Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Η απόλυτη αναδόμηση των 7 Πυλών στο σώμα...!!!!

Ο Ιερός αυτός αριθμός που είναι στην καθημερινότητά μας κατοικεί και στο σώμα μας και είναι αυτός ο αριθμός που δημιουργεί την κυκλική τροχιά σε εμάς, στα γεγονότα μας. Όπως αυτός ο αριθμός πολλαπλασιαζόμενος με τα της ψυχής τα αρχέτυπα, μας καθορίζει την επόμενη ενσάρκωση μας. 

Τίποτε στο σύμπαν δε βασίζεται στο τυχαίο, αλλά σε ανάλογες αριθμητικές δομές και διαδρομές. Εμείς ήδη γνωρίζουμε πολλές αριθμητικές δομές και ήδη ξέρουμε ότι τα πάντα γύρω μας είναι μαθηματικές πράξεις. 

Από τα κτήρια που ζούμε, από το αυτοκίνητό μας και γενικά η ζωή μας όλη είναι γεμάτη από πράξεις. Αυτές οι πράξεις λοιπόν όλοι μας ξέρουμε ότι στηρίζονται σε κανόνες τέτοιους για να υπάρχει αρμονία. 

Όπως είπαμε και στα κείμενα για τους 7 νόμους του σύμπαντος, εμείς οφείλουμε να ενεργοποιήσουμε στο σώμα μας τους 7 Νόες για να ανοίξουμε τις Πύλες που θα μας οδηγήσουν από την 4η διάσταση στην 5η για να περάσουμε στην 7η. 

Που όμως βρίσκονται αυτοί οι νόες στο σώμα μας και πως ανοίγουν ? Γιατί είναι 7 ? Πώς εμείς νομίζαμε ότι έχουμε ένα μυαλό και μόνο? Ναι με την έννοια την γήινη και με την έννοια όλου του ζωικού βασιλείου, ένα μυαλό έχουμε όπως όλα τα ζώα στον πλανήτη. Όμως σε εμάς ο Θεός έδωσε τον Λόγο και το μυαλό μας, μας είπε ότι τον μετατρέπει σε Πνεύμα. 

Πνεύμα = Πνοή Είμαι Υιού Μόνη Αρχή. Δηλαδή το Πνεύμα ενεργοποιείται σε μας όταν κατοικήσει μέσα μας Εκείνος. 

Οι Νόες μας είναι 6 και ένας. Οι 6 βρίσκονται μέσα στο σώμα μας και ο ένας είναι ο εγκέφαλός μας. Οι 3 από τους 6 νόες είναι η καρδιά μας και οι Πνεύμονές μας. Ενώ οι άλλοι τρεις είναι οι βουβώνες και η κουνταλίνη. Αν οι 6 Νόες είναι απενεργοποιημένοι τότε ο ένας που βρίσκεται στο κεφάλι μας λειτουργεί ως μυαλό. 

Όταν μπούμε στον δρόμο της αυτογνωσίας δίνουμε την δυνατότητα να αναπτυχθούν οι 3 καρδιά και πνεύμονες. Ενώ όταν μπούμε στην Πνευματική οδό ενεργοποιούμε τους βουβώνες και τελικά την κουνταλίνη. 

Η οποία δημιουργεί την πρώτη ενεργειακή γέφυρα με τον Εγκέφαλό μας και δημιουργεί την Πρώτη είσοδο στην Αστρική Πύλη. 

Χωρίς την αυτογνωσία*, που σημαίνει χωρίς τους 3 Νόες καρδιά και πνεύμονες αν ανοίξουν οι βουβώνες ως νόες έχουμε μια μορφή ανάπτυξης και αναβάθμισης και ανοίγουν κανάλια επικοινωνίας που όμως δεν είναι επικοινωνία με την 5η διάσταση, αλλά με την 4η διάσταση. 

Απλώς εμείς νομίζουμε ότι έχουμε επικοινωνία με την 5η διάσταση. Το ότι επικοινωνούμε με την 4η διάσταση και όχι με την 5η θα αναρωτηθεί κάποιος, πως γίνεται αυτό αφού εγώ επικοινωνώ με Ανώτερες Οντότητες, πως γίνεται να είμαι στην 4η ? Απλώς γιατί οι Ανώτερες Οντότητες ταξιδεύουν στον χώρο και τον χρόνο, για εκείνες δεν υπάρχει δέσμευση ως προς την διάσταση. 

Έτσι μία οντότητα όπως για παράδειγμα ο Αρχάγγελος Μιχαήλ μπορεί κάλλιστα να κατέβει επίπεδα δονητικά και να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί του. Αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς πήγαμε στην Πέμπτη διάσταση, αλλά ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ήρθε στη δική μας. 

Για να περάσει λοιπόν κάποιος από μας στις Ανώτερες Διαστάσεις οφείλει να ανοίξει και τις 7 Πύλες δηλαδή τους 7 Νόες του. Οι 7 Νόες σημαίνει ότι το σώμα είναι απόλυτα ελεύθερο από κάθε βάρος. Είτε αυτό λέγεται πάθη, είτε αυτό λέγεται συναισθήματα, είτε αυτό λέγεται σκέψεις, είτε αυτό λέγεται υποσυνείδητο. 

Το σώμα του ανθρώπου που θέλει να περάσει μέσα στην Αίθουσα του Θρόνου και να φτάσει να περπατήσει στην 5η διάσταση αλλά στη συνέχεια στην 7η, οφείλει να είναι ελαφρύ και διάφανο. Χωρίς τοξικά απόβλητα και παράσιτα. 

Η τοξικότητα στο σώμα μας δημιουργείται από τις σκέψεις και τα συναισθήματα. Δηλαδή από το εγώ του κάθε ανθρώπου, το οποίο δεν έχει δομή και υποδομή αυτογνωσίας. 

Χωρίς την αυτογνωσία το σώμα χτυπιέται σαν να είναι κύμα στα βράχια του πόνου, του φόβου και του υποσυνείδητου. Έτσι αυτός ο άνθρωπος που δεν έχει φτάσει στο σημείο της απόλυτης κυριαρχίας ( όχι επιβολής) του σώματός του, των σκέψεών του και των συναισθημάτων του θα νιώθει ότι έφτασε, αλλά στην πραγματικότητα δεν θα έχει φτάσει πουθενά. 

Θα έχει καταφέρει ίσως μέσα από μία μορφή χειραγώγησης – σκληραγώγησης να ανοίξει τους 3 Νόες στην κάτω περιοχή δηλαδή βουβώνες και κουνταλίνη. 

Η Οποία θα ανέβει μέχρι την καρδιά, θα παραμείνει εκεί και θα κάψει το σύστημα εκεί μέσα από την φλόγα του. Γιατί η κουνταλίνη για να μπορέσει να ανέβει κλίμακα οφείλει να βρει την καρδιά ανοιχτή και με υποδομή αγάπης όχι ως συναίσθημα αλλά ως αίσθηση. 

Όταν η καρδιά έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο, εκείνη είναι που θα καλώς ορίσει την Πράνα στο σώμα και αυτή η ενέργεια της Πράνα θα μεταφερθεί από τους βουβώνες να ξυπνήσουν την κουνταλίνη στο σώμα. 

Τότε αυτή η τριάδα από τις 3 αυτές μεριές, στην ουσία της 3 Πύλες, θα δημιουργήσουν την Υποδομή για να έρθει η Αγία Τριάδα να κατοικήσει μόνιμα στο σώμα. Η Αγία Τριάδα αυτή αυτόματα κατευθύνει τον άνθρωπο στην αίθουσα του Ιερού και από εκεί γίνεται η μετατροπή του ανθρώπου από τον ίδιο τον Ιησού και τον Θεό. 
Ένα σώμα που έχει ενεργοποιήσει μόνο την κουνταλίνη και που ο εγκέφαλος ακόμη λειτουργεί κάτω από έναν ζυγό, δηλαδή ακόμη μάχεται το 2 = αρνητικό και θετικό, το μόνο που θα καταφέρει είναι να φέρει αναταράξεις στο σώμα του τεράστιες. 

Γιατί όταν ο εγκέφαλος δεν έχει υποδομή μέσα από την ροή της Πράνα και είναι ακόμη εγκλωβισμένος από τα γήινα πάθη δεν έχει την δυνατότητα να χειριστεί την κουνταλίνη. Η κουνταλίνη είναι φωτιά που χρειάζεται την ανάλογη υποδομή για να γίνει από φωτιά φλόγα και φλόγα γίνεται μόνο μέσα από το Ιερό Ευχέλαιο. 

Το Ιερό Ευχέλαιο δημιουργείται μόνο μέσα από την καρδιά. Έτσι η καρδιά γίνεται το Ιερό καντήλι το οποίο δέχεται τη φωτιά και την μετατρέπει σε φλόγα. Αυτή η φλόγα αναθερμαίνεται πάντα από την Ψυχή η οποία έχει βρει τον δρόμο και τον στόχο της. 

Από εκεί και μετά η Ψυχή συνεργάζεται με το μεταποιημένο εγώ σε εαυτό. Ο εαυτός έχει φτάσει στο επίπεδο να μην κάνει πια διαχωρισμούς μέσα από τον ζυγό- 2 αλλά μέσα από την Ολότητα έχει φτάσει στην απόλυτη ΕπίγνΩση. 

Έχει μετατρέψει δηλαδή αυτός ο άνθρωπος τον κύκλο του Ο-μηδέν σε Ω - μέγα. Έχει φτάσει στην στιγμή που ολόκληρη η Κεντρική του μονάδα- Ανώτερος Εαυτός κατοικεί εδώ κάτω. 

Τότε και μόνο τότε η κουνταλίνη γίνεται η φλόγα αυτή που αναθερμαίνει κάθε σημείο του σώματος και όλο το σώμα μετατρέπεται σε Πνεύμα και μόνο. Όπως είπαμε δηλαδη και στην αρχή Πνεύμα = Πνοή Είμαι Υιού Μόνη Αρχή. 
Δηλαδή οι Πνεύμονες = Πνοή με την καρδιά Είμαι με τους βουβώνες Υιού Μόνη συνεργάζονται απόλυτα με την κουνταλίνη Αρχή και έτσι φτάνουν στο Εγώ Ειμί το Α και το Ω, δηλαδή ο εγκέφαλός τους γίνεται το Ωμέγα αφού στο σώμα τους κατοικεί το απόλυτο Α, η Αρχή. 

Η Αρχή = κουνταλίνη είναι η έναρξη της Πνευματικής στάσης για την απόλυτη αναβάθμιση της Ψυχής. Ο εγκέφαλος του ανθρώπου ως Ωμέγα πια δεν έχει όρους και όρια, δεν έχει αρχή και τέλος, απλώς είναι ένας απόλυτος συνεργάτης του Φωτός. 

αυτογνωσία* σημαίνει ότι έχουμε φτάσει στο απόλυτο σημείο να ανοίξουμε το πρώτο 7ρι που βρίσκεται στο σώμα μας δηλαδή τα 7 τσάκρα μας ( 7 μυστικά περάσματα ως προς τη Χιονάτη ) 




Δωροθέα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου