Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Κάθε Αγκαλιά μας Φως.....!!!

                           
Η Αγάπη στην πράξη ανοίγει δρόμους.
Αγκαλιάζουμε τα λάθη μας, αγκαλιάζουμε τα πάθη μας και 

τις αδυναμίες. 

Αγκαλιάζουμε τους φόβους μας και τις πληγές μας. 

Αγκαλιάζουμε τις σκέψεις και τις ιδέες που μέσα μας φέρνουνε συγκρούσεις και διαχωρισμό.

Αγκαλιάζουμε τα συναισθήματα μας και όλα τα παράπονα και τα παράσιτα. 


Αγκαλιάζουμε τις αντιθέσεις και τις διαφοροποιήσεις, τις διαφορετικότητες του εαυτού μας. 

Αγκαλιάζουμε τα πάθη μας και τις ορμές μας, τις θελήσεις μας και τις βουλές μας. 

Αγκαλιάζουμε τις επιλογές και τις αρνήσεις του εαυτού μας.

Αγκαλιάζουμε τις ροπές και τις δυνάμεις του είναι μας. 

Αγκαλιάζουμε το κόσμο μας, κάθε μας πραγματικότητα για να εισχωρήσουμε στην Αγάπη και στην Αλήθεια βαθιά μέσα στον πυρήνα της ψυχή μας.


Αγκαλιάζουμε τα μορφοποιήματα της απομακρύνσης και της απόστασης που δημιουργήσαμε μακριά απ' την Αλήθεια του Θεού, απ΄ την Αγνότητα της ψυχής μας.
Αγκαλιάζουμε τα μορφοποιήματα της διάνοιας και του εγωισμού και τις ενέργειες των πράξεων μας που έφεραν όλεθρο και διαχωρισμό, πόλεμο και πόνο μέσα στην ψυχή μας δυσαρμονία μέσα στην ζωή μας.

Αγκαλιάζουμε την σκληρότητα, την ακαμψία του εαυτού μας, την ασχήμια και την ρυπαρότητα των ιδεών και των συναισθημάτων που αλόγιστα εκπορέυσαμε. 

Αγκαλιάζουμε την ανευθυνότητα των πράξεων μας τις ενέργειες αυτών και τις συνέπειες αυτών.

Αγκαλιάζουμε τις απογοητεύσεις και τις θλίψεις και τον πληγωμένο εγωισμό μας που οδήγησε στην πικροχολία, στην εκδίκηση, στην προδοσία, στον εγκλωβισμό, στον σκοταδισμό και στον μαρασμό της ψυχή μας.
Αγκαλιάζουμε την ανικανότητα μας να παρέμβουμε και να αλλάξουμε την ζωή και τον δρόμο και την πορεία του εαυτού και της ζωής μας.
Αγκαλιάζουμε όλους τους λόγους και της αιτίες, όλους τους φόβους και τις αρνήσεις αυτών που μας κρατούν δέσμιους στην παθητικότητα και στην αδράνεια, στον θάνατο, στον διαχωρισμό και σε μια ζωή στάσιμη περιορισμένης εμβέλεια και δυνατότητας.

Αγκαλιάζουμε κάθε τι που κρατά την ζωή μας σε αναμονή και δεν μας αφήνει να την ζήσουμε.

Αγκαλιάζουμε όλα τα κενά και τις ατέλειες του εαυτού μας, όλα τα στοιχεία μας που μεμονωμένα εκπορεύσαμε υποκείμενοι στους περιορισμούς και στον εγωισμό του εαυτού μας.

Κάθε Αγκαλιά μας Φως που αποστέλλεται στην ψυχή μας Αγάπη που διαρρηγνύει ένα, ένα τα πέπλα της και της δίνει Ζωή Αιώνια και Αθανασία.

Κάθε Αγκαλιά μας ελευθερώνει το δάκρυ της το Άπειρο που φέρνει την κάθαρση και την αποδέσμευση της.

Κάθε Αγκαλιά μας την ελευθερώνει και την αναδύει από 
τα βάθη του εαυτού μας, από τον πυρήνα της ύπαρξης και 
της Ζωής και διαχέεται ως Φως και Ανάσταση σε όλον τον εαυτό μας. 
Κάθε Αγκαλιά μας δίνει στην ψυχή μας φωνή και χώρο να λειτουργήσει την αποκατάσταση και να λειτουργήσει το Θέλημα του Θεού μέσα στην ύπαρξη μας και μέσα στα πάντα αλλάζοντας τα πάντα και ποιώντας τα πάντα με Νέα Ζωή Άχρονη και Άπειρη. 
Ας αγκαλιάσουμε τον εαυτό μας με όλη μας την Αγάπη για να ζήσουμε την Νέα Ζωή και την Αλήθεια της Αγάπης και της Αγνότητας του Φωτός.

Ασιμενια Αστήρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου