Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

To Θεραπευτικό σύστημα Τάχυον......!!!

         
Τα παραδοσιακά όρια ανάμεσα στην επιστήμη και την πνευματικότητα εξαφανίζονται. Το παράδειγμα του Τάχυον είναι εδώ για μια νέα εποχή αρμονίας, συνεργασίας ,αγάπης και κατανόησης. 

«Τάχυον»
είναι ο ορισμός της κβαντικής επιστήμης που περιγράφει τη φυσική ενέργεια του σύμπαντος. Άλλοι όροι που δηλώνουν το ίδιο είναι πνεύμα (Πυθαγόρας), Τσι ή Κι (Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική), Πράνα (Αγιουρβεδική Θεραπευτική), Ζωτική Ενέργεια (Hanemann,πατέρας της Ομοιοπαθητικής), Οργόνη (Ράιχ), Αιθέρας, Βιοπλάσμα, Παγκόσμια ζωτική ενέργεια κλπ.

Οι εφαρμογές Advanced Τachyon εστιάζουν αυτή την φυσική πρωταρχική ενέργεια και δημιουργούν ένα ισχυρό πεδίο που αυξάνει σημαντικά την ικανότητα του σώματος για αυτοθεραπεία και συνειδητή εξέλιξη.

Το 1966, ο κβαντικός φυσικός G.Feinberg όρισε ως Τάχυον το ενεργειακό πεδίο πάνω από την ταχύτητα του φωτός (όριο του κόσμου που βιώνουμε με τις αισθήσεις μας). Το Τάχυον είναι η πρωταρχική εκδήλωση της ενέργειας της πηγής- η γέφυρα μεταξύ του υλικού κόσμου και του άμορφου / απείρου. 

Είναι το ενεργειακό πεδίο που υπάρχει παντού στη φύση. Το ίδιο το Τάχυον δεν έχει χρώμα, ήχο ή δόνηση αλλά είναι η πηγή όλων των συχνοτήτων.

Άλλη χαρακτηριστική του ιδιότητα είναι η επαναφορά της Τάξης από το Χάος (ενθαλπία).
Το σώμα μας συνεχώς δέχεται κοσμική ενέργεια που η κβαντική φυσική τη «βαφτίζει» Τάχυον, μέσω της τροφής, του αέρα, του ήλιου, κλπ, και τη μετατρέπει στις συγκεκριμένες δονήσεις που έχει ανάγκη.

Το 1990,ο αμερικανός επιστήμονας D.Wagner αναζητώντας λύση σε σοβαρό προσωπικό πρόβλημα υγείας, εμπνεύστηκε την κατασκευή ενός ειδικού θαλάμου. Ο θάλαμος αυτός επαναδομεί φυσικά υλικά σε υπομοριακό επίπεδο και τα μετατρέπει σε μόνιμες ενεργειακές πύλες. 

Αυτά τα υλικά / εφαρμογές, εστιάζουν και ενισχύουν το Τάχυον – την φυσική ενέργεια της Πηγής, ενισχύοντας ταυτόχρονα την ικανότητα του οργανισμού για αυτοθεραπεία και συνειδητή εξέλιξη. Ο D. Wagner συνεργάστηκε με τoν Δρ. Gabriel.Cousens,μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη ιατρική αυθεντία, ο οποίος πρόσθεσε την εμπειρία και τις γνώσεις του.

Έτσι γεννήθηκε η Advanced Tachyon Technologies (ATT) και το θεραπευτικό σύστημα Τάχυον που κάνει χρήση αυτής της ενέργειας, συνενώνοντας ολιστική ιατρική, επιστήμη και πνευματικότητα. Σήμερα το χρησιμοποιούν ιατροί , ολιστικοί θεραπευτές και επαγγελματίες υγείας σε πάνω από 156 χώρες. Επιπλέον αποτελεί μέρος των διδασκομένων μαθημάτων και πιστοποιείται ακαδημαϊκά από το U.I.SC.A (University of Integrated Science of California).

Το Τάχυον της ΑΤΤ είναι απολύτως ασφαλές, απλό στην πράξη και εξαιρετικά ευέλικτο. Μπορεί να εφαρμοστεί μόνο του ή συνδυαζόμενο σε οποιοδήποτε βαθμό με κάθε άλλη θεραπευτική μέθοδo.Οι εφαρμογές του (επίδεσμοι, φυτικά βάμματα κλπ) συνεχίζουν να υποστηρίζουν ενεργειακά τον πάσχοντα 24 ώρες το 24ωρο μέχρι την επόμενη συνεδρία.

Τα αποτελέσματα είναι τόσο θεαματικά ώστε και άλλα συστήματα χρησιμοποιούν τον εμπορικό όρο Τάχυον χωρίς να υποστηρίζονται με την αντίστοιχη τεχνολογία. Συνήθως είναι συστήματα που κάνουν χρήση συχνοτήτων. 

Είναι θετικό το ότι η Θεραπευτική προσανατολίζεται όλο και περισσότερο σε συχνοτικές θεραπείες (vibrational therapies),π.χ. βιοσυντονισμός , ομοιοπαθητική ,ανθοϊάματα κλπ. Προϋπόθεση να υπάρχει κάποιος που να έχει τη γνώση να διακρίνει ποιά συχνότητα είναι αναγκαία και πόσο θα εκτεθεί κανείς σε αυτή. Το ανάλογο συμβαίνει και με τη συνταγογράφηση ενός φαρμάκου στην δυτική Ιατρική . 

Όλοι γνωρίζουμε την ωφέλεια του ηλιακού φωτός. Χρειάζεται όμως η διάκρισή μας για το πόσο να εκτεθούμε στον ήλιο

Οι εφαρμογές του Τάχυον της ΑΤΤ ανοίγουν μία μόνιμη «πύλη» στην πρωταρχική ενέργεια της Πηγής που περιέχει εν δυνάμει όλο το φάσμα των συχνοτήτων/ενεργειών. Το σώμα είναι αυτό που έλκει, ανάλογα με τις ανάγκες του, τις απαιτούμενες συχνότητες για να επέλθει η ισορροπία. 

Γι αυτό όπως και στο Ρέϊκι δεν είναι απαραίτητο να προηγηθεί οποιαδήποτε μέτρηση. Επομένως ένα επιπλέον πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι δεν υπάρχει περιθώριο λάθους μια και η θεραπεία δεν εξαρτάται από το θεραπευτή αλλά από το ίδιο το σώμα!

Εστιάζουμε το Τάχυον στην περιοχή του σώματος που παρουσιάζει ανισορροπία ,ανεξάρτητα από την ασθένεια που εκδηλώνεται. Μπορεί κανείς να φορτίσει ενεργειακά την περιοχή και να υποστηρίξει το σώμα να αυτοθεραπευθεί με την πιο εύχρηστη εφαρμογή. Π.χ μία ζώνη για τη μέση, έναν επίδεσμο για τα γόνατα, ένα μικροδίσκο για ένα σημείο πόνου ,ένα κρύσταλλο 8 χιλιοστών για βελονιστικό σημείο κλπ

Ας θυμηθούμε πάλι ότι χαρακτηριστικό του Τάχυον είναι η επαναφορά της Τάξης (υγείας) από το Χάος (ασθένεια)

Η ιδανικότερη εφαρμογή για να βιώσει κανείς το Τάχυον είναι το Κοκούν :
Το Κοκούν περιβάλλει με ένα τρισδιάστατο κουκούλι ενέργειας όλο το σώμα .Η πλέον κοινές αναφερόμενες εμπειρίες είναι ισορροπία, αρμονία και χαλάρωση.

Οι εφαρμογές είναι Τάχυον είναι διαθέσιμες σε όλους όσοι θα ήθελαν να τις δοκιμάσουν.
Άλλος δυναμικός τρόπος να βιώσει κανείς το Τάχυον είναι να λάβει μια συνεδρία από ένα πιστοποιημένο θεραπευτή. Υπάρχουν θεραπευτές με ποικίλο υπόβαθρο (Ιατροί, Φυσικοθεραπευτές, Ρέϊκι Μάστερ ,μασέρ, Ψυχοθεραπευτές, Ολιστικοί θεραπευτές ) ώστε να επιλέξει κανείς ανάλογα με τις ανάγκες του και το προσωπικό του αίσθημα
Από την Αdvanced Tachyon Technologies και το Πανεπιστήμιο UΙSCA (University of Integrated Science California) έχουν σχεδιασθεί δύο σεμινάρια που εστιάζονται στη θεραπεία με δύο διαφορετικούς τρόπους. : 

Το σεμινάριο «Ολιστική Ευεξία και Θεραπεία» (Tachyon Holistic Wellness)για εκπαίδευση θεραπευτή.
Tο σεμινάριο «Η Ποιότητα του Ενός» (Quality of One- Vertical Reality) για προσωπική ανάπτυξη, διαχείριση στρες και διαλογισμό



http://www.tachyon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου