Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Έλκοντας Αγάπη - Καλλιεργώντας μια Ενεργειακή Γλώσσα Αγάπης....!!!!!!!

“Αγαπάτε αλλήλους και βοηθήστε τους άλλους να ανέβουν σε ανώτερα επίπεδα, απλά εκπέμποντας αγάπη. Η Αγάπη είναι μεταδοτική και η μεγαλύτερη θεραπευτική ενέργεια.” Sai Baba

Ένα από τα πρώτα μαθήματα στην ενεργοποίηση, το οποίο διδάσκεται στο βασικό επίπεδο του Pranic Healing, είναι να διαποτίζετε την ενέργεια που προβάλετε με στοργική-καλοσύνη. Όταν το κάνετε, η ενέργεια είναι πιο μαλακή και απορροφάται ευκολότερα από το άτομο που δέχεται τη θεραπεία. Έτσι, αισθάνονται ήρεμοι, σε ειρήνη, νιώθουν ότι έχουν στήριξη και αγάπη. 

Σίγουρα, υπάρχουν επίπεδα σ’ αυτή τη διδασκαλία, και όταν κάποιος τα διερευνά, συνδέεται με άλλους τομείς της ζωής, έξω από το δωμάτιο θεραπείας.

Δεν είναι καινούργια ανακάλυψη ότι η αγάπη είναι ενέργεια, και παρ΄όλα αυτά διαβάζουμε δεκάδες βιβλία αυτο-βοήθειας και άρθρα που κάνουν νύξεις και δίνουν τεχνικές για να βελτιώσουμε την ερωτική μας ζωή μέσω εξωτερικών δράσεων. 

Φυσικά, υπάρχει συσχέτιση με την αλλαγή συμπεριφοράς και τις ικανότητες επικοινωνίας προς τα έξω, αλλά ίσως υπάρχει μια νέα γλώσσα αγάπης η οποία δεν μιλά με τις λέξεις.Είναι η ενεργειακή γλώσσα αγάπης, η οποία μετατρέπεται σε μια βαθιά, ισχυρή δύναμη μετουσίωσης, ικανή να αλλάξει τον εξωτερικό κόσμο χρησιμοποιώντας αυτό που είχε εσωτερικά εμφυτευτεί. 

Αυτό συμβαίνει αυτόματα όταν συναναστρεφόμαστε κάποιον με τρυφερότητα, ενώ όταν τη χρησιμοποιούμε συνειδητά, αυξάνεται η ικανότητα κατανόησης της δύναμής της και των εφαρμογών της.

Παραθέτουμε μερικούς τρόπους ώστε ν’ αρχίσουμε να κατανοούμε, να αναπτύσσουμε και να χρησιμοποιούμε την ενεργειακή γλώσσα της αγάπης.

Α. Κατανοήστε τις σκέψεις σας σαν σπόρους.
Όταν αρχίζετε να μελετάτε τις εσωτερικές διδασκαλίες στους λεπτοφυείς κόσμους, ένα στοιχειώδες μάθημα αφορά στην κατανόηση των σκέψεών σας, ενεργειακά. Οι σκέψεις σας σε μεγάλο βαθμό επηρεάζουν τις λέξεις, τις συμπεριφορές και τις τάσεις τόσο τις δικές σας, όσο και των άλλων γύρω σας.

Όταν σκεπτόμαστε κάτι αρνητικό για κάποιον, αρνητική ενέργεια δόνησης μεταφέρεται στο δικό του αιθερικό πεδίο. Στην πραγματικότητα επηρεάζουμε τους άλλους ενεργειακά και στην πορεία επηρεάζεται και η δική μας ενέργεια. Ο Master Choa Kok Sui έλεγε πάντα “Δεν μπορείτε να πετάξετε λάσπη σε κάποιον χωρίς να λερώσετε τα χέρια σας.” 

Όμως, τα καλά νέα είναι ότι το αντίθετο είναι επίσης αληθινό όσον αφορά τις θετικές σκέψεις και την προβολή ενέργειας αγάπης.

Οι σκέψεις μας είναι οι σπόροι των λέξεων και των συμπεριφορών μας. Οι συμπεριφορές μας επηρρεάζουν τον χαρακτήρα μας. Και ο χαρακτήρας μας, ο Master Choa Kok Sui έλεγε πάντα, επηρρεάζει το πεπρωμένο μας. 

Έτσι, όταν σπέρνουμε σπόρους αγάπης, τείνουμε να επικοινωνούμε και να δρούμε με αγάπη.Αυτό διασκορπά θετικά ενεργειακά φορτία στο δικό μας ενεργειακό πεδίο και στην αύρα των ανθρώπων γύρω μας. Η ενέργειά μας γίνεται μαγνητική, οι σχέσεις μας βελτιώνονται και η αγάπη φαίνεται να είναι η πιο ζωντανή ενέργεια στον κόσμο γύρω μας.

Έτσι, ίσως, ξεκινήστε παρατηρώντας τις σκέψεις που δημιουργείτε, ιδιαίτερα σε σχέση με τους ανθρώπους που δεν τα πάτε καλά. Αυτοί είναι οι ενεργειακοί σπόροι που σπέρνετε, οι οποίοι θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό τη συμπεριφορά και τη δράση σας απέναντι σ΄αυτά τα άτομα.

Β. Αρχίστε να μιλάτε με αγάπη, ενεργειακά. Δημιουργήστε ένα στοργικό περιβάλλον.
Έχουμε όλοι βρεθεί σε μια κατάσταση, όπου κάποιος προσπαθεί να πει κάτι καλό, αλλά αισθανόμαστε μια άλλου τύπου ενέργεια πίσω απ’ αυτό. 

Υπάρχουν τρόποι που μπορούμε να ξεκινήσουμε να δημιουργούμε ενεργειακές καταστάσεις που να στηρίζουν την αγάπη αντί να την προκαλούν. Δε μας ενθαρρύνω να καταπιέζουμε το θυμό μας ή τα αρνητικά μας συναισθήματα. Ωστόσο, όταν το ενεργειακό περιβάλλον αλλάζει, αυτές οι ενέργειες μπορούν να εκφραστούν με διαφορετικούς και λιγότερο καταστροφικούς τρόπους.

Πριν ξεκινήσετε μια έντιμη ή δύσκολη συζήτηση με κάποιον που είναι σημαντικός, κλείστε τα μάτια σας και φανταστείτε το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς να διαστέλλεται. Πάρτε χρόνο να επικαλεστείτε για συναισθήματα ειρήνης, τρυφερότητας και γλυκύτητας, εσωτερικά. 

Στη συνέχεια, φανταστείτε το τσάκρα της κορώνας να μεγαλώνει. Αυτά τα δύο ενεργειακά κέντρα διευκολύνουν την αγάπη συναισθηματικά και πνευματικά. Πάρτε χρόνο να ευλογήσετε το άλλο άτομο με καλοσύνη, γλυκύτητα και αγάπη. Όταν μιλάτε μαζί τους, εμποτίστε τα λόγια σας με την ενέργεια της αγάπης. 

Φανταστείτε το δικό τους καρδιακό κέντρο γεμάτο με αγάπη. Δεν έχει σημασία μόνο το τι λέμε, αλλά και ο τρόπος που το λέμε, αυτό επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τη συζήτηση.

Προφανώς, δεν μπορούμε πάντα να λειτουργούμε έτσι σε δύσκολες καταστάσεις. Δεν είμαστε τέλειοι, και θα θυμώσουμε, και θα πούμε ή θα σκεφτούμε αρνητικά πράγματα. 

Όταν αυτό συμβαίνει, πάρτε χρόνο μετά, να ενεργοποιήσετε την καρδιά σας και να ευλογήσετε το άλλο άτομο. Όταν κάνουμε κάτι στον εσώτερο κόσμο, είναι καταπληκτικός ο τρόπος που αυτό έχει αντίκτυπο στο φυσικό πεδίο. 

Όσο περισσότερο κάνετε αυτή τη πρακτική, θα παρακολουθείτε τον εαυτό σας να παρατηρεί αυτό που συμβαίνει πριν ή κατά τη διάρκεια της στιγμής, παρά μετά
απ’ αυτήν. Αλλά χρειάζεται χρόνος, αγάπη και υπομονή με τον εαυτό σας.

Απλά θυμηθείτε, μπορούμε να δημιουργήσουμε και να αλλάξουμε το ενεργειακό περιβάλλον, του οποίου είμαστε μέρος. Όταν θεμελιώσουμε καταστάσεις οι οποίες στηρίζουν σχέσεις αγάπης, είναι πιο εύκολο για μας να χειριστούμε δύσκολες αντιπαραθέσεις και θέματα με άλλους.

Γ. Ξεχυλίστε από αγάπη. Ξεκινήστε μια σχέση με την ίδια την ενέργεια της Αγάπης.
Όπως το αρχικό απόσπασμα του Sai Baba μας υπενθυμίζει: ''η αγάπη είναι μεταδοτική''. Ο Master Choa Kok Sui συνήθιζε να μας λέει ότι αν θέλουμε αγάπη, πρέπει να δώσουμε αγάπη. Όμως αυτό φαίνεται ευκολότερο σε κάποιες στιγμές στη ζωή μας, παρά σε άλλες. 

Ακούγεται όμορφο αλλά δεν είναι πάντα μια απλή πρακτική. Έχουμε, ο καθένας τα δικά του μπλοκαρίσματα, ιστορίες, φόβους, ανασφάλειες και αμφιβολίες που μας εμποδίζουν να εκπέμπουμε αγάπη εύκολα και αυτόματα.

Θα συνιστούσα να ξεκινήσετε καλλιεργώντας μια σχέση με την ίδια την Αγάπη. Φανταστείτε την Αγάπη σαν μια ενέργεια, μια μορφή ή μια θεότητα με την οποία μπορείτε να σχετιστείτε και να συζητήσετε. 

Καθώς αρχίζετε να αναπτύσσετε τη σχέση σας με την Αγάπη, θα αναδυθούν πολλά πράγματα τα οποία σας διευκολύνουν προς την Αγάπη ή σας μπλοκάρουν από αυτήν. Η Αγάπη επιθυμεί να γνωρίζει. 

Η Αγάπη επιθυμεί να σας αγαπήσει και να αγαπηθεί από σας. Αν αναζητάτε αγάπη στη ζωή σας, καθώς συναναστρέφεστε την ενέργεια της Αγάπης, ίσως ακούσει πιο προσεκτικά τα αιτήματά σας.

Ίσως, καθώς έλκετε αυτήν την ενέργεια κοντά σας, σχετιζόμενοι μαζί της, με τους δικούς της όρους, θα είναι πιο εύκολο για σας να είστε ένα όργανο της αγάπης στον κόσμο. Όταν οι άνθρωποι θα σας συναντούν, θα αισθάνονται την υπέροχη ενέργεια Αγάπης που θα σας συνοδεύει. Οι δυο σας, μαζί, είστε ακαταμάχητοι.




Μετάφραση από: www.beyond.globalpranichealing.com
O Rama – Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing & Arhatic Yoga, είναι από το 2006 επίσημος οργανισμός για τη διδασκαλία και την περαιτέρω διάδοση του έργου του Grand Master Choa Kok Sui στην Ελλάδα.
Ο Rama διοργανώνει σε μηνιαία βάση σεμινάρια, διαλέξεις, ομαδικούς διαλογισμούς Pranic Healing και Arhatic Yoga, ανοικτές εκδηλώσεις και άλλες θεματικές ημερίδες με τη συμμετοχή εξαιρετικά έμπειρων θεραπευτών και Δασκάλων του Pranic Healing από ολόκληρο τον κόσμο.
Μέσω του Rama έχουν μεταφραστεί τα περισσότερα βιβλία του Pranic Healing στα ελληνικά και έχει δημιουργηθεί με ελληνική καθοδήγηση το πρώτο CD του Διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές το 2006.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου