Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

13 βήματα για τον Παράδεισο.....!!!!!!

                              
Μου ζήτησαν οι Διδάσκαλοι της Λευκής Αδελφότητας του Πλανήτη να καταστρώσω ένα πρόγραμμα που θα βοηθήσει μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων από ότι αναμένεται να περάσουν στη Νέα Χρυσή Εποχή. To ποσοστό των ανθρώπων στη Γη αυτό τον καιρό (η επικοινωνία δόθηκε από τον Κουχούμι το Δεκέμβριο του 2010) που θα αντέξουν τις υψηλότερες συχνότητες προς τις οποίες κινείται ο πλανήτης σε τόσο γρήγορους ρυθμούς είναι πολύ μικρό. Μια πολύ αισιόδοξη εκτίμηση θα έδινε ένα ποσοστό 1% !!!

Οι Διδάσκαλοι και οι Πνευματικοί Οδηγοί της ανθρωπότητας μου έκαναν γνωστό ότι είναι πολύ απογοητευμένοι, επειδή το ποσοστό είναι ακόμα τόσο μικρό μετά από αιώνες προσπαθειών από μέρους τους να αφυπνίσουν την ανθρωπότητα από τον ύπνο στην τρισδιάστατη ψευδαίσθηση. 

Έχουν επανειλημμένα ενσαρκωθεί και περπατήσει ανάμεσά μας ως τους μεγαλύτερους δασκάλους που έχει γνωρίσει ο πλανήτης, αλλά οι άνθρωποι μόνο με κοροϊδίες, φυλακίσεις, βασανιστήρια και εκτελέσεις απάντησαν στις ανιδιοτελείς και γεμάτες συμπόνια πράξεις τους. Η ανθρωπότητα παραμένει σταθερά σε ένα επίπεδο συνείδησης που δεν ταιριάζει με το επίπεδο στο οποίο θα φτάσει η Γη, όταν ολοκληρωθεί η μετάβαση στη επόμενη διάσταση.

Η Γη βρισκόταν στην τρίτη διάσταση για 3,2 διασεκατομμύρια χρόνια και είναι έτοιμη να μεταβεί στις χαμηλότερες συχνότητες της τέταρτης διάστασης και έτσι θα μπει στην εποχή του Υδροχόου, στην εποχή της ειρήνης και της αρμονίας. Αν ένας άνθρωπος αναγκαστεί να μπει σ’ αυτό το ανώτερο επίπεδο χωρίς την απαιτούμενη προετοιμασία, θα υποφέρει πολύ και γι’ αυτό ο Ανώτερος Εαυτός του (ή η ψυχή του) θα τον αποσύρει!, αφού δεν επέλεξε να εξελιχθεί σε μια ανώτερη μορφή συνειδητότητας. Αυτή η απόσυρση είναι γνωστή ως «θάνατος», επειδή αφήνει πίσω της το φυσικό σώμα!!!.

Στο χρόνο που απομένει, υπάρχει ακόμα περιθώριο να προετοιμαστεί κάποιος για να καταφέρει να παραμείνει στη Γη και να περάσει μαζί της στην τέταρτη διάσταση, όπου θα διδαχθεί το μάθημα της αγάπης. 

Η διαστασιακή μεταμόρφωση και όλες οι μεταβολές της Γης έχουν αναβληθεί παραπάνω από μία φορά (από το αρχικό σχέδιο του τελευταίου μέρους του 20ου αιώνα), καθώς οι Διδάσκαλοι συνειδητοποίησαν ότι πολύ λίγοι άνθρωποι θα μπορούσαν να συνεχίσουν μετά το τέλος της παραμονής της Γης στην τρίτη διάσταση. 

Η Πηγή που μίλησε μέσα από τον Έντγκαρ Κέϋση είπε ότι το σχέδιο θα πραγματοποιούνταν ανάμεσα στο 1958 και 1998. Αργότερα πολλές πηγές ανώτερης σοφίας και διάφορες πνευματικές διδασκαλίες υπέδειξαν ότι το 2012 θα είναι η αρχή της Νέας Εποχής, αλλά έχουν γίνει αναβολές για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω, δηλ. ότι δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα μπορέσουν να παραμείνουν σταθεροί κατά τη διάρκεια των αλλαγών.

Πρέπει να ειπωθεί ότι δε θα γίνονται αναβολές απ’ αόριστον, επειδή η καθυστέρηση στην πνευματική εξέλιξη της ανθρωπότητας έχει καθηλώσει έναν ολόκληρο Γαλαξία με δισεκατομμύρια από νοήμονα όντα στην εξελικτική πορεία προς τον Άπειρο Δημιουργό. Όλες οι άλλες φυλές του Γαλαξία έχουν μεταβεί σε ανώτερα επίπεδα μαζί με το ίδιο το Πνεύμα του Γαλαξία και η Γη έχει μείνει τελευταία. 

Η Πνευματική Ιεραρχία περιμένει και παρακολουθεί τις εξελίξεις, αλλά δεν υπάρχουν πολλά χρονικά περιθώρια για τον πλανήτη και την ανθρωπότητα, που εξελίσσεται με τόσο αργούς ρυθμούς. Αυτοί που αρνούνται να ανεβάσουν τη δόνηση τους (και τη συνειδητότητά τους) θα έχουν στη διάθεσή τους άλλες τριδιάστατες πλανητικές πραγματικότητες να συνεχίσουν τον κύκλο των ενσαρκώσεών τους, αλλά θα απομακρυνθούν απαραιτήτως από αυτόν τον πλανήτη. 

Σημείωση : Αφού γράφτηκαν τα παραπάνω ο Πλανητικός Λόγος και η Πνευματική Ιεραρχία αυτού του πλανήτη με ενημέρωσαν ότι αποφάσισαν να μην αναβάλουν τη μετάβαση στις υψηλότερες συχνότητες και αυτή θα γίνει πιο κοντά στο 2012 απ’ ότι αναμενόταν, επειδή οι σκοτεινές δυνάμεις προχώρησαν πολύ και η αναμονή μέχρι να ανεβάσει τη δόνησή του μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων ίσως να μην αξίζει σε σχέση με τα μειονεκτήματά αυτού του σχεδίου. 

Μου είπαν ότι οι σκοτεινές δυνάμεις κατάφεραν να ανατρέψουν πολλά από τα σχέδια και προγράμματα της Πνευματικής Ιεραρχίας και ότι μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων από τον αναμενόμενο έχει πάει με το μέρος των σκοτεινών δυνάμεων, που υπηρετούν το εγώ. Δε θα αναβάλουν επομένως τη μετάβαση τόσο πολύ όσο είχαν σχεδιάσει αρχικά. O δέκτης του μηνύματος αυτού έχει την αίσθηση ότι η εποχή των Ιχθύων θα λήξει 15 με 20 χρόνια μετά το 2012, αφού προηγηθεί μια περίοδος αναταραχής 7 ετών.

Τα παρακάτω κριτήρια θα καθορίσουν αν κάποιος μπορεί να αισθάνεται άνετα με τις πιο λεπτοφυείς και υψηλότερες ενέργειες της εποχής του Υδροχόου στην τέταρτη διάσταση και είναι βασικά για την αναβάθμιση των ανθρώπων :

- Μια αυξημένη συνειδητότητα του πνευματικού κόσμου, πράγμα που από μόνο του ανεβάζει τη δόνηση. 

- Ανοιχτά και ισορροπημένα τσάκρα στο αιθερικό σώμα του ατόμου 

- Επικέντρωση στο τσάκρα της καρδιάς, σε αντίθεση με την πλειοψηφία της ανθρωπότητας που είναι επικεντρωμένη στα τρία κατώτερα τσάκρα. 

- Μια ισχυρότερη παρόρμηση για υπηρεσία των άλλων, σε αντίθεση με τους περισσότερους που υπηρετούν το εγώ.

- Μια πιο ανοιχτή επικοινωνία με τον Aνώτερο Eαυτό, (Ψυχή, Άτμαν, ΕΓΩ ΕΙΜΙ Παρουσία).

Επομένως τα 13 βήματα για τον παράδεισο που πρόκειται να επικρατήσει στη Γη για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα είναι μέθοδοι και εργαλεία για να επιτευχθούν τα κριτήρια, τα οποία θα είναι απαραίτητα για να γίνει η ομαλή μετάβαση στην επόμενη διάσταση της αγάπης και της ειρήνης. Αυτά τα βήματα δεν είναι βέβαια ο μόνος τρόπος, αλλά αν κάποιος τα ακολουθήσει με συνέπεια και επιμονή θα τον οδηγήσουν στον πνευματικό κόσμο.

1. Εξάλειψη του φόβου
Πιστεύω ότι αυτό είναι το κυριότερο. Η ενέργεια και το συναίσθημα του φόβου είναι η κυριότερη αιτία που κατεβάζει τις δονήσεις. Όταν κάποιος βρίσκεται κάτω από την επήρεια του φόβου και των σχετικών μ’ αυτόν συναισθημάτων, βρίσκεται στο κατώτερο σημείο της ύπαρξης του. Όλα τα αρνητικά συναισθήματα, όπως θλίψη, λύπη, θυμός, απληστία, μίσος, απόγνωση, κατάθλιψη, αυτολύπηση, ζήλεια και άγχος, βασίζονται στο φόβο.

Είναι ο φόβος που τραβάει την ανθρωπότητα προς τα κάτω με την προώθηση των συμφερόντων του εγώ, γι’ αυτό και οι σκοτεινές δυνάμεις προωθούν το φόβο, για να μειώσουν στο ελάχιστο τον αριθμό αυτών που θα προχωρήσουν. Αυτοί που υπηρετούν το εγώ είναι αντίθετοι μ’ αυτούς που υπηρετούν τους άλλους (τη Λευκή Αδελφότητα). 

Οι ατελείωτοι πόλεμοι της βίας και της αιματοχυσίας, οι ανταγωνισμοί και τα μίση, η σύγκρουση των θρησκειών και οι σφαγές υποκινούνται από τις σκοτεινές δυνάμεις για να προκαλέσουν το φόβο (και με μεγάλη επιτυχία, θα πρόσθετα εγώ). Χωρίς να το γνωρίζουν, τα μέσα επικοινωνίας προωθούν τα συμφέροντα αυτών που χρησιμοποιούν το φόβο για να κυριαρχούν, να ελέγχουν και να υποδουλώνουν.

Υπάρχει όμως ένα αντίδοτο στην προώθηση του φόβου ως τρόπου ζωής. Όλα τα συναισθήματα βρίσκονται υπό τον έλεγχο του νου και της θέλησης. Η προσωπικότητα του ανθρώπου επιλέγει το συναίσθημα που θα εκφράσει, επομένως μπορείτε να επιλέξετε να μην εκφράζετε αλλά ούτε και να αισθάνεστε συναισθήματα που βασίζονται στο φόβο. Όλες οι πληροφορίες, όλα τα γεγονότα είναι απολύτως ουδέτερα και ο καθένας αποφασίζει, πρώτον, αν θα έχει κάποια συναισθηματική αντίδραση και, δεύτερον, τι είδους αντίδραση θα είναι αυτή. 

Η προσωπικότητα ελέγχει τα συναισθήματα και όχι το αντίστροφο. Κανένας δεν μπορεί να εξαναγκαστεί από κανέναν να βιώσει ένα ορισμένο συναίσθημα. Όλα τα συναισθήματα επιλέγονται από την προσωπικότητα του ατόμου, επομένως επιλέξτε συναισθήματα που βασίζονται στην αγάπη και όχι στο φόβο.

Αυτό είναι πραγματικά ένα πολύ σημαντικό θέμα, επειδή ο φόβος στο Συναισθηματικό Σώμα είτε είναι συνειδητός είτε ασυνείδητος θα κρατήσει πολύ χαμηλή τη συχνότητα, για να γίνει η μετάβαση σε υψηλότερα επίπεδα. Πολλές φορές οι φόβοι κρύβονται ως αρνητικά προγράμματα στο υποσυνείδητο, από τραυματικές εμπειρίες σε προηγούμενες ζωές ή πεποιθήσεις που εμφυτεύτηκαν κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας από ανυποψίαστους γονείς, δασκάλους, κλπ. Επομένως το Συναισθηματικό Σώμα των περισσότερων ανθρώπων χρειάζεται θεραπεία είτε αυτοί το ξέρουν είτε όχι. 

Σημείωση :( το E.F.T. είναι μία εύκολη, άμεση και αποτελεσματική τεχνική για να απαλλαγεί κανείς από τα αρνητικά και ασύμφωνα συναισθήματα! )

Το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος συνδέεται άμεσα με το Συναισθηματικό Σώμα στο αιθερικό επίπεδο και έτσι μπορούν να γίνουν ενεργειακές θεραπείες με επίθεση των χεριών σ’ αυτό το τσάκρα. Οραματισμός καθαρισμού, εξισορρόπησης και ανοίγματος του τσάκρα αυτού είναι κάτι άλλο που μπορεί να γίνει. 

Αν το άτομο υποψιάζεται ποιο μπορεί να είναι το αρνητικό υποσυνείδητο πρόγραμμα, υπάρχει μια τεχνική που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να απαλλαγεί συνειδητά από αυτό, όπως μας τη δίδαξε ο Διδάσκαλος Ιλαρίων (Τσόχαν της 5ης ακτίνας).

Δημιουργήστε ένα ομοιοκατάληκτο δίστιχο ποίημα που εκφράζει το αντίθετο θετικής δήλωσης στο ποίημα, αποφεύγοντας αρνητικές λέξεις όπως μη και δεν. Κατά την ανατολή και κατά τη δύση του Ήλιου επαναλάβετε το ποίημα 21 φορές επί 2 εβδομάδες. Στο τέλος της δεύτερης εβδομάδας το υποσυνείδητο θα αρχίσει να απορροφάει το νόημα του και θα αρχίσει να το επαναλαμβάνει. Τελικά το αρνητικό πρόγραμμα θα αντικατασταθεί από το θετικό και ο φόβος θα εξαλειφθεί. 

Το υποσυνείδητο αγαπάει τις ομοιοκαταληξίες και τις θυμάται εύκολα. Συνεχίστε τις επαναλήψεις μέχρι να αισθανθείτε ότι το παλιό πρόγραμμα απομακρύνθηκε.

Πολλά μπορούν να ειπωθούν για τον φόβο, αλλά δε θέλω να κουράσω τον αναγνώστη με πολλές λεπτομέρειες. Ο φόβος μπορεί να γίνει το μεγαλύτερο εμπόδιο για την εξέλιξη της ανθρωπότητας και δεν έχει καμία θέση ανάμεσα στους εξελιγμένους ανθρώπους της Νέας Εποχής.

2. Επικέντρωση στο τσάκρα της καρδιάς
Αυτό είναι ένα απαραίτητο βήμα για να κάνετε το μεγάλο άλμα. Ο άνθρωπος μπορεί να επιλέξει να εκφράζεται από την καρδιά στις αλληλεπιδράσεις του με τους ανθρώπους (και όχι μόνο). Δε θα υπάρχει προσδοκία για αντάλλαγμα και τα παρακάτω είναι διαφορετικές όψεις της αγάπης που πηγάζει από το κέντρο της καρδιάς : καλοσύνη, φροντίδα, ενσυναίσθηση, σεβασμός, ευγένεια, γενναιοδωρία, εξυπηρετικότητα, συμπόνια και δοτικότητα.

Αυτός είναι ο μόνος πλανήτης της συναισθηματικής έκφρασης στο Γαλαξία. Όλοι οι άλλοι πολιτισμοί αναπτύσσονται και εξελίσσονται μέσω της διανόησης, του Διανοητικού Σώματος. Τη Νέα Εποχή η ακτινοβολία της ανιδιοτελούς αγάπης που θα εκπέμπεται από αυτό τον Πλανήτη θα επηρεάσει πολλές από τις άλλες Γαλαξιακές Φυλές τόσο, ώστε θα αρχίσουν να εισάγουν συναισθήματα στη ύπαρξή τους, πράγμα που είναι μέσα στο σχέδιο και την πρόθεση του Πνεύματος του Γαλαξία, όπως έχει υπαγορευθεί από τα Ανώτερα Επίπεδα. 

Με την συλλογική καλλιέργεια του κέντρου της καρδιάς η ανθρωπότητα θα αποδείξει την αξία των συναισθημάτων στο τρίγωνο της ύπαρξης και έτσι το Σύμπαν και ο Γαλαξίας θα εκφράσουν περισσότερη αγάπη μέσω των νοημόνων όντων που ενσαρκώνονται στο Πεδίο της Δημιουργίας.

3. Διαλογισμός
Ο σκοπός αυτού του κειμένου δεν είναι να διδάξει τεχνικές διαλογισμού. Υπάρχουν πολλά βιβλία και δάσκαλοι του διαλογισμού. Θέλω να κάνω γνωστό τον πραγματικό λόγο ύπαρξης του διαλογισμού και τη σχέση του με τα θέματα που ασχολούμαστε. Όταν μπείτε σ’ αυτή την ιδιαίτερη κατάσταση σιωπής και όλη η φλυαρία του κατώτερου νου της προσωπικότητας έχει σιγήσει, τότε εμφανίζεται ένα άνοιγμα και αρχίζει η επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό, ο οποίος μόνο μέσα στη σιωπή μπορεί να προσεγγίσει την ενσαρκωμένη εκδοχή του.

Αρχικά, αυτό το κανάλι επικοινωνίας ή η γέφυρα (Αντακαρανα) ανοίγει, αλλά για λίγο. Ωστόσο με το πέρασμα του χρόνου και με την επίμονη άσκηση το κανάλι ανοίγει πιο συχνά και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και αυτός είναι ο στόχος όχι μόνο για τη μετάβαση στην επόμενη διάσταση αλλά και για όλη τη ζωή. 

Ο πραγματικός σκοπός της ζωής θα αποκαλυφθεί, θα υπάρχει καθοδήγηση σε όλους τους τομείς της ζωής και η σοφία θα εισρέει στη συνείδηση του ανθρώπου. Θα υπάρχει πιο ελεύθερη ροή ζωτικής ενέργειας στο αιθερικό σώμα και κατά συνέπεια στο φυσικό και η δόνηση θα ανεβεί.

4. Ιόχρους φλόγα
Αυτό το μέσο μετουσίωσης και εξαγνισμού μπορεί να ωφελήσει πολύ στην πνευματική εξέλιξη. Ουσιαστικά πρόκειται για την 7η ακτίνα της Γης σε μορφή φλόγας. Ο Άγιος Γερμανός μεταμορφώνει το μέρος της συνειδητότητας του Δημιουργού που σχετίζεται με την 7η ακτίνα και το δίνει στην ανθρωπότητα για το καλό της. Η χρήση της θα διαδοθεί πολύ κατά τη Νέα Εποχή.

Σας συνιστώ να χρησιμοποιείτε και να οραματίζεστε την ιόχρου φλόγα κατά την ανατολή και τη δύση του Ήλιου. Φανταστείτε την να σας περιβάλλει και να ανεβαίνει μέσα από το σώμα σας στο αέρα γύρω σας. Δείτε την όσο πιο καθαρά μπορείτε και κρατήστε τον οραματισμό όσο πιο πολλή ώρα μπορείτε (για μερικά λεπτά). 

Στην αρχή του οραματισμού πρέπει να κάνετε επίκληση αυτής της μεταμορφωτικής ενέργειας. Μπορείτε να πείτε π.χ. «Επικαλούμαι την Ιόχρου Φλόγα. Επικαλούμαι την Ιόχρου Φλόγα. Επικαλούμαι την Ιόχρου Φλόγα να με διαπεράσει, να με καθαρίσει, να εξαγνίσει και να μετουσιώσει όλα τα επίπεδα του εαυτού μου.»

Αυτό θα καθαρίσει και θα εξισορροπήσει όλα τα ενεργειακά σας σώματα και θα βοηθήσει να εξουδετερωθούν τα αρνητικά υποσυνείδητα προγράμματα στο Νοητικό Σώμα (όπου βρίσκονται).

5. Περιστροφή γύρω από τον εαυτό
Αυτή είναι μια τεχνική ενεργοποίησης, εξισορρόπησης και αύξησης της ροής της ζωτικής ενέργειας μέσα από τα κύρια τσάκρα. Αυτοί που έχουν αιθερική όραση (από το τρίτο μάτι), βλέπουν τα τσάκρα να περιστρέφονται όλο και πιο γρήγορα όσο διαρκεί αυτή η άσκηση. Όσο πιο πολύ καιρό κάνει κάποιος αυτή την άσκηση τόσο πιο πολύ ενεργοποιούνται τα τσάκρα του και παραμένουν ενεργοποιημένα.

Πριν αρχίσετε τις περιστροφές συμβουλευτείτε τη διαίσθησή σας, για να δείτε αν υπάρχουν λόγοι υγείας που δεν επιτρέπουν την άσκηση αυτή. Ξεκινήστε αργά και προχωρήστε σταδιακά π.χ. 3-5 περιστροφές τη φορά. Κρατήστε το δεξί σας αντίχειρα στο επίπεδο των ματιών και περιστραφείτε με την κατεύθυνση των δεικτών του ρολογιού, κοιτάζοντας συνεχώς τον αντίχειρά σας. 

Όταν σταματήσετε, ενώστε τις παλάμες σας και σταθείτε με τα πόδια στην ίδια ευθεία με τους ώμους. Κλείστε τα μάτια σας και προσπαθήστε να διατηρήσετε την αίσθηση της περιστροφής για λίγο περισσότερο χρόνο.

Φτάστε τις περιστροφές, μέχρι να φτάσετε τις 33 περιστροφές τη φορά. Μπορούμε να δούμε ότι το ανθρώπινο υποσυνείδητο έλκεται από τα οφέλη της περιστροφής, καθώς βλέπουμε τα παιδιά να παίζουν ή να απολαμβάνουν το λούνα παρκ. 

Αυτή την τεχνική τη βλέπουμε στις θιβετιανές τελετές αναζωογόνησης και στους διαλογισμούς των Σούφι. Καθώς αυξάνεται η ζωτική ενέργεια μέσα από τα κύρια τσάκρα, η δόνηση του ατόμου ανεβαίνει.

6. Ανάγνωση πνευματικών βιβλίων
Αυτή η άσκηση θα διευρύνει τη συνείδηση, πράγμα που βρίσκεται μέσα στους πνευματικούς μας στόχους. Εστιάζει την προσοχή στα πιο σημαντικά θέματα του Πνεύματος και την απομακρύνει από τα τετριμμένα εγκόσμια. Μπορεί να δώσει το ερέθισμα να ακολουθήσει κάποιος το Πνευματικό Μονοπάτι, που καθορίστηκε πριν την ενσάρκωση. Όσο πιο πολλή πληροφόρηση υπάρχει γύρω από τα πνευματικά ζητήματα, τόσο μικρότερη είναι η πιθανότητα να μπει ο φόβος στην ψυχή του ανθρώπου.

7. Διατροφή
Η αυστηρή χορτοφαγία θα είναι βασική προϋπόθεση για την είσοδο στη Νέα Εποχή. Όταν η Γη βρίσκεται σε ένα ανώτερο επίπεδο δε θα σφάζονται αθώα ζώα για το κρέας τους και αυτά δε θα φοβούνται τους ανθρώπους. Θα υπάρξουν πάλι καλές σχέσεις, αρμονία και επικοινωνία ανάμεσα στα ζώα και τους ανθρώπους.

Υπάρχει βαρύ καρμικό φορτίο στους ανθρώπους που εκτρέφουν ζώα για σφαγή και σ’ αυτούς που δουλεύουν στη βιομηχανία συσκευασίας κρέατος. 

Γι’ αυτούς που τρώνε το κρέας, που είναι διαποτισμένο με τον τρόμο και την απόγνωση των ζώων που σφάζονται, το καρμικό φορτίο αντιμετωπίζεται με ασθένειες, αδυναμία, πρόωρο γήρας και πρόωρο θάνατο (ο θάνατος έρχεται πιο νωρίς απ’ ότι αν δεν έτρωγαν κρέας).

Όπως μας δίδαξε ο Ιλαρίων, το ήπαρ έχει τη δυνατότητα να ανακυκλώνει όλες τις πρωτεΐνες του σώματος, όταν αυτή η λειτουργία αποκατασταθεί μετά τη διακοπή της κατανάλωσης μεγάλων ποσοτήτων πρωτεϊνών. 

Για τον μέσο άνθρωπο των βιομηχανικών χωρών του κόσμου, που καταναλώνει πολύ κρέας, χρειάζεται μια μεταβατική περίοδος 12 ή 18 μηνών, πριν υιοθετηθεί μια αυστηρά χορτοφαγική δίαιτα. Όταν απεξαρτηθεί κάποιος από όλες τις πηγές κρέατος, η ημερήσια κατανάλωση πρωτεϊνών που είναι απαραίτητη στον οργανισμό αντιστοιχεί σε 6-8 φιστίκια την ημέρα και μπορεί να προέρχεται μόνο από φυτικές τροφές.

Οι παραγωγοί και επεξεργαστές κρέατος παραπλανούν τον κόσμο λέγοντας ότι το σώμα χρειάζεται μεγάλες ποσότητες ζωικών πρωτεϊνών, αλλά αυτό είναι ένα ψέμα που οφείλεται στην πλεονεξία τους. Oι δεκάδες εκατομμύρια βραχμάνοι στην Ινδία είναι εξ ολοκλήρου χορτοφάγοι και είναι δυνατοί και υγιείς, όπως και οι άνθρωποι σε άλλες κοινωνίες. Τα δυνατότερα ζώα στη Γη τρώνε μόνο χόρτο, φύλλα, βλαστούς και σπόρους, ενώ η φυσιολογία και ανατομία τους διαφέρει ελάχιστα από αυτή των ανθρώπων. 

Αυτά τα ζώα είναι μεταξύ άλλων το βουβάλι, ο τάρανδος, το άλογο, ο ταύρος και ο ελέφαντας. Όταν οι άνθρωποι γίνουν αυστηρά χορτοφάγοι θα έχουν καλύτερη υγεία, ζωτικότητα, δύναμη, μακροζωία, καλύτερο κάρμα και υψηλότερη δόνηση.

Η νηστεία επί 2-3 μέρες κάθε λίγους μήνες συνιστάται για την απομάκρυνση των συσσωρευμένων τοξινών μέσω του λεμφικού συστήματος. Νηστεία βασισμένη στους χυμούς φρούτων συνιστάται γι’ αυτούς που δεν έχουν νηστέψει πολύ στη ζωή τους. Η ανάγκη για νερό αυξάνεται, καθώς αυξάνεται η δόνησή σας. Καλό είναι να αποφεύγετε τον καφέ, το ξίδι, τη λευκή ζάχαρη και τα τηγανισμένα φαγητά.

Όταν μπείτε στη 4η διάσταση, οι διατροφικές ανάγκες θα αλλάξουν και οι άνθρωποι θα αλλάξουν από χορτοφάγοι σε φρουτοφάγοι, δηλ. θα χρειάζονται μόνο χυμούς φρούτων, και στο τέλος θα παίρνουν ενέργεια μόνο από τον Ήλιο (από τον Ηλιακό Λόγο).

8. Δώρα από το φυτικό βασίλειο
Α) Αγριολούλουδα
Gerardia απελευθερώνει το αστρικό σώμα από το φόβο, την ανησυχία και το άγχος.

Aster βοηθά στην προσαρμογή σε υψηλότερες συχνότητες και στη μετάβση στην επόμενη διάσταση

Ox-eyed daisy βοηθά στο άνοιγμα του τσάκρα της σοφίας στην κορυφή του κεφαλιού, για να επιτρέψει την απευθείας γνώση της αλήθειας.

Black –eyed Susan μπορεί να ανοίξει το τσάκρα της καρδιάς σε απίστευτα μεγάλο βαθμό για να εκφράσει τη Χριστική Αγάπη

Β) Ανθοϊάματα
Βο Ενεργοποιεί το τσάκρα κορυφής και τη διαδικασία φώτισης και καθαρίζει τα τσάκρα

Rosemary Ενεργοποιεί το τρίτο μάτι και το τσάκρα κορυφής και προάγει μία κατάσταση εσωτερικής ηρεμίας και έκστασης

Sunflower Ενεργοποιεί την Κουνταλίνι, ανοίγει τα κύρια τσάκρα και εξισορροπεί το γιν και το γιανγκ μέσα τους.

Lotus Ισχυρότατο, ευθυγραμμίζει όλα τα τσάκρα, τους μεσημβρινούς και τα ενεργειακά σώματα και ανοίγει το τσάκρα κορυφής.

9. Γέλιο
Συνεχίστε να γελάτε κατά τη διάρκεια των αλλαγών και των αναστατώσεων. Το γέλιο δεν είναι μόνο καλό φάρμακο για το σώμα αλλά και ένα αντίδοτο για το φόβο και ένα εξαιρετικό αντικαταθλιπτικό. Ανεβάζει προσωρινά τη δόνηση, κάτι που με την πάροδο του χρόνου μπορεί να γίνει μόνιμα. Φέρτε πιο πολύ χιούμορ και πιο πολύ γέλιο στη ζωή σας. Όλοι οι μύστες και οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι της Πνευματικής Ιεραρχίας έχουν πολύ ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ, η οποία προέρχεται από το γεγονός ότι βρίσκονται μόνιμα στη συχνότητα της χαράς.

10. Σωματική άσκηση
Η άσκηση πρέπει να ταιριάζει με τη φυσική κατάσταση του ατόμου και να γίνεται τακτικά και με συνέπεια. Δεν είναι μόνο καλή για το φυσικό σώμα, αλλά μπορεί να κατευνάσει το Συναισθηματικό Σώμα και να ανεβάσει τη δόνηση του Νοητικού Σώματος, επειδή βελτιώνει τη διάθεση. 

Ένα στοιχείο που δεν είναι γνωστό στην επιστήμη της τρίτης διάστασης είναι ότι ο γρηγορότερος ρυθμός αναπνοής φέρνει το αιθερικό ανάλογο του αέρα στους πνεύμονες του Αιθερικού Σώματος, που είναι το πρότυπο με βάση το οποίο διαμορφώνεται το φυσικό σώμα. Το αιθερικό ανάλογο του αέρα περιέχει τη ζωτική ενέργεια που λέγεται πράνα. Η αυξημένη πρόσληψη πράνα στο αιθερικό σώμα αυξάνει τη ζωτικότητα και την αντοχή. Όταν υπάρχει μεγαλύτερη ροή ζωτικής ενέργειας μέσα από τα τσάκρα και τους μεσημβρινούς, η δόνηση γίνεται υψηλότερη.

11. Ενεργειακές θεραπείες και συμπληρωματικές θεραπείες
Ένα συνεπές πρόγραμμα ενεργειακών και συμπληρωματικών θεραπειών πρέπει να θεωρηθεί ως ένας σπουδαίος παράγοντας για τη μετάβαση στην εποχή του Υδροχόου. Αν τα τσάκρα και οι μεσημβρινοί τους δε λειτουργούν κανονικά, οι άνθρωποι μπορούν να δουν μεγάλα οφέλη από αυτές τις θεραπείες.

Μερικά παραδείγματα είναι : γιόγκα, μασάζ, ρέικι, Τάι-Τσι, θεραπείες μεσημβρινών, όπως η ρεφλεξολογία και ο βελονισμός.

12. Μουσική
Όταν η μουσική χρησιμοποιείται με το σωστό τρόπο μπορεί να ανεβάσει προσωρινά τη δόνηση. Πρέπει όμως κάποιος να χρησιμοποιήσει την ικανότητα του για διάκριση και να διαλέξει μόνο τη μουσική που θρέφει την ψυχή και κάνει κάποιον να αισθάνεται ευτυχισμένος. Πρέπει επίσης να ακούει κάποιος αυτή την καλή μουσική σε τακτική βάση, για να έχει διαρκή αποτελέσματα. Πολλοί συνθέτες εμπνεύστηκαν από Ανώτερες Σφαίρες και έφεραν τα δώρα τους στην ανθρωπότητα. Αυτές οι συνθέσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να πλησιάσουμε τη διαρκή ηρεμία και ειρήνη του πνεύματος.

13. Εξισορρόπηση των τσάκρα
Αυτό είναι επίσης ένα σημαντικό συστατικό του προγράμματος και υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι που έχουν όλα τα κύρια τσάκρα τους πλήρως λειτουργικά, ανοιχτά στην ζωτική ενέργεια που προέρχεται από την Πηγή και σε ισορροπία το ένα με το άλλο. Υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι που δε χρειάζονται βοήθεια σ’ αυτό τον τομέα.

Γι’ αυτό το σκοπό μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα παρακάτω : οραματισμός, διαλογισμός, ενεργειακές θεραπείες, περιστροφή, ανθοϊάματα και ελιξίρια κρυστάλλων. Η εξισορρόπηση πρέπει να γίνεται από τα κατώτερα στα ανώτερα τσάκρα και πρέπει να προσέχει κάποιος να μην εκβιάσει την αφύπνιση της Κουνταλίνι χωρίς τη βοήθεια δασκάλου. 

Η Κουνταλίνι θα αφυπνιστεί φυσικά στη πορεία. Το άνοιγμα των κύριων τσάκρα ανεβάζει τη δόνηση, πράγμα που επιτρέπει καλύτερη επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό, η οποία με τη σειρά της οδηγεί σε ανύψωση της συνειδητότητας. Αυτά τα στοιχεία εξασφαλίζουν την είσοδο στη Νέα Χρυσή Εποχή της Γης.

Προσφέρω το παραπάνω πρόγραμμα εκ μέρους των Πνευματικών Οδηγών και των Φυλάκων της Ανθρωπότητας, οι οποίοι πιστεύουν ότι έχει μεγάλη σημασία για τη μετάβαση στη Νέα Εποχή η αφύπνιση μεγαλύτερου αριθμού ατόμου και η πορεία του στο Πνευματικό Μονοπάτι. 

Μια μειοψηφία ανθρώπων θα διαχωριστεί από τους υπόλοιπους με μια επώδυνη εμπειρία που θα αφήσει το ανεξίτηλο σημάδι της στη συλλογική συνείδηση και οι Ευεργέτες των ανθρώπων θέλουν να ελαχιστοποιηθεί ο αριθμός των ψυχών που θα αναγκαστούν να επαναλάβουν τους αιώνες των ενσαρκώσεών τους κάπου αλλού στην τρίτη διάσταση.

Η εποχή που έρχεται θα είναι η πιο όμορφη, η πιο αρμονική και φωτισμένη στην ιστορία του Πλανήτη και αυτός είναι σημαντικός λόγος να θέλουμε να μεταβούμε μαζί με τη Γη στην επόμενη διάσταση και να συμμετέχουμε στο πείραμα της ανιδιοτελούς αγάπης για όλη τη Θεϊκή Δημιουργία. Είναι καιρός να επιλέξουμε και μας έχουν ήδη δείξει το δρόμο οι Δάσκαλοι. Σας ενθαρρύνω από μέρους του Δασκάλου που ακτινοβολεί τη Χριστική Αγάπη σε όλη την ανθρωπότητα, σας μιλώ για λογαριασμό του Κουτχούμι.





James Oliver
w.w.w. Kuthumi-hands.com
Mετάφραση: Aλεξάνδρα Χρηστίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου