Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Κιτρίνης, ο λίθος της Αφθονίας......!!!

                         
Σαν να ανοίγεται ένας κεχριμπαρένιος δρόμος με φως από τις ακτίνες του ήλιου που θα είναι ακόμα πιο δυνατές, ακόμα πιο λαμπερές, ακόμα πιο φωτεινές… δεν θέλω όμως ακόμα να μιλήσω για το κεχριμπάρι νιώθω ότι πρώτα πρέπει να γίνει κάθαρση, να φύγουν οι τοξίνες, να δουλευτεί λίγο το κίτρινο σαν φως, να ξανά έρθει Αφθονία, να φύγει η σύγχυση… να είναι έτοιμο το τρίτο τσάκρα να δεχτεί τις νέες δονήσεις, ας εμπιστευτούμε τον Κιτρίνη.

Κιτρίνης, ο λίθος της Αφθονίας
Άσπρη πέτρα ξέξασπρη και από τον ήλιο ξεξασπρότερη. Αν αυτό έχει γραφτεί για μια πέτρα, τότε σίγουρα έχει γραφτεί για τον κιτρίνη.

Όχι, ο κιτρίνης δεν πρόκειται για άσπρη πέτρα, αλλά για κίτρινη, αλλά από τον ήλιο είναι πιο άσπρος και έχει και την ικανότητα να μαγνητίζει τις ακτίνες του ήλιου μετουσιώνοντας την κάθε αρνητική ενέργεια σε θετική, ενώ φέρνει χαρά σε όποιον τον φοράει ή τον κρατάει στο χέρι του, διώχνοντας τη σύγχυση και τους φόβους.

Ο Κιτρίνης θεωρείτε ο λίθος της Αφθονίας γιατί δεν έχει όρια και ότι κάνει το κάνει σε μεγάλο βαθμό φέρνοντας πλούτο και αγαθά σε όποιον τον έχει στο σπίτι του.
Είναι η πέτρα που βοηθάει να δούμε τη θετική πλευρά της ζωής και λόγου του κίτρινου χρώματος της, συνδέθηκε με το 3ο τσάκρα του ηλιακού πλέγματος. Βοηθάει στα έντερα, στη πέψη, ανακουφίζει στη δυσκοιλιότητα, βελτιώνει τη λειτουργία του θυρεοειδή αδένα και μειώνει την κυτταρίτιδα αποβάλλοντας τις τοξίνες από το σώμα. 

Μας βοηθάει να προσαρμοστούμε σε καινούργιες καταστάσεις και μας δείχνει το φως στο τούνελ, όταν αισθανόμαστε ότι δεν υπάρχουν λύσεις. Διώχνει την σύγχυση, τη κατάθλιψη και τη μελαγχολία.

Τον κιτρίνη μπορείτε να τον βάλετε στη ζωή σας με πολλούς τρόπους. Μπορείτε να τον φορέσετε σε βραχιόλι ή μενταγιόν, εάν χρειάζεστε τις θεραπευτικές του ιδιότητες. 

Και αν πραγματικά τον χρειάζεστε μπορεί το σώμα σας να απορροφήσει όλο το κίτρινο χρώμα του και να τον δείτε να αλλάζει χρώμα και από κίτρινος να γίνει λευκός ή και εντελώς διάφανος. Στην πραγματικότητα ο κιτρίνης είναι κίτρινος χαλαζίας και από κιτρίνης μπορεί να γίνει διάφανος χαλαζίας.

Λέγεται πως είναι η μόνη πέτρα που δεν χρειάζεται καθάρισμα, γιατί έχει την ικανότητα να καθαρίζει ασταμάτητα, χωρίς να προσκαλούνται πάνω της αρνητικές ενέργειες. Αν θέλετε να σας καθαρίζει το χώρο, τοποθετήστε την σε ακατέργαστη μορφή στις 4 γωνιές του σπιτιού. 
Ακόμα ο κιτρίνης είναι η ιδανική πέτρα για να καθαρίζουμε την αύρα μας, αφού αυξάνει την διαίσθηση και εξισορροπεί τα τσάκρας. Αν θέλετε έναν ενεργειακό καθαρισμό με κιτρίνη γεμίστε την μπανιέρα με καυτό νερό και ρίξτε μέσα αρκετά κομμάτια από κιτρίνη. 

Με την υψηλή θερμοκρασία θα αποδεσμευτούν αμέσως οι ενέργειες του κιτρίνη στο νερό, μόλις το νερό κρυώσει αρκετά ώστε να ανέχεστε την θερμοκρασία του, βγάλτε τους κιτρίνες και ξαπλώστε μέσα για 10 λεπτά. Αν το νερό κρυώσει στο ενδιάμεσο μπορείτε να προσθέσετε ζεστό χωρίς να χάνετε την ενέργεια του κιτρίνη, γιατί το νερό έχει μνήμη και μεταβιβάζει την ενέργεια του αμέσως στην προσθήκη νερού που θα κάνετε. 

Εάν πάλι τον θέλετε για να προσελκύσει πλούτου, τοποθετήστε τον μαζί με αντικείμενα πλούτου στην νοτιοανατολική πλευρά του σπιτιού ή εκεί που κρύβεται στο σπίτι χρυσαφικά και χρήματα ή αν έχετε κατάστημα τοποθετήστε τον μέσα στη ταμειακή μηχανή. Ιδανικό είναι και ένα δέντρο από κιτρίνη που μπορείτε να τοποθετήστε δίπλα στην ταμειακή η στο σπίτι νοτιοανατολικά. 
Αν έχετε συντριβάνι πλούτου μπορείτε να ρίξετε μέσα στο συντριβάνι 8 κιτρίνες. Το 8 είναι στο feng shui το νούμερο του πλούτου, αν δεν έχετε συντριβάνι μπορείτε να φτιάξετε ένα πουγκί αφθονίας τοποθετώντας μέσα σε ένα χρυσό πουγκί 1 διάφανο χαλαζία που συμβολίζει το νερό, 6 αιματίτες που μαγνητίζουν τα χρήματα και 8 κιτρίνες που είναι ο αριθμός και ο λίθος της Αφθονίας. 

Αποφύγετε όμως να έχετε κιτρίνη μέσα στο πορτοφόλι σας, γιατί μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες, αφού τονώνει την αισιοδοξία σας και το αίσθημα πλούτου. Ενώ σε κόσμημα μπορείτε να τον φοράτε χωρίς να φοβάστε ότι θα σας παρασύρει σε σπατάλες γιατί πάντα τα κοσμήματα ενεργοποιούν τις θεραπευτικές ικανότητες των κρυστάλλων.

Όπως και αν επιλέξετε να τον βάλετε στη ζωή σας θα σας φέρει χαρά, θετική ενέργεια και Αφθονία. 


Μαρία Κόντε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου