Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Τα σημάδια πνευματικής εξέλιξης......!!!!

       
Όσο πιο έντονες είναι οι αλλεργικές αντιδράσεις σε έναν οργανισμό τοσο πιο πολλά τα σημάδια δυνατού ανοσοποιητικόυ, και τα σημάδια πνευματικής εξέλιξης.


Ένα αποσαθρωμένο ανοσοποιητικό με υψηλό δείκτη οξύτητας δεν αντιλαμβάνεται τιποτα ως εχθρικό, και ως εκ τούτου δε θετει τον απαραίτητο μηχανισμό προειδοποίησης ωστε να προστατεψει τον οργανισμό απο τα τοξικά σκευάσματα –τροφές - εισπνεόμενα σωματίδια. 

Σε ένα όξινο περιβάλλον οργανισμού, η πνευματική δραστηριότητα καθίσταται με ιδιαίτερα αργούς ρυθμούς.
Κατά την διαδικασία αυτή στο φυσικό σωμα οι πνευματικές αλλαγές διαβαθμίζονται κ εκδηλώνονται κ μεσα από καρδιακα κ γαστρεντερικά προβλήματα. Συνήθως στις ανεπτυγμένες περιπτώσεις εμφανίζονται από αλλεργικές (κυρίως άνω κ κατω αναπνευστικού) αντιδράσεις. 


Ενας οργανισμος καθαρα αποτοξινωμένος από σκεψεις τροφες κ συναισθηματα, αντιδρα πολύ πιο εντονα, κ με βαρια συμπτωματα όταν ερθει σε απαφη με τοξικες ουσιες σε αντιθεση απο έναν ελαφρα οξινο οργανισμο. 

Οι αναπνευστικοί μηχανισμοί του ανθρωπου είναι τα πρωτα ενεργειακά κεντρα που αλλαζουν κ μεταφερουν τα νεα δεδομενα από τον αιθερα, μα πισω από αυτή τη φαινομενικα απλη διαδικασία της αναπνοής, συμβαινει ενας πολύ σημαντικός αιθερικος μηχανισμός διασπασης των πυκνών υλιστικών πετρωμάτων που εμποδιζουν την πνευματικη ενσυνείδηση,να διαχεεται ελευθερα στο σωμα από τις ελικοειδής επιφύσεις. 
 
Κατά την διαδικασία της αλλαγης για ένα διάστημα επικρατεί αίσθημα κόπωσης, μειωμένη αντίληψη κ συνειδητοτητα, μεχρι να λάβουν χώρα τα νέα δεδομενα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πνευματική ανύψωση χωρίς σωματική επίπτωση. Για να συμβάλουμε συνειδητά στης αλλαγες πρέπει αυτά τα συμπτώματα να καταπολεμούνται από μονα τους ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. 

Επισης η επαφη με τη φυση κ τα αγνα προϊοντα μπορει 
να μας βοηθησει, μα σε καμια περιπτωση ο τροπος αντιμετώπισης δεν πρέπει να ταυτίζεται με αυτόν της 
'' σύγχρονης '' ιατρικής.

Για να εξισορροπήσει κ να προσαρμοστεί το σώμα στις νεες αλήθειες, χρειαζεται να πετάξει πολλα. 


Η νεα υπόσταση διαδραματίζει ένα είδος αλλεργικής αντίδρασης στο σύνδεσμο αιθερικού και φυσικου σωματος. 

Αναγνωρίζει ως μη πλέον οικοδομήσιμες τις ως τωρα συμβατικές πεποιθήσεις, κ τις αντιλαμβανεται ως (μη δημιουργικές) προς την νέα κατασταση που γεννιέται. 

Μεσα μας συμβαινει ένας θανατος, τα κύτταρα αλλάζουν, ολα παλλονται πλεον με αλλους ρυθμους, μια ριζικη αλλαγη ταυτότητας και εκ νεου συνειδητοτητας που μεχρι τωρα το αμυντικό κ ανοσοποιητικό σύστημα έβρισκε οικεία κ χρήσιμη για το παλιο μοντελο ζωης μας, πλεον πρεπει να παρει την θεση της μια πολυ πιο λεπτη πυκνότητα υλης, και ταυτόχρονα πιο υψηλης ενεργειακής συχνότητας. 

Η διασπαση της τροφης γινεται ολο ενα κ πιο βαθια στο αιθερικο πεδιο, και γιαυτο είναι σε θεση να μας επηρεάζει αμεσα αν αυτές είναι επεξεργασμενες . 
Δυσανεξίες σε επεξεργασμένα τρόφιμα ζωικά καθως κ φυτικά καθίστανται επικίνδυνα κ μη αποδεχούμενα ως προς το νέο περιβάλλον που ετοιμάζεται. 

Η Γη ΠΑΝΤΑ μας δινει την υλικη τροφη στης απαραίτητες βαθμιδες ενεργειακής συχνοτητας κατάλληλης με αυτης που χρειαζόμαστε για την πνευματικη κ σωματικη μας εξέλιξη κ ευεξια, ΑΝ αυτές ΔΕΝ εχουν μεταλλαχτεί κ αναπτηχθεί με χημικους τροπους.

Την τελευταια 30ετια οι νέες ενεργειακές συχνότητες της Γης εχουν ανέβει δραματικά λογο της απερχόμενης πλανητικής αλλαγής ολης της έμβιας φυτικής κ υλικής υπόστασης που υπάρχει. 


Η Γη μετά από χιλιάδες χρονια απέκτησε τα κατάλληλα αντισώματα για να δημιουργήσει ενα είδος αλλεργικής αντίδρασης, ένα είδος συναγερμού καταπολέμησης του τοξικού κ παρασιτικόυ τρόπου ζωής κ αντίληψης του ανθρώπου. 

Η Γη από τη μεριά της αντίστοιχα εκδηλώνει αυτά τα συμπτώματα με πολλους τρόπους. 

Δυο σημαντικοί από αυτους είναι η αύξηση αλλεπάλληλων σεισμικων δονήσεων ( τα τελευταια 40 χρονια εχει σημειωθεί άνοδο κατα 6000%), η μηδένιση κ αλλαγή των μαγνητικών της πεδίων της Γης, ως την εξασθενηση κ ολική απουσια μαγνητικων ,θα εχει ως αποτελεσμα οι νεες του ηλιου να εισβαλλουν μεταβάλλοντας το μικροτερο πυραμιδικό ενδότερο σωματιδιο γήινης ύλης για να το συντονίσουν στις συχνοτητες της άνευ όρων Αγαπης.
Επισης η αύξηση παλμών (συχνότητα Σούμαν) από 7,8 hz που συντονίζονταν για χιλιαδες χρονια η Γη, από 1980 μεχρι σημερα εχει φτασει στους 12.8 hz.

 Μαζι με την Γη,εχει κ ο άνθρωπος το μεγάλο προνόμιο από αυτό το πεδιο της βαριάς υλικής υπόστασης χωρίς να υποστεί κανενα ειδος θανάτου, να πραγματοποιησει μια αρμονική και κ ειρηνική μετάβαση σε ένα νεο πνευματικο πεδίο, εφόσον εναρμονιστεί με τις θειες αρχές της Αγάπης που θα μας συντονίσουν. 

Μαζι με όλα τα όντα, ο άνθρωπος θα βιώσει αλλαγές στην υπόσταση του υλικού σώματος του, καθως κ μεγάλη διεύρυνση ιδεων,αντιληψεων και ικανοτήτων. Οι αλλεργικές αντιδράσεις την τελευταία 10ετια παγκοσμίως εχουν ανεβει σε ποσοστό 80%. 

Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως φτασε η ωρα της αλλαγής κ αντίδρασης, στον αντίποδα τοξικου τρόπου ζωης που προσπαθεί να μας κρατήσει δέσμιους παλιών τρόπων, συστημάτων, κ ιδεων. 

Ολα τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα επισης, προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις, περιέχουν συγκαλυμμένα τροφικά τοξικα αλλεργιογόνα, εξαιτίας των ειδικών χημικών συνθηκών ανάπτυξής τους. 

Αυτος επισης ενας σημαντικός βαθμος δυσκολίας αυτης της μετάβασης ,γιατι μας κρατα πισω στις βαριες τοξικές αντιλήψεις κ καταστασεις που τον δημιούργησαν. 

Ο υλιστικός βροτός άνθρωπος καταφερε μια συθέμελη συγκαλυμμένη κ επιτηδευμένη μόλυνση του πλανήτη, του σώματος και της ιδιας του της ψυχής.

οκτω κυκλοι καθετοι οκτω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου