Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Η επιστήμη της αφθονίας...!!!!

           
Δεν χρειάζεται να διστάζετε να ζητάτε πολλά. 
«"Οτι ευδόκησεν ο πατήρ υμών δούναι υμίν την βασιλείαν», είπε ο Ιησούς.

Η Πρωταρχική Ουσία θέλει να βιώσει όλα όσα είναι δυνατά για εσάς και θέλει να έχετε όλα όσα μπορείτε ή θα χρησιμοποιήσετε για να ζήσετε μια ζωή γεμάτη αφθονία. Αν πείσετε τη συνείδησή σας ότι η επιθυμία που νιώθετε για την κατοχή πλούτου είναι ταυτόσημη με την επιθυμία του Υπέρτατου Όντος για πιο ολοκληρωμένη έκφραση, η πίστη σας θα γίνει ανίκητη.


Μια φορά είδα ένα μικρό αγόρι να κάθεται στο πιάνο και να προσπαθεί μάταια να δημιουργήσει αρμονία από τα πλήκτρα. Είδα ότι θρηνούσε και ένιωθε πρόκληση από την ανικανότητά του να παίξει αληθινή μουσική. 


Τον ρώτησα για την αιτία της δυσαρέσκειας του και εκείνο απάντησε: «Νιώθω τη μουσική μέσα μου, αλλά δεν μπορώ να κάνω τα χέρια μου να πάνε στο σωστό σημείο». Η μουσική μέσα του ήταν η ΟΡΜΗ της Πρωταρχικής Ουσίας που περιείχε όλες τις δυνατότητες της ζωής. Όλα όσα ήταν η μουσική αναζητούσαν έκφραση μέσα από το παιδί.

Ο Θεός, η Μία Ουσία, προσπαθεί να βιώσει, να κάνει και να απολαύσει πράγματα μέσω της ανθρωπότητας. Λέει: «Θέλω χέρια να κτίσουν υπέροχα οικοδομήματα,, να παίξουν θεϊκές αρμονίες, να ζωγραφίσουν ένδοξους πίνακες, θέλω πόδια να κάνουν τα θελήματά μου, μάτια να βλέπουν τις ομορφιές μου,γλώσσες που να λένε ισχυρές αλήθειες και να τραγουδούν θαυμάσια τραγουδια και ούτω καθεξής.


Κάθε δυνατότητα αναζητά έκφραση μέσω των ανθρώπων.


Ο Θεός θέλει αυτοί που μπορούν να παίξουν μουσική να έχουν πιάνο και κάθε άλλο όργανο, και να έχουν τα μέσα ώστε να καλλιεργήσουν τα ταλέντα τους στον ύψιστο βαθμό. 


Θέλει εκείνοι που μπορούν να εκτιμούν την ομορφιά να είναι σε θέση να περιβάλλονται από όμορφα πράγματα, θέλει εκείνοι που διακρίνουν την αλήθεια να έχουν κάθε ευκαιρία για ταξίδια και παρατήρηση. 

Θέλει εκείνοι που εκτιμούν τα ρούχα να είναι όμορφα ντυμένοι και εκείνοι που εκτιμούν το καλό φαγητό να είναι ταϊσμένοι με εκλεκτές γεύσεις.

Θέλει όλα αυτά τα πράγματα επειδή είναι Εκείνος που τα απολαμβάνει και τα εκτιμά. Είναι ο Θεός που θέλει να παίζει και να τραγουδά και να απολαμβάνει την ομορφιά και να διακηρύττει την αλήθεια και να φορά ωραία ρούχα και να τρώει νόστιμα φαγητά. 


«Ο Θεός γαρ έστιν ο ενεργών εν υμίν και το θέλειν και το ενεργείν» , είπε ο Παύλος.

Η επιθυμία που αισθάνεσαι για πλούτη είναι το άπειρο που επιζητά να εκφραστεί σε εσένα όπως επιζητούσε να εκφραστεί μέσα στο μικρό αγόρι με το πιάνο.


Επομένως δεν πρέπει να διστάζεις να ζητάς πολλά. Ρόλος σου είναι να εστιάζεις και να εκφράζεις την επιθυμία σου στον Θεό. 


Αυτό είναι ένα δύσκολο σημείο για τους περισσότερους ανθρώπους. Διατηρούν κάτι από την παλιά άποψη ότι η φτώχια και η αυτοθυσία ευχαριστούν τον Θεό. Θεωρούν τη φτώχια μέρος του σχεδίου, αναγκαιότητα της φύσης. 

Πιστεύουν ότι ο Θεός τελείωσε το έργο Του και έφτιαξε όλα όσα μπορούσε, και ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων πρέπει να παραμείνει φτωχή επειδή δεν υπάρχει αρκετός πλούτος. Διαθέτουν τόσο εσφαλμένη σκέψη ώστε αισθάνονται ντροπή να ζητήσουν πλούτη. Προσπαθούν να μη θέλουν περισσότερα από τα απολύτως απαραίτητα` απλώς αρκετά για να ζουν κάπως άνετα.

Eva Koutsoukou 

 Ταξίδι στο Φως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου