Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Τα 7 σώματα μου.......!!!!

1. Το Φυσικό σώμα. 
Το φυσικό σώμα είναι θα λέγαμε η άγκυρα του Ανώτερού μου εαυτού, για να εξερευνήσει το μυστήριο της ύπαρξής μου, μέσα από την φυσική υπόσταση ενός υλοποιημένου σώματος.


Είναι ειδικά προγραμματισμένο και δομημένο έτσι ώστε να ενεργοποιείται μέσα από την επαφή και την αφή λίγα λεπτά αφού γεννηθεί. Κρατάει μνήμες από αυτήν και από περασμένες ζωές.

2. Το Αιθερικό ή Αστρικό σώμα.
Η πλειοψηφία του Κάρμα, το οποίο είναι μια δομημένη αντίληψη της συμπαντικής ροής ενέργειας η οποία δημιουργήθηκε από λανθασμένη αντίληψη, είναι φυλακισμένη στο αστρικό μας σώμα, και μόνο μια μικρή στο φυσικό μας. 

Αποτελείται από γαλαζωπές γραμμές φωτός. Δημιουργεί τα σημεία του βελονισμού στο σώμα μας και επίσης τα κύρια και δευτερεύοντα Chakras , καθώς αυτές οι ενεργειακές γραμμές διασταυρώνου η μία την άλλη. Όπου διασταυρώνονται επτά φορές, υπάρχει ένα σημείο βελονισμού. 

Όπου διασταυρώνονται 13 φορές υπάρχει ένα δευτερεύον chakra, και όπου διασταυρώνονται 20 φορές υπάρχει ένα κυρίως chakra. Αυτό το Σώμα θα λέγαμε ότι είναι γραμμικό και βρίσκεται τοποθετημένο 2,5 με 3 εκατοστά έξω από το φυσικό μας σώμα.

3. Το Συναισθηματικό σώμα.
Αυτό είναι και το αυρικό μας πεδίο. Παλαιά τραύματα βρίσκονται εκεί παγιδευμένα στα τρία πρώτα σώματα μας 
( Φυσικό, Αιθερικό και Συναισθηματικό). 

Με αυτόν τον τρόπο καθώς ξεπερνάμε το παρελθόν μας και εξισορροπούμε την προσωπικότητά μας και το ΕΓΩ, αυτό το σώμα γίνεται πιο διαυγές και καθαρό. Είναι ένα πεδίο ευμετάβλητο και ρευστό και βρίσκεται 30 με 35 εκατοστά έξω από το φυσικό μας σώμα.

4. Το Νοητικό σώμα.
Καθώς εξισορροπούμε τα τρία προηγούμενα σώματα, και το αριστερό και δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου μας, το νοητικό μας σώμα καταφέρνει να δημιουργεί μπλοκαρίσματα στα υψηλότερα μας σώματα. 

Και αυτό το σώμα θεωρείται και είναι γραμμικό και είναι και αυτό τοποθετημένο 30 με 35 εκατοστά έξω από το φυσικό 
μας σώμα.

5. Το Πνευματικό - Συναισθηματικό σώμα.
Όταν καταφέρουμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε αυτό το σώμα ξεκινάμε να ζούμε στον άχρονο, αιώνιο χρόνο ο οποίος μας ευθυγραμμίζει με το άπειρο. Το σώμα αυτό είναι ένα ρευστό ενεργειακό πεδίο το οποίο εκτείνεται περίπου 49 με 50 εκατοστά έξω από το φυσικό μας σώμα.

6. Το Πνευματικό - Νοητικό σώμα.
Οι πληροφορίες που βρίσκονται μέσα σε αυτό το σώμα είναι και οι καθοριστικές σχετικά με το αποτύπωμα αυτής της ζωής. Όταν αποκτηθεί πρόσβαση σε αυτό το σώμα ξεκινάμε να βλέπουμε μέσα από μια κοσμική προοπτική. 

Ξεκινάμε να αντιλαμβανόμαστε την αθωότητα και την αξία κάθε ζωής καθώς αυτή καθρεφτίζει στο άπειρο και αιώνιο, όλα αυτά που είναι και όλα αυτά που δεν είναι. 

Κατανοούμε ότι δεν χρειάζεται να υπάρχει καμία ενοχή , καθώς όλη η κριτική διάθεση εξαφανίζεται και διαλύεται. Αυτό το σώμα είναι γραμμικό και βρίσκεται τοποθετημένο 48 με 49 εκατοστά έξω από το φυσικό μας σώμα.

7. Το Πνευματικό σώμα.

Αποτελείται από τρισεκατομμύρια μικρές ίνες φωτός που λάμπουν και ακτινοβολούν έξω, γύρω και σε όλες τις κατευθύνσεις από το ζωτικό κέντρο του σώματός μας. 

Αυτό είναι μια μπάλα φωτός στο μέγεθος ενός μεγάλου γκρέιπφρουτ. Έχει δοθεί , μέσα από ανώτερη επικοινωνία με τα Αστρικά πεδία ότι από τον Μάιο του 2007 ( επίσης το νιώσαμε και βιωματικά ), μετακινήθηκε σιγά - σιγά για όλη την ανθρωπότητα από το σημείο πίσω από τον ομφαλό μας που βρισκόταν , στο κέντρο της καρδιάς μας. 

Κάθε ζων οργανισμός μέσα στον κόσμο μας έχει μια συχνότητα συνειδητότητας ανάμεσα σε αυτό το πνευματικό σώμα. Και αυτό ακριβώς είναι που μας καθιστά έναν μικρόκοσμο. Αυτό ακριβώς το σώμα χρησιμοποιούν οι Σαμάνοι για να ανταλλάσουν σώματα με τα ζώα, με την συνειδητότητα των ζώων ή άλλων μορφών ζωής και αυτό χρησιμοποιούν για να αποκτήσουν πρόσβαση σε παράλληλες συνειδητότητες. 

Μετακινούν ένα σημείο «φωτισμένο» που ονομάζεται σημείο «συνάθροισης». Αυτό βρίσκεται τοποθετημένο περίπου λίγα εκατοστά πίσω από την καρδιά και λίγο προς τα αριστερά. 

Αυτό το σώμα, είναι ένα γραμμικό ενεργειακό πεδίο φωτός που ακτινοβολεί από το σημείο πίσω από το κέντρο της καρδιάς του Φυσικού μας σώματος. 

Το σημείο «συνάθροισης» βρίσκεται στο εξωτερικό χείλος του έβδομου φωτεινού μας σώματος ( Πνευματικό σώμα ) και είναι ένα φωτισμένο σημείο που καθορίζει σε ποια πραγματικότητα είμαστε κάθε φορά. 

Αν αυτό το σημείο μετακινηθεί , το Σύμπαν, που μοιάζει να είναι σταθερό εξαφανίζεται και μια άλλη πραγματικότητα εμφανίζεται. Είναι σαν να έχουμε πρόσβαση σε διαφορετικές ολογραφικές εμπειρίες. Κάθε μικρή μετακίνηση αυτού του σημείου μας βάζει και σε μια άλλη συνειδητότητα όπως ακριβώς και στον διαλογισμό.
Με την πρακτική εξάσκηση μπορούμε να μεταβούμε σε μια προσωρινή διαλογιστική κατάσταση ακόμα και αν εκείνη την στιγμή πηγαίνουμε να παραλάβουμε την αλληλογραφία μας από το κουτί της. 
Προσωρινά διακόπτουμε την ένταση του αριστερού μέρους του εγκεφάλου μας το οποίο εξηγεί με την λογική , δίνοντάς μας ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το άγνωστο.
Μεγάλη ποσότητα ενέργειας έρχεται από τα σώματα 5, 6 και 7. Κατά συνέπεια αν τα περισσότερα σώματά μας βιώνουν περιορισμούς κουραζόμαστε εύκολα επειδή η ροή της ενέργειάς μας από τα ανώτερα πεδία μπλοκάρει. 


Το συναισθηματικό μας σώμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό στο 
να επιτρέπει την ροή αυτή της ενέργειας.

http://theliveinlight.blogspot.gr
http://drouizignosi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου