Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Επιστημονική έρευνα επιβεβαιώνει ότι οι άνθρωποι απορροφούν ενέργεια από τους άλλους ανθρώπους...!!!!

Μήπως έχει συμβεί και σε σας, όταν βρίσκεστε με ένα άτομο, να αισθάνεσθε ένα κακό vibe, λες και το άτομο σας κλέβει την ενέργειά σας; 

Τα πάντα είναι ενέργεια» και αυτό είναι ένα από τα κύρια αξιώματα της επιστήμης, αφού και τα ανθρώπινα όντα δεν εξαιρούνται από αυτή την διαδικασία μεταλλαγής. 

Μια ενδιαφέρουσα μελέτη που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο του Bielefeld, της Γερμανίας, δείχνει ότι τα φυτά μπορούν να απορροφήσουν ενέργεια από άλλα φυτά. Η Γιατρός Ολίβια Bader-Lee, παρακολούθησε τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας και για τους ανθρώπους. 

Η επιστήμη που μελετά τη συμπεριφορά της ενέργειας σε έμβια όντα ονομάζεται βιοενεργητική. 
           Δρ Olaf Kruse από το Πανεπιστήμιο του Bielefeld 

Η έρευνα διεξήχθη αρχικά σε φύκια Chlamydomonas reinhardtii (Χλαμυδομονάς του Ράινχαρτ). Ανακαλύφθηκε ότι εκτός από την φωτοσύνθεση, τα φυτά έχουν επίσης μια εναλλακτική πηγή ενέργειας και ότι αυτή είναι να απορροφούν ενέργεια από άλλα φύκια. Η έρευνα έγινε από τον Γερμανό Βιολόγο Olaf Kruse, και τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας έχουν δημοσιευτεί στο Naturesite.com.

Σύμφωνα με την γιατρό Ολίβια Bader-Lee, το σώμα μας είναι σαν ένα σφουγγάρι, που απορροφά την ενέργεια που υπάρχει γύρω μας. 

Εξαιτίας αυτού συμβαίνει κάποιοι άνθρωποι να αισθάνονται άβολα όταν βρίσκονται με μια συγκεκριμένη ομάδα ατόμων ή με ένα συγκεκριμένο μείγμα ενέργειας και συναισθημάτων. 

“Το ανθρώπινο σώμα - πολύ παρόμοιο με ένα φυτό - απορροφά την ενέργεια που απαιτείται για να τροφοδοτήσει τη συναισθηματική σας κατάσταση. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να ενεργοποιηθούν τα κύτταρα και να αυξήσουν το ποσό της κορτιζόλης τροφοδοτώντας τα κύτταρα ανάλογα με τη συναισθηματική ανάγκη.» Συμπληρώνει η Bader-Lee. 

Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν τη διάθεσή τους, η οποία τους οδηγεί στο να είναι νευρικοί, θυμωμένοι, ανήσυχοι, λυπημένοι, αλλά και χαρούμενοι, αισιόδοξοι και γελαστοί. 
Η Bader-Lee λέει ότι κατά τη διάρκεια των αιώνων, ο άνθρωπος έχει χάσει αυτή τη σύνδεση με τη φύση, στην οποία η ανταλλαγή ενέργειας θα μπορούσε να αποφέρει τεράστια οφέλη στην ανθρωπότητα. 

Τελικά, αυτό που λέμε “υπερφυσικό” δεν είναι τίποτα περισσότερο από την εκδήλωση των διαφορετικών πηγών ενέργειας στον κόσμο. 

Αυτό ήταν γνωστό στους αρχαίους πολιτισμούς από κάθε ήπειρο, αλλά η επιστήμη έχει αποφασίσει να το αγνοήσει και μόνο λίγοι επιστήμονες τολμούν να αντιμετωπίσουν αυτά τα ζητήματα, από το φόβο της κακής κριτικής και της απόρριψης από την επιστημονική κοινότητα. 




Επιμέλεια μετάφρασης: antexeistinalitheia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου