Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Αν θέλετε να αποκαλυφτεί η αλήθεια ενεργοποιήστε τον Άγγελο Ασαλιάχ.....!!!

Ο Φύλακας Άγγελός σας βοηθάει και σας στηρίζει σε αυτό το έργο σας και θα είναι συνέχεια αρωγός και συνοδοιπόρος.

Πολλές φορές βρισκόμαστε μπροστά σε ένα δίλημμα και δεν ξέρουμε τι απόφαση να πάρουμε γιατί είμαστε πολύ μπερδεμένοι επειδή μας λείπει η σωστή κρίση και η αλήθεια για το πώς πρέπει να κινηθούμε απέναντι σε ένα πρόβλημα που πρέπει να λύσουμε. 


Η ζωή μας είναι τόσο δύσκολη μερικές φορές γιατί δεν μπορούμε να αποφασίσουμε γιατί φοβόμαστε ότι μπορεί να είναι πολύ καθοριστική για το μέλλον μας. 

Ο λόγος είναι ότι δεν έχουμε την σωστή κρίση αλλά και την πληροφορία μέσα μας ποιο δρόμο να πάρουμε για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τελικά τι είναι αυτό που καθορίζει την σωστή κρίση στην ζωή μας ; 

Είναι μια εσωτερική παρόρμηση; είναι μια τελική κρίση που θα βγει από λογικά επιχειρήματα; ή είναι μια συνολική μελέτη που αποδεικνύει την αλήθεια;

Για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να κάνουμε έναν συνδυασμό σωστών συλλογισμών οι οποίοι να βασίζονται σε λογικά επιχειρήματα τα οποία μπορείτε να τα αποδείξετε ανά πάσα στιγμή γιατί θα προέρχονται από βαθιά και εξονυχιστική μελέτη των δεδομένων ώστε η αλήθεια να εμφανίζεται πιο εύκολα. 

Αυτό σίγουρα χρειάζεται εκπαίδευση και παιδεία που είναι αναγκαίο να την πάρουμε από μικρά παιδιά και μέχρι να μεγαλώσουμε να έχουμε βάλει τα πράγματα σε μια τάξη. 

Πάντως γενικά οι άνθρωποι που ψάχνουν την αλήθεια για την ζωή τους ποτέ δεν θα χάσουν και ας κάνουν και λάθη τα οποία μπορεί μερικές φορές να τους αλλάξουν την ροή των γεγονότων για ένα διάστημα. 

Σύντομα θα ξαναβρεθούν οι ισορροπίες και θα μπουν στον σωστό δρόμο. Όπως είναι γνωστό ότι μέσα από τα λάθη μας μαθαίνουμε και προχωράμε. 

Επειδή είναι απαραίτητο να στοχεύει ο άνθρωπος μόνιμα στην ψυχική του άνοδο και εξέλιξη χρειάζεται να έχετε καλούς συλλογισμούς και αναλύσεις βασισμένες στην αλήθεια για να έχετε το σωστό αποτέλεσμα. 

Ο Φύλακας Άγγελός σας βοηθάει και σας στηρίζει σε αυτό το έργο σας και θα είναι συνέχεια αρωγός και συνοδοιπόρος σε οποιαδήποτε δυσκολία σας έτοιμος να σας στηρίξει αρκεί να τον ενεργοποιήσετε μέσα από την προσευχή και την πίστη σας.

O Άγγελος Ασαλιάχ είναι ο προστάτης αυτών που έχουν γεννηθεί από 13 έως 17 Νοεμβρίου.

Είναι το πρόσωπο του Θεού που μέσα από την σωστή μελέτη και ανάλυση βρίσκει την αλήθεια.

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες έχετε τις παρακάτω αγγελικές ιδιότητες :
Επειδή σας ενδιαφέρει πάντα η ψυχική σας εξέλιξη και πνευματική άνοδο συνέχεια αναζητάτε και βρίσκετε τον καλύτερο δρόμο για να εκφραστείτε ψυχικά και πνευματικά. 

Η υψηλή αλήθεια μέσα από τον πνευματικό δρόμο είναι αυτό που σας κάνει και νιώθετε δημιουργικοί και ζωντανοί. Μέσα από αυτό εσείς στέκεστε στα πόδια σας και ό, τι και να σας συμβεί το αντιμετωπίζετε με μεγάλη στωικότητα γιατί ξέρετε την αλήθεια μέσα σας. 

Επειδή η τάση σας είναι να αναλύετε και να κάνετε σωστούς και υγιείς συλλογισμούς είναι έντονη αποφεύγετε τα λάθη. Αν όμως απομακρυνθείτε από την βασική σας αρχή να γνωρίζετε την αλήθεια τότε απομακρύνεστε και από τον φύλακα Άγγελό σας και αυτό πιθανόν να σας δημιουργήσει εσφαλμένη συμπεριφορά από τα τυχόν λάθη που μπορεί να γίνουν από μια αξιολόγηση που δεν θα έχει σωστό υπόβαθρο γιατί θα έχετε σκοτιστεί από την έλλειψη της αλήθειας. 

Για αυτό χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί σε σχέση με 
τα συμπεράσματά σας γιατί μπορεί να γίνουν σκάνδαλα 
και να οδηγηθείτε στην ανηθικότητα χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε. 
Για αυτό αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για να βρείτε μέσα σας την σωστή κρίση και τους καλούς λογισμούς ώστε να μην γίνουν λάθη. Όσοι αγαπάτε το διάβασμα και γενικά την μελέτη θα σας οδηγήσει 
ο Άγγελος Ασαλιάχ στα καλύτερα μονοπάτια ώστε να περπατήσετε σε στέρεο και ασφαλές έδαφος. 
Επίσης όσοι έχετε κλίση στα μαθηματικά και κυρίως ασχολείστε με το θεωρητικό επίπεδο θα έχετε πρόοδο και εξέλιξη με την βοήθεια και την κατεύθυνση του Φύλακα Άγγελου.

Σοφέ Ασαλιάχ,
Επειδή είμαι υποχρεωμένος να περπατάω σε δύσκολα και κακοτράχαλα μονοπάτια ανακάλυψα από την νεαρή μου ηλικία της δύναμη της σωστής σκέψης και την αλήθειας χωρίς να έχω απαραίτητα την ειδική γνώση και την απόδειξη. 

Επειδή έχω έντονη ανάγκη να εξελίσσομαι όσο μπορώ καθημερινά περισσότερο σε ψυχικό επίπεδο, σε παρακαλώ βοήθησέ με ώστε να μπορώ να ανυψώνω το πνεύμα μου πάνω από την πραγματικότητα μου για να βλέπω την απόλυτη αλήθεια. 

Σου υπόσχομαι ότι ποτέ δεν θα κάνω κατάχρηση της γνώσης μου και της αλήθειας που μου δίνεται αλλά θα παραμείνω ένας σεμνός και ταπεινός αναζητητής του πνεύματος και πίστης.

Μπέλλα Κυδωνάκη
http://www.astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου