Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Ο Δρόμος της Αφθονίας.....!!!!!!!!!!!


Όλοι μπορούμε να δημιουργήσουμε τη ζωή που θέλουμε και να αποκτήσουμε όσα ονειρευόμαστε. Και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου, δεν είναι φιλοσοφική άποψη είναι γεγονός! Υπάρχει μεγάλη αφθονία και πλούτος που είναι αρκετά για όλους. Αρκεί να τα προσελκύσουμε σε μας. Αρκεί να το αποφασίσουμε! Να θέλουμε πραγματικά να αλλάξουμε! 

Εσείς θέλετε πραγματικά να αλλάξετε; Για να κρατάτε αυτό το βιβλίο στα χέρια σας, είναι πολύ πιθανό! Άραγε όμως είστε έτοιμοι να σταματήσετε να παραπονιέστε συνεχώς για όσα δεν έχετε, να πάψετε να ρίχνετε τα βάρη στους άλλους, και να αναλάβετε από το σημείο που βρίσκεστε τώρα, την ευθύνη της ζωής σας, δημιουργώντας τη καλύτερη, με όλα όσα επιθυμείτε; 

Είστε πρόθυμοι να εργαστείτε, με τους καθοδηγούμενους διαλογισμούς, αποδεσμεύσεις και θετικές δηλώσεις, όχι μια φορά το χρόνο, αλλά καθημερινά, σωστά και συστηματικά; Να μην τα παρατάτε κάθε φορά που συμβαίνει κάτι δυσάρεστο, αλλά να συνεχίζετε την εργασία με υπομονή, επιμονή και μεθοδικότητα; 

Είστε διατεθειμένοι να καταλάβετε ότι δε φταίει η οικονομική κρίση, για τη δική σας οικονομική κατάσταση; Ότι δεν έχει πραγματικά σημασία τι συμβαίνει εκεί έξω, αλλά το τι σκέφτεστε εσείς, τι πιστεύετε και κατά πόσο επηρεάζεστε από το περιβάλλον. 

Αν λοιπόν είστε έτοιμοι για όλα αυτά, τότε στα αλήθεια μπορείτε να κάνετε απίστευτα πράγματα, και να βιώσετε τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αφθονία που είχατε ποτέ! 

«Ποτέ δεν συμβαίνει να έχεις μια επιθυμία χωρίς να έχεις συγχρόνως και τη δύναμη για τη πραγματοποίηση της. Μπορεί ωστόσο να αναγκαστείς να εργαστείς γι αυτό» 
Richard Bach 

Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν αρκετά χρήματα για όλους. Δεν υπάρχει αληθινή έλλειψη αγαθών. Τότε γιατί δεν έχουμε όλοι αφθονία χρημάτων και υλικών αγαθών; Γιατί η έλλειψη βρίσκεται μέσα μας, στο καθένα από μας, με τη μορφή πεποιθήσεων και προκαταλήψεων. 

Ο κύριος λόγος που δεν έχουμε την αφθονία που επιθυμούμε, είναι γιατί οι σκέψεις και τα συναισθήματα μας, δεν είναι δονητικά εναρμονισμένα με τις βαθύτερες επιθυμίες της ψυχής μας. Αυτό σημαίνει ότι αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο με το να σκεφτόμαστε όσα δεν θέλουμε να συμβούν, παρά όσα θέλουμε! Ακόμα και όταν σκεφτόμαστε κάτι που θέλουμε, αλλά το προσεγγίζουμε με απογοήτευση ή θυμό που δεν το έχουμε, πάλι η δονητική μας συχνότητα είναι αντίθετη με τη δονητική συχνότητα της επιθυμίας μας. 

Πώς το καταλαβαίνουμε; Όταν υπάρχει δυσαρμονία νιώθουμε στενάχωρα, δυσανασχετούμε, ενώ όταν υπάρχει ενεργειακή ευθυγράμμιση σε σκέψεις, συναισθήματα και επιθυμίες, νιώθουμε υπέροχα, και προσελκύουμε υπέροχα πράγματα σαν μαγνήτες! 

Γιατί όμως σκεφτόμαστε ανάποδα, γιατί μπλοκάρουμε την αφθονία μας, αντί να την προσελκύουμε; Γιατί έτσι έχουμε μάθει! Γιατί δεν μας είπε ποτέ κανείς, ότι έχουμε ένα απεριόριστο απόθεμα ενέργειας, που μπορεί να βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαζόμαστε. 

Έχουμε ένα θείο δώρο, έναν ανεξάντλητο λογαριασμό από πνευματικές ενέργειες, που είναι διαθέσιμες σε μας ανά πάσα στιγμή! Η πνευματική ενέργεια είναι μέρος των ανώτερων ακτινοβολιών, ένα φως που ρέει από τις υψηλότερες σφαίρες και επίπεδα δημιουργίας. 

Είναι η δύναμη με την οποία μπορούμε να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες μας, ένα ενεργειακό κύκλωμα μέσω του οποίου λαμβάνουμε. Το φως αυτό που δονείτε σε υψηλές συχνότητες ενέργειας μπορεί να θεραπεύσει, να προσφέρει πλούτο, αγάπη, ευημερία, αφθονία σε όλα τα επίπεδα, ανάλογα με ποια ιδιότητα θα το προσκαλέσουμε στο ενεργειακό μας πεδίο. 

Ακριβώς σε αυτή την ιδιότητα, στηρίζεται ο διαλογισμός της Αφθονίας. Η μελέτη της αύρας και των πνευματικών ενεργειών, είναι ίσως σχετικά καινούρια στο κόσμο μας, αλλά αποτελεί μια πανάρχαια κληρονομιά. 

Ανάλογα με το τι σκεφτόμαστε, νιώθουμε, ή κάνουμε, το ενεργειακό μας πεδίο ακτινοβολεί διάφορα χρώματα, πιο έντονα ή πιο αχνά. Αυτή είναι η αύρα μας, μέσω της οποίας το Θείο Φως εκφράζεται μέσα μας. Όταν είμαστε στενοχωρημένοι ή θυμωμένοι, το φως είναι ξεθωριασμένο, και τα χρώματα άσκημα. 

Αντίθετα όταν νιώθουμε όμορφα, το χρώμα της αύρας είναι ζωντανό, υπέροχο και ακτινοβολεί υγεία. Όταν δουλεύουμε με την πνευματική ενέργεια, τη φέρνουμε πρώτα στην αύρα μας, και ύστερα με τη συχνή χρήση την εγκαθιστούμε στη ζωή μας! Αλλάζοντας λοιπόν συνειδητά την ενεργειακή ποιότητα της αύρας μας, αλλάζουμε τη ποιότητα της ζωής μας! 

« Η πνευματική ουσία από την οποία προέρχεται όλος ο ορατός πλούτος είναι ανεξάντλητη. Είναι μαζί σας παντού και πάντα και ανταποκρίνεται στην πίστη και σε ότι αξιώνετε βάση αυτής» 
Τσαρλς Φίλμορ (1854-1948) 

Όπως είπαμε υπάρχουν πεποιθήσεις βαθιά ριζωμένες μέσα μας, οι οποίες μας εμποδίζουν να εναρμονιστούμε με την αυθεντική αφθονία. Τις αντιλήψεις αυτές που συχνά είναι ασυνείδητες, τις καθαρίζουμε με κόκκινο-πορτοκαλί φως, το οποίο είναι η πνευματική ακτίνα της κάθαρσης και της απελευθέρωσης. Νιώστε την ανακούφιση από όλες τις περιοριστικές σας αντιλήψεις. 

Αισθανθείτε τη διαφορά! Αν δεν καθαρίσετε τις ασύμφωνες ιδέες που κυριαρχούν στο υποσυνείδητο σας, τότε ότι και να κάνετε είναι απλώς ένα κουκούλωμα, και σύντομα θα ξαναγυρίσετε στη προηγούμενη κατάσταση. 

Ο καθοδηγούμενος διαλογισμός θα σας βοηθήσει να «κάψετε» τη συνειδητότητα της φτώχειας και της έλλειψης και να εδραιώσετε πάνω σας την αίσθηση της αφθονίας με την γαλαζοπράσινη-τιρκουάζ ακτίνα δύναμης. 

Όλοι οι πλούσιοι άνθρωποι έχουν στην αύρα τους τιρκουάζ, που είναι το φως της ευημερίας και της παροχής! Τυλιχτείτε με αυτή τη καταπληκτική ενέργεια και βάλτε τη στη ζωή σας. Εναρμονίστε όλα τα ενεργειακά σας κέντρα και σώματα με την ακτίνα της αφθονίας. 

Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να είστε, να έχετε ή να κάνετε από τη στιγμή που πετύχετε την ενεργειακή αρμονία. 

Ακούστε το διαλογισμό και μάθετε να εστιάζετε στη ποιότητα της αφθονίας. Πετάξτε από πάνω σας όλα όσα δεν χρειάζεστε πια! Προσελκύστε όλα όσα θέλετε! Ανακαλύψτε το τεράστιο πλούτο που υπάρχει μέσα σας και φέρτε τον στην επιφάνεια. «Φορέστε» τη δονητική συχνότητα της ευημερίας και αλλάξτε τη ζωή σας! 

Μικρά Μυστικά 
Αυτό το διαλογισμό μπορείτε να τον κάνετε - αν έχετε χρόνο- και δυο φορές την ημέρα, τουλάχιστον για 21 μέρες, ώστε να κινηθούν γρήγορα και να αλλάξουν οι ενέργειες. Μέσα από την επανάληψη η ποιότητα της αφθονίας γίνετε κομμάτι του εαυτού μας. 

Όποτε νιώθετε να «πέφτετε» κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπου κι αν βρίσκεστε οραματιστείτε έντονο χρυσό-κόκκινο φως να πέφτει πάνω σας, να σας λούζει και να ξεπλένει κάθε ασύμφωνη σκέψη ή συναίσθημα, ώστε να κρατήσετε την ενέργεια σας καθαρή. Αντίστοιχα οραματιστείτε ένα καταρράχτη από τιρκουάζ φως να σας πλημμυρίζει για να διατηρήσετε την ενέργεια της ευημερίας. Αν θέλετε μετά μπορείτε να προσθέσετε και ασημένιο φως, με τη πρόθεση να επιταχύνει την αφθονία σας. 

Αρχίστε να παρατηρείτε τις σκέψεις σας. Αν δείτε ότι συγκεντρώνεστε σε αυτά που δεν θέλετε, και δυσανασχετείτε, βρείτε αμέσως κάποια άλλη σκέψη που σας κάνει να νιώθετε καλύτερα, άσχετα με την εξωτερική κατάσταση. 

Θυμηθείτε ότι κανείς δεν μπορεί να σας υποχρεώσει να νιώθετε άσχημα ή όμορφα. Η επιλογή είναι δική σας. Επιλέξτε σκέψεις που σας προκαλούν ικανοποίηση και χαρά. Μην περιμένετε να αλλάξουν τα πράγματα γύρω σας για να νιώσετε καλά! Ξεκινήστε την αλλαγή από τον εαυτό σας. Όλες οι ουσιαστικές αλλαγές πριν εκδηλωθούν στο περιβάλλον, ξεκινούν από μέσα σας!!! Νιώστε πλούσιοι! Νιώστε γεμάτοι! Τα όμοια έλκονται! 

Είναι ο Νόμος της Έλξης, ο οποίος ανταποκρίνεται στις σκέψεις σας και όχι στη τρέχουσα πραγματικότητα. Γίνετε μαγνήτης αφθονίας και πληρότητας! Αποφασίστε να σκορπάτε αφθονία σε κάθε σας βήμα! 

«Βασικά το σύμπαν θα ανταποκριθεί πλήρως στη δόνηση που χαρακτηρίζει οτιδήποτε επιθυμείτε με πάθος – αρκεί να παραμένετε εστιασμένοι στις επιθυμίες σας, να είστε προσηλωμένοι στους στόχους σας και να πιστεύετε ειλικρινά ότι θα συμβεί. Όλα τα πράγματα στα οποία εστιάζετε πολλαπλασιάζονται» 
Jack Canfield & D.D. Watkins 





www.urantiacenter.gr 

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΕΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΊΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ. Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή