Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Μπαίνοντας στην παρατήρηση, θα πάρεις και απαντήσεις...!!!

Πριν από μερικά χρόνια έκαναν στον SAI BABA μια ΕΡΩΤΗΣΗ

«Μα... πώς μπορεί να μιλάει έτσι όταν το κακό αυξάνεται καθημερινά στον κόσμο;».

Σάι Μπάμπα: Δεν είναι το κακό που αυξάνεται: το φως αυξάνεται. Για αυτό μιλάω σε αυτό το μήνυμα. Φανταστείτε να έχετε αποθηκεύσει τα υπάρχοντά σας για χρόνια σε ένα δωμάτιο ή ντουλάπα που φωτίζεται από μια λάμπα 40 Watt. 

Αλλάξτε αυτή τη λάμπα με μια 100 Watt και δείτε τι θα συμβεί! Θα αρχίσετε να βλέπετε το χάος και τη σκόνη που δεν ήξερες καν ότι υπάρχουν. Η βρωμιά θα είναι αισθητή.

Εδώ είναι τι συμβαίνει στον πλανήτη. Και αυτή η πλανητική διαδικασία κάνει πολλούς ανθρώπους να διαβάσουν αυτήν τη συνέντευξη σήμερα χωρίς να θεωρούν αυτά τα λόγια τρελά, όπως θα πίστευαν πριν από χρόνια. 

Έχετε παρατηρήσει πώς τα ψέματα και ο δόλος βγαίνουν στην επιφάνεια πιο γρήγορα από ό,τι στο παρελθόν; Λοιπόν, ακόμη και η πρόσβαση στην κατανόηση του Θεού και των νόμων της ύπαρξης είναι πιο γρήγορη από πριν.

Η νέα πλανητική δόνηση δημιουργεί περισσότερη νευρικότητα, κατάθλιψη και ασθένειες επειδή, για να μπορέσουμε να λάβουμε μεγαλύτερο φως και να ανέβουμε σε αυτό το υψηλό επίπεδο δόνησης, είναι απαραίτητο να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης και συναισθήματος και να διαγράψουμε ή να...

ξεριζώσουμε αυτές τις πεποιθήσεις και παραμέτρους από τη ζωή κάποιου.που οδηγούν στην αρνητική πλευρά των πραγμάτων και που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την πραγματικότητα.

Πρέπει να βάλεις σε τάξη την ντουλάπα σου, γιατί στη συνείδησή σου λαμβάνεις όλο και περισσότερο φως, όλο και περισσότερο κάθε μέρα και, ακόμα κι αν θέλεις να το αποφύγεις, πρέπει να σηκώσεις τα μανίκια και να αρχίσεις να καθαρίζεις, αλλιώς αποφασίσει να ζήσει στο χώμα.

Αυτή η αλλαγή τις περισσότερες φορές δημιουργεί σωματική δυσφορία, πόνο στο σώμα και στα οστά. Οι ιατρικές εξετάσεις αποτυγχάνουν να βρουν τις αιτίες ή τις ασθένειες που προκαλούν τέτοιες παθήσεις και έτσι, σχεδόν κάθε φορά, το κατηγορούν στο στρες ή στο νευρικό σύστημα.
Από την άλλη πλευρά, δεν υπάρχει τίποτα πιο λάθος, καθώς τέτοιες ενοχλήσεις προκύπτουν λόγω των αρνητικών συναισθημάτων που συσσωρεύτηκαν κατά τη διάρκεια της ζωής, των φόβων και των αγωνιών που πάντα κρατούσατε και τα οποία, τώρα, έχετε την ευκαιρία να υπερβείτε και να μεταμορφώσετε. Είναι η βρωμιά που συσσωρεύτηκε με τα χρόνια που ξαφνικά συνειδητοποιείς και την οποία, κατά συνέπεια, πρέπει να καθαρίσεις. Θα υπάρξουν νύχτες που ξυπνάτε και δεν μπορείτε να ξανακοιμηθείτε. Μην θυμώνεις, αλλά μάλλον διάβασε ένα βιβλίο, διαλογίσου…. 

Μην παλεύετε ενάντια σε αυτή τη διαδικασία νομίζοντας ότι κάτι δεν πάει καλά με εσάς. 

Συμβαίνει λόγω των νέων πλανητικών δονήσεων που λαμβάνετε. Μετά από αρκετές ώρες θα κοιμηθείτε ξανά χωρίς να αισθανθείτε την ανάγκη να καλύψετε τον χαμένο ύπνο την επόμενη μέρα. 

Εάν δεν ρέετε επαρκώς με αυτή τη διαδικασία, η ταλαιπωρία θα είναι ακόμη πιο έντονη και θα διαγνωστεί με ινομυαλγία, που είναι το όνομα που στον ιατρικό τομέα δίνεται σε εκείνους τους πόνους που δεν έχουν εμφανή αιτία και για τους οποίους δίνονται θεραπείες που δεν επιτυγχάνουν συγκεκριμένα αποτελέσματα. 

Θα σας χορηγηθούν αντικαταθλιπτικά ως οδός διαφυγής, αφαιρώντας κατά συνέπεια την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τη ζωή σας.. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου