Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

7 πράγματα που οι άνθρωποι με υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη κάνουν διαφορετικά...!!!!

Όλοι γνωρίζουμε για το IQ, αλλά έχετε ακούσει ποτέ για το EQ; Τι γνωρίζετε για την Συναισθηματική Νοημοσύνη;

Είναι η εκπληκτική ικανότητα να κατανοείς, να κατανοείς και να αισθάνεσαι τα συναισθήματα άλλων ανθρώπων γύρω σου. Είναι σπάνιο να συναντήσετε ανθρώπους που είναι συναισθηματικά έξυπνοι, αλλά αυτοί οι άνθρωποι είναι εξαιρετικοί στην κατανόηση του κόσμου γύρω τους. Έτσι προφανώς είναι ωραία για τον κόσμο.

Αν θέλετε να μάθετε αν είστε συναισθηματικά έξυπνοι ή όχι, εδώ είναι επτά πράγματα που κάνουν μόνο συναισθηματικά ευφυείς άνθρωποι:

1. Σκοπός :
Ναι, ένα συναισθηματικά έξυπνο πρόσωπο συνειδητοποιεί ότι έχει έναν υψηλότερο σκοπό να υπηρετεί στο μεγαλύτερο σχέδιο των πραγμάτων. Δεν θέλουν να ζήσουν μια ζωή χωρίς στόχους και φιλοδοξίες, επειδή πιστεύουν ότι προορίζονται να συνεχίσουν να συμμετέχουν στη δημιουργία κάποιας αξίας σε αυτόν τον κόσμο. Έτσι, ορίζουν εύκολα τον σκοπό τους και συμμορφώνονται με ό, τι απαιτείται για την επίτευξη του σκοπού τους. Αισθάνονται ότι κάνουν τα πάντα για τον κόσμο.

2. Ξέρουν τον εαυτό τους :
Γνωρίζουν τα μικρότερα πράγματα για τον εαυτό τους και γι'αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα τον κόσμο. Η γνώση σχετικά με τις ανάγκες τους τους κάνει να συνειδητοποιούν την κατάσταση των άλλων ανθρώπων γύρω τους. Είναι απολύτως άνετοι με την εμφάνισή τους και ξέρουν ότι πρέπει να εκτιμούν τον εαυτό τους. Τότε μόνο ο κόσμος θα αρχίσει να τους εκτιμά. Έτσι, σέβονται τον εαυτό τους και κρίνουν επίσης τον εαυτό τους.

3. Η εμμονή είναι το όπλο τους :
Είναι πολύ εντυπωσιακοί απέναντι σε όλους όσους βρίσκονται γύρω τους. Μπορούν εύκολα να καταλάβουν τι περνούν οι άνθρωποι γύρω τους. Μετά την κατανόηση, προσπαθούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους γύρω τους. όσο μπορούν. Έτσι, η συμπάθεια είναι το μυστικό όπλο τους. Τους απασχολεί, αυτή η ενσυναίσθηση και δεν περιορίζεται μόνο στους ανθρώπους. Έχουν εξαιρετική ενσυναίσθηση για τα ζώα και τα φυτά και τη φύση εν γένει.

4. Είναι περίεργοι για τον κόσμο γύρω τους :
Έχουν την επιθυμία να γνωρίζουν όλα όσα συμβαίνουν γύρω τους. Σε οποιοδήποτε δεδομένο σημείο, θέλουν να γνωρίζουν το μέγιστο που μπορούν. Αυτό οφείλεται στην εξαιρετικά περίεργη φύση τους και την ικανότητά τους να συνεχίζουν να θέτουν ερωτήσεις. Απλώς θέλουν να το ξέρουν όλα!

5. Διαχειρίζονται εύκολα την αλλαγή :
Ως ανθρώπινα όντα, δεν είμαστε σε θέση να χειριστούμε εύκολα τις αλλαγές γύρω μας. Θέλουμε κάπως τα πράγματα να παραμένουν πάντα τα ίδια επειδή πιστεύουμε στην άνεση. Μισούμε να είμαστε σε οποιαδήποτε δυσάρεστη κατάσταση, αλλά οι άνθρωποι με υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη καταλαβαίνουν ότι οι δυσάρεστες καταστάσεις θα τους κάνουν ακόμα καλύτερους από ό, τι είναι. Επομένως, δέχονται την αλλαγή και μαθαίνουν να μεγαλώνουν με τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω τους.

6. Ξέρουν πώς να εξισορροπήσουν τα πράγματα :
Λοιπόν, η ζωή μπορεί να είναι σκληρή για ένα πολύ συναισθηματικό έξυπνο άτομο. Μπορεί να ασχολούνται με την επίλυση των προβλημάτων των ανθρώπων και την κατανόηση των περιπλοκών του κόσμου ταυτόχρονα. 

Αλλά αυτό που ξέρουν για το γεγονός είναι ότι αν πρέπει να τα έχουν «όλα», πρέπει να μάθουν να εξισορροπούν τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω τους. Ως εκ τούτου, ξέρουν πώς να πάρουν χρόνο για τον εαυτό τους. Περισσότερο, κατανοούν τη σημασία του χρόνου που δαπανάται στη μοναξιά. Τους βοηθά πραγματικά να ανακάμψουν.

7. Δεν τρέχουν για την τελειότητα :
Γνωρίζουν το γεγονός ότι η τελειότητα είναι μύθος. Αν και πάντα, ίσως να θέλουμε τα πράγματα να είναι απολύτως τέλεια. Αυτό δεν είναι εφικτό επειδή είμαστε όλοι άνθρωποι και είμαστε αναγκασμένοι να έχουμε το σύνολο των ελαττωμάτων μας. 

Έτσι οι ατέλειες δεν έχουν σημασία για τους εξαιρετικά συναισθηματικά ευφυείς ανθρώπους. Αν και προσπαθούν να δουλέψουν στις δικές τους ατέλειες και ατέλειες του κόσμου, αλλά γνωρίζουν ότι υπάρχει ένα όριο για το πώς τέλεια πράγματα μπορούν να είναι. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου