνση για να αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα ... αντιλαμβανόμαστε μόνο μια κατάσταση από τον τρόπο που την βλέπουμε και την βιώνουμε . 

Εάν επρόκειτο να καταλάβουμε τη συνείδησή μας εκτός της Γης, στον γαλαξιακό χώρο και να δείτε τη Γη από κάθε γωνία της θα ανακαλύπταμε ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει αληθινά Βόρας, Νότος, Ανατολή και Δύση, πάνω κάτω κλπ. καθώς αυτές οι μεταβλητές αλλάζουν με το σημείο παρατήρησης. 

Όταν αισθανόμαστε, αφήνουμε νοητικούς περιορισμούς και πεποιθήσεις, τα ασυναίσθητα αποτυπώματα, τον τρόπο με τον οποίο ο εγκέφαλός μας αναλύει και αντιλαμβάνεται μια κατάσταση και αντ 'αυτού θα γίνει ένας αγωγός άπειρων λύσεων και δυνατοτήτων μέσα από την κοσμική πηγή της άπειρης νοημοσύνης. 

Αυτό είναι που μας τονίζει ο αριθμός 11, η δυνατότητα να κινηθούμε έξω από τον εαυτό μας και να «αισθανόμαστε» μια υψηλότερη συνείδηση, έναν κόσμο πιο όμορφο μέσα από τις Καρδιές μας. 

Αυτός είναι ένας χώρος όπου τα θαύματα συμβαίνουν πραγματικά, οι βαθύτερες πληγές θεραπεύονται και η συγχώρεση έρχεται με ευκολία, καθώς δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να λάμψουμε και να διευρυνθούμε. 

Όλοι οι αριθμοί έχουν τη δική τους ιερή δόνηση και νόημα, αλλά το 11 ξεχωρίζει ως ένα από τα πιο διαφωτιστικά και μεταμορφωτικά σύμβολα.. Το 11 θεωρείται επίσης ότι αντιπροσωπεύει την τέλεια ισορροπία μεταξύ του αρσενικού και του θηλυκού, του υλικού κόσμου και του πνευματικού κόσμου. Αντιπροσωπεύει την προσέγγιση, την αρμονία, την αυτοπραγμάτωση και την ισορροπία. 
Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την ενέργεια για να οραματιστούμε κάτι που θέλουμε να δημιουργήσουμε στη ζωή μας. Μπορούμε να το ορίσουμε με αγνή και καθαρή πρόθεση και να ξεκινήσουμε να βάζουμε τα κομμάτια στη θέση τους για να αρχίσουμε να εκφράζουμε την επιθυμία μας σε υλική μορφή. 

Σε παγκόσμιο επίπεδο, αυτή η 11 ενέργεια θα ενεργοποιήσει τις πνευματικές αφυπνίσεις και θα ενεργοποιήσει τους ανθρώπους σε θέματα ισότητας, αλληλεγγύης και συμπαράστασης. 

Το 11 θεωρείται συχνά ένας ισχυρός και μυστικιστικός αριθμός, που έχει καρμική, συλλογική και ανθρωπιστική δόνηση. Είναι η κατανόηση, η σοφία και η γνώση, ένας κινητήρας και μια δόνηση υπέρβασης στο επόμενο εξελικτικό σκαλοπάτι. 

Η 11η Νοεμβρίου είναι μια δονητικά ισχυρή ημέρα λόγω του γεγονότος ότι είναι η 11η ημέρα του 11 μηνός. 

Όταν βλέπετε συχνά το 11:11 στο ρολόι ή συναντάμε τον αριθμό 1111, συχνά υποδηλώνει μια επερχόμενη αλλαγή ή αφύπνιση που βρίσκεται στον ορίζοντα για εμάς. 

Στην αριθμολογία, ο αριθμός ένα δείχνει νέες αρχές, αλλά όταν υπάρχει μια σειρά από αυτούς, όπως στις 11 Νοεμβρίου (11/11) δημιουργεί μια ισχυρή ενέργεια για την ημέρα αυτήν που μας επιτρέπει να ξυπνήσουμε όλοι σε ένα νέο δυναμικό. 

Ως εκ τούτου, η 11η Νοεμβρίου είναι μια ισχυρή στιγμή για να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας, να θέσουμε προθέσεις ή να σκάψουμε βαθύτερα για να αποκαλύψουμε την αλήθεια. Νέες αφυπνιστικές πληροφορίες και νέα επίπεδα διαφώτισης είναι όλες δυνατές αυτήν την ημέρα λόγω αυτής της ενέργειας. 
Μαζί με το 11 και το 22, το 33 ονομάζεται επίσης συχνά "master number". Αυτοί οι αριθμοί ονομάζονται έτσι επειδή είναι γεμάτοι συσσωρευμένο πρωταρχικό ενεργειακό δυναμικό που άλλοι αριθμοί δεν έχουν. Συχνά πιστεύεται ότι αυτοί οι τρεις αριθμοί δημιουργούν μια πυραμίδα φωτός, με τον αριθμό 33 στην κορυφή. Οι κύριοι αριθμοί δεν μειώνονται συνήθως σε μονοψήφιους αριθμούς. 

Ως κύριος αριθμός το 11, όμως, όταν το θετικό δυναμικό αυτού του αριθμού δεν χρησιμοποιείται σωστά, κάποιος τείνει να φανατίζεται και να ενδιαφέρεται λιγότερο για τους άλλους, θέτοντας υπερβολική εστίαση στο προσωπικό συμφέρον του ατόμου. 

Ο αριθμός αυτός είναι πιο ισχυρός με τον τρόπο που μπορεί να ανυψώσει τους άλλους. Ορισμένοι αναφέρονται στον αριθμό ως "ηλιοφάνεια σε βροχερή μέρα" ή "ασημένιο περίγραμμα σε σύννεφο". 

Το μονοπάτι της ζωής μας φέρνει τη σοφία, την αφοσίωση και την ενθάρρυνση στο να εμπνεύσουμε τους συνανθρώπους μας. 

Η Αφροδίτη θεωρείται ότι αντιπροσωπεύει το ανώτερο θηλυκό αρχέτυπο και συντονίζει την ενέργεια του 11, αρά και η ενέργειά της θα είναι ιδιαίτερα έντονη στις 11 Νοεμβρίου και θα μας βοηθήσει να ανοίξουμε τις καρδιές μας και να δούμε τα πράγματα από έναν τόπο άνευ όρων αγάπης παρά από φόβο. Στην πραγματικότητα, η ισχυρή ενέργεια από την Αφροδίτη θα μας βοηθήσει επίσης να ξυπνήσουμε στο άπειρο δυναμικό της ψυχής μας και στη μαγεία που βρίσκεται μέσα μας. 
Αυτή η ισχυρή θηλυκή ενέργεια θα βοηθήσει όλους μας, άνδρες και γυναίκες, να αγκαλιάσουμε την εσωτερική μας θεά και να βρούμε ξανά την ομορφιά, τη χαρά και την αισιοδοξία. 

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα πρέπει να εργαστούμε για να ανοίξουμε περισσότερο, αλλά και να διατηρήσουμε τον εαυτό μας γειωμένο. 

Η επέκταση δεν είναι κάτι που μπορούμε να αποφύγουμε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και έτσι θα γίνουμε με πολλούς τρόπους οι καλύτερες εκδοχές του εαυτού μας μέσα από τις ενέργειες που αντιμετωπίζουμε. 

Παρόλο που ίσως αισθάνεστε ότι ολόκληρος ο κόσμος είναι εναντίον σας ή οι άνθρωποι γύρω σας προδίδουν, δεν είναι όλα όπως φαίνεται. Μερικές φορές είμαστε ικανοί να δούμε μόνο μια πλευρά των πραγμάτων που συμβαίνουν γύρω μας. Η εσωτερική διεύρυνση ώστε να δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα μπορεί πραγματικά να μας ωφελήσει δραστικά. 

Ο Ερμής στον κόσμο της αστρολογίας είναι ο αγγελιοφόρος των Θεών και κυβερνά τον Δίδυμο και τον Παρθένο. Είναι ένας πλανήτης που κατέχει μεγάλη δύναμη πάνω στις εκφράσεις μας στην καθημερινή μας ζωή και διατηρεί πολλά περισσότερα υπό έλεγχο από ότι συνήθως έχουμε την τάση να συνειδητοποιούμε. Εάν αισθάνεστε πιο περίεργα από το συνηθισμένο, η διέλευση του Ερμή μπροστά από τον Ήλιο στις 11/11 θα μπορούσε να έχει κάτι να κάνει με αυτό. 
Αυτή η περίοδος ονομάζεται "Cazimi" από τους αστρολόγους και σηματοδοτεί ότι βρισκόμαστε στα μισά του ανάδρομου κύκλου του Ερμή . Η δύναμη του Ήλιου θα φωτίσει και θα ανάψει την ενέργεια του Ερμή. Μια πόρτα υπέροχης και δύναμης ανοίγεται στο μάτι αυτού του τυφώνα. Θα είστε σε θέση να επιτύχετε σπουδαία αποτελέσματα όσον αφορά ένα σχέδιο ή μια ιδέα που είναι σημαντική για εσάς. 

Οι αντιλήψεις, η συνειδητοποίηση, οι ιδέες και η ικανότητά σας να εκφράζετε τις σκέψεις σας μπορεί να έχουν ισχυρό αντίκτυπο, να είναι ασυνήθιστα σαφείς, εστιασμένες ή άμεσες. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε τη σοφία και την ορθή κρίση, καθώς ένα παρορμητικό και έντονο πνεύμα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα μπορούσε ενδεχομένως να έχει αρνητικές συνέπειες. 

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο έντονο, παθιασμένο και συναισθηματικό ζώδιο του Σκορπιού, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι κάνουμε μια βαθιά βουτιά στις επιθυμίες μας. 

Αυτές μπορεί να είναι συνειδητές ή ασυνείδητες αυτή τη στιγμή επειδή η ενέργεια του Σκορπιού είναι γεμάτη από περιστροφές και βυθίζεται στα πηγάδια της εμμονής. Η πιο σκιώδης φύση μας μπορεί να εμφανιστεί αυτή τη στιγμή και ο σκιώδης μας εαυτός θα μπορούσε να εκφράσει έντονα την συναισθηματική του πείνα, εάν δεν παρατηρήσουμε και δεν αναρωτηθούμε… 

Από τι τρέχετε, κρύβεστε ή φοβάστε να αντιμετωπίσετε; Γνωρίζοντας τον εαυτό σας και την αθέατη σας σκιά, μπορείτε να ενσωματώσετε καλύτερα το υποσυνείδητο σας με τη συνείδησή σας. Καθώς η νύχτα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς μέρα, το σκοτάδι δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς φως. Ο σκοτεινότερος μας εαυτός αξίζει να αγκαλιαστεί και να κατανοηθεί, και όχι να κρυφτεί. 
Οι αναδρομές του Ερμή φέτος έγιναν στα ζώδια του Νερού, αναγκάζοντάς μας να είμαστε ειλικρινείς με τα συναισθήματά μας και να τα αφήσουμε να ισορροπήσουν με το μυαλό μας. Μερικές φορές πρέπει να υπενθυμίσουμε στο νου μας ότι οι διαισθητικές και ενστικτώδεις δυνάμεις μας, μας δίνουν τόσο σημαντικά μηνύματα όσο και η λογική μας. 

Το βασικό θέμα που πρέπει να σκεφτούμε με αυτόν τον αναδρομικό κύκλο είναι ότι είναι σημαντικό για μας να μην φοβόμαστε να εκτεθούμε και να είμαστε συναισθηματικά ειλικρινείς. 

Ο Ερμής θα κάνει αρμονικά εξάγωνα με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, χαρίζοντας μας σύνεση και την ικανότητα να έχουμε σαφή σκέψη. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το μυαλό σας θα συνδυάζεται με ισχυρή διαίσθηση και θα σας επιτρέψει να φέρετε πειθαρχεία στη σκέψη και τις συνομιλίες σας. 

Μπορείτε να αποκαλύψετε μερικά πολύ σημαντικά νέα περνώντας στην καρδιά ενός θέματος. Θα επικεντρωθείτε στο παρελθόν γενικά και θα μπορούσατε να έχετε σημαντικές συνειδητοποιήσεις για το πώς μπορείτε να πάρετε αυτούς τους σπόρους εμπειρίας σε ένα εντελώς νέο έδαφος τώρα. 

Ο Ερμής σχηματίζει και ένα θεραπευτικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα έχετε δημιουργικότητα και φαντασία, καθώς και την ικανότητα επικοινωνίας από τον ευαίσθητο χώρο της καρδιάς. 
Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να μας κάνει να επιβραδύνουμε καθώς ο κόσμος αρχίζει να επιταχύνεται γύρω μας, θυμίζοντας μας πως το Σύμπαν είναι πάντα περιστρεφόμενο και χρειάζεται να προχωρήσουμε με το ρεύμα και όχι να πολεμήσουμε ενάντια στα κύματα. 

Όλες οι αναδρομές τείνουν να είναι καρμικές. Υπάρχει συχνά ένα συναίσθημα "déjà vu" που σχετίζεται με αυτά - επιστρέφετε κυριολεκτικά σε ένα σημαντικό μάθημα, κατάσταση ή σχέση για να συγκεντρωθείτε σε νέες πληροφορίες, για να βελτιώσετε και να εξελίξετε τη ζωή σας. 

Μερικές φορές αυτό σημαίνει ότι κάτι τελικά θα καταλήξει σε αποτυχία ή δεν λειτουργεί. Αυτό δεν οφείλεται στο γεγονός ότι ήταν "κακό ή τιμωρία". Σκοπός ήταν να σας διδάξει κάτι και να συνειδητοποιήσετε νέες πληροφορίες που σας έχουν ξεφύγει έως τώρα. 

Κάποιες επικοινωνιακές τριβές αρχίζουν να εμφανίζονται στη ζωή μας και οι ανεπαίσθητες σχισμές που εμφανίστηκαν νωρίτερα τώρα γίνονται ρωγμές στη ζωή μας. Αρχίζουν να τρίζουν τα θεμέλια σαν ένας σεισμός να γίνεται και πρέπει να προσέξουμε, καθώς οι νέες πληροφορίες μας πλήττουν ή μας ανακατευθύνουν. Όταν σταματήσει για να γυρίσει στην ορθή του πορεία στον ουρανό στις 20 Νοεμβρίου, την θύελλα μπορεί να την αισθανθούμε ακόμη πιο έντονη. 
Η αντίστοιχη κάρτα Ταρώ αυτής της περιόδου είναι τα 6 Κύπελλα και εκφράζει την νοσταλγία, την συναισθηματική προσκόλληση σε ανθρώπους και μέρη του παρελθόντος. Είναι μια κάρτα που συμβολίζει τις συναισθηματικές συνδέσεις και δεσμούς, με την οικογένεια, τους φίλους και το σπίτι. Μας υπενθυμίζει το παρελθόν και μας βοηθάει στην κατανόηση του τρόπου με τον οποίο το παρελθόν διαμορφώνει τον χαρακτήρα μας. 

Κάτι σημαντικό για το παρελθόν ή από το παρελθόν είναι συνυφασμένο με το παρόν. Θα μπορούσε ακόμη και να δείχνει μια κυριολεκτική επιστροφή από το παρελθόν - κάποιος ή κάτι που επανεμφανίζεται για να ολοκληρωθεί ο παρελθοντικός κύκλος. 

Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για τον Ερμή να πιάσει και πάλι την κανονική ταχύτητα, αλλά καθώς συνεχίζονται οι ημέρες, θα χαλαρώσει κάπως η εσωτερική συναισθηματική ένταση. 

Αυτή είναι η φάση μετά τη σκιά. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όλες οι ρωγμές έχουν αποκαλύψει περισσότερο χώρο για ανάπτυξη και με αυτή τη νέα εκτίμηση της κατάστασης γύρω σας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια διαφορετική πορεία και προσέγγιση των καταστάσεων που να ωφελήσει την ανάπτυξη στην ζωή σας. 

Αυτό το συγκεκριμένο Cazimi είναι πολύ ιδιαίτερο! Όχι μόνο ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται σε σύνοδο, αλλά είναι εξίσου παράλληλοι. Ως αποτέλεσμα αυτού, ο Ερμής θα κινηθεί πραγματικά κατά μήκος του Ήλιου κατά τη διάρκεια της περιόδου του Cazimi, όπου εμφανίζεται ως μια μικροσκοπική κουκίδα. Την επόμενη φορά που θα παρατηρηθεί ξανά αυτό το φαινόμενο θα είναι το 2032 !! 
Γράψτε τις ιδέες σας, δώστε προσοχή στα όνειρά σας, και μην εκπλαγείτε αν μπαίνετε σε κάποιες βαθύτερες συζητήσεις με τους ανθρώπους. 

Είτε αισθάνεστε πρόθυμοι να αντανακλάτε περισσότερο είτε να πρέπει να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας, ο εσωτερικός σας εαυτός θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε τι είναι καλύτερο. Επιτρέψτε τις ενέργειες που βιώνετε να ρέουν μέσα σας και ύστερα να τις γειώστε για μετασχηματισμό. 

Εάν η ζωή μας φαίνεται υποτονική, εάν αισθανόμαστε άρρωστοι και κουρασμένοι από την συνεχής επανάληψη ξεπερασμένων μοτίβων, η 11η Νοεμβρίου θα φέρει μια ανάσα καθαρού αέρα και μια πνοή αλλαγής. 

Για να χρησιμοποιήσουμε την ενέργεια της 11ης Νοεμβρίου προς όφελός μας, πρέπει να την ενεργοποιήσουμε. Πρέπει να ανοίξουμε την καρδιά μας στην ενέργεια και να υποδεχτούμε τη δόνηση της καινούργιας αρχής. 

Στη συνέχεια, να ορίσουμε μια νέα πρόθεση για το νέο κεφάλαιο του βιβλίου της ζωής μας, που θα διέπετε από αλήθεια, αγάπη, αρμονία, πνεύμα ευγνωμοσύνης και προσφοράς στον συνάνθρωπο και στην μητέρα Γη. 
Με αγάπη  Ireth 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου