Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Μήπως οι ημικρανίες σας έχουν σχέση με το τρίτο μάτι σας ;

Όλοι ξέρουμε ότι οι ενέργειες γύρω μας, μας επηρεάζουν συνεχώς και ποικιλοτρόπως, αλλά γνωρίζατε ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια πνευματική ρίζα που σας οδηγεί σε συμπτώματα όπως οι ημικρανίες; 

Ενώ υπάρχουν συχνά και άλλοι λόγοι που άπτονται της ιατρικής, αλλά και της φαρμακολογίας για να ερευνήσετε και να αντιμετωπίσετε μια ημικρανία, είναι πολύ πιθανό οι επίμονες ημικρανίες συχνά να έχουν ρίζες στο πνευματικό κόσμο και όχι στο σωματικό. 

Κατά συνέπεια, εάν αντιμετωπίζετε επίμονες ημικρανίες χωρίς ιατρική εξήγηση, χωρίς προφανή αίτια που δεν μπορεί να διαγνώσει ο γιατρός σας, τότε, διαβάστε στη συνέχεια τι μπορεί να συμβαίνει και, ίσως, ανήκετε σε αυτή την περίπτωση. 

Πνευματική ρίζα των ημικρανιών 
Στο κέντρο κάθε φυσικού συμπτώματος που προκαλείται από πνευματικά αίτια υπάρχει μια ανισορροπία στην ενέργεια κουνταλίνι που ρέει μέσα από μας. 

Αυτό μπορεί να επιφέρει μία παρεμπόδιση ή μία υπερδραστηριότητα και μπορεί να συμβεί σε ένα ή περισσότερα από τα ενεργειακά κέντρα των τσάκρα σας. 

Συνήθως, οι ημικρανίες δείχνουν μία υπερδραστηριότητα στο Τρίτο Μάτι σας, το οποίο είναι το κέντρο της αντίληψης και των αισθήσεων. 

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το Τρίτο Μάτι σας, είναι έτοιμο να «ανοίξει», αλλά ότι υπάρχει μία ανωμαλία στο τσάκρα του. Ωστόσο, κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις θα μπορούσε να σημαίνει ότι προσπαθεί να «ανοίξει» και να «δει» αλλά η δικλείδα ασφαλείας του οργανισμού σας, δεν το επιτρέπουν ακόμα, οπότε όλο αυτό εκδηλώνεται ως ημικρανία. 

Αν οι ημικρανίες σας φέρνουν ευαισθησία στο φως ή/και τον ήχο ενώ συχνά νιώθετε πίεση πίσω από τα μάτια, τότε είναι το τσάκρα του Τρίτου Ματιού εκεί που πρέπει να εστιάσετε για την πνευματική σας θεραπεία. 

Οι ημικρανίες Τσάκρα Τρίτου Ματιού 
Για να θεραπεύσουμε το τσάκρα του τρίτου ματιού, πρέπει να ακολουθήσουμε μια πολύπλευρη προσέγγιση. 

Για άμεση ανακούφιση, ο διαλογισμός είναι η καλύτερη πρόταση. Αυτό, αρχικά, μπορεί να αποδειχθεί επίπονο επειδή το να βρεθείτε σε κατάσταση διαλογισμού κατά τη διάρκεια μίας ημικρανίας δεν είναι τόσο απλή υπόθεση όσο ακούγεται. 

Συνεχίστε, όμως, και θα διαπιστώσετε ότι η ανακούφιση από τον πόνο είναι πολύ κοντά. 

Όταν τα καταφέρετε με τον διαλογισμό, ή με κάποιο άλλο τρόπο, το πρόβλημά σας δεν έχει λυθεί, καθώς το μόνο που καταφέρατε είναι απλά να αντιμετωπίσετε μία εκδήλωση του προβλήματος. 

Για μακροχρόνια ανακούφιση, θα πρέπει να ξεκινήσετε ένα ταξίδι πνευματικής θεραπείας για το τσάκρα του Τρίτου Ματιού σας. 

Πνευματική Θεραπεία Τρίτου Ματιού 
Υπάρχουν πολλές μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βοηθήσετε στην θεραπεία του Τρίτου Ματιού. Ο θεραπευτικός διαλογισμός είναι μόνο μια πτυχή. 

Χρησιμοποιώντας αρώματα και έλαια όπως το λιβάνι, το σανδαλόξυλο και το δενδρολίβανο, μπορούν να συμβάλουν στην ισορροπία του τσάκρα του τρίτου ματιού. 

Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν κρύσταλλοι θεραπείας, με τους καλύτερους για αυτό το ζήτημα να είναι ο αμέθυστος και το λάπις λάζουλι. 

Αλλά το πιο σημαντικό είναι να εξετάσετε τον τρόπο ζωής σας. Η υπερδραστηριότητα του τσάκρα του Τρίτου Ματιού δείχνει μία αισθητηριακή υπερφόρτωση, η οποία είναι συχνά μια παρενέργεια που προκαλείται από άγχος και στρες. 

Ίσως να ζορίζετε πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Αλλά κάντε μία ειλικρινή συζήτηση με τον εαυτό σας και ξεφορτωθείτε όλα εκείνα που ταράζουν τη ζωή σας. 

Στο τέλος της ημέρας, η θεραπεία των συμπτωμάτων μιας πνευματικής ημικρανίας μπορεί να προσφέρει άμεση ανακούφιση, αλλά οι αλλαγές στον τρόπο ζωής σας είναι συχνά ο μόνος τρόπος για να απαλλαγείτε εντελώς από την εμφάνιση αυτών των συμπτωμάτων. 

Το κλειδί είναι να διατηρήσετε τη ζωή σας – όπως τις ενέργειές σας – καθαρή. όπως αφαιρείτε τις αρνητικές ενέργειες από την αύρα σας, έτσι πρέπει να αφαιρέσετε την πηγή αυτών των αρνητικών ενεργειών και από τη ζωή σας. 

Για μακροχρόνια ανακούφιση, αυτό είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε.




Σπύρος Μακρής 
Μετάφραση – Απόδοση
Imagr by Noa Knafo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου