Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Καθάρισε το μαξιλάρι σου...!!!!

Τα μαξιλάρι είναι το μέρος που ξεκουράζεις το κεφάλι σου όταν κοιμάσαι, κρατα μυστικά αφού ο κόσμος των ονείρων είναι ένα εναλλακτικό σύμπαν.

Το μαξιλάρι σου, είναι ο σιωπηλός φίλος σου, ακούει τα μυστικά σου, γνωρίζει τα όνειρά σου, γνωρίζει τις εκμυστηρευσεις σου απορροφά τα προβλήματά σου, μαζεύει τα δάκρυά σου, σε συνοδεύει, στα καλά όνειρα αλλά και στους εφιάλτες.

Γι' αυτό είναι καλό να προσέχεις ιδιαίτερα το μαξιλάρι σου... εδώ είναι μερικές συμβουλές για το μαξιλάρι και τη σημασία του.

1.Σημασία έχει να μην το δανείζετε σε άλλον, ακόμα και σε αυτόν ή σε αυτήν που κοιμάται μαζί σας, το μαξιλάρι είναι κάτι "πολύ προσωπικό".

2.Να εμποδίζετε να κάθονται πάνω του ή να πατούν τα πόδια τους πάνω του.

3.Καθαρίστε το τις τρίχες από ακαθαρσίες, αρνητικές ενέργειες ή ενέργειες χαμηλής συχνότητας που θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν εφιάλτες ή αϋπνία, για αυτόν τον καθαρισμό, σας προτείνω να κάνετε τα εξής :

Βήμα 1. - Αφήστε το πρωί εκτεθειμένο στο φως του ήλιου, αν είναι δυνατόν περιστρέψτε το για να απορροφήσει ηλιακή ενέργεια και από τις δύο πλευρές.

Βήμα 2. - Χτύπησε σκληρά για να ενεργοποιήσει την ηλιακή ενέργεια, ενώ λετε τρεις φορές:

Όλες οι Αντιξοότητες Που Είναι Μέσα να Βγουν... ανησυχία, κακά όνειρα, κακές σκέψεις και κάθε φόβος και να εχω ακεραιότητα για μένα, καλά όνειρα..κάθε καλή επιθυμία, καλή ξεκούραση και προγραμματίζω όλα τα καλά να εκδηλώνονται για μένα, ζητώ τα όνειρά να μου ανοίξουν τα μάτια και να υλοποιηθούν από τώρα.

Στη συνέχεια βάζετε μια καθαρή θήκη που πάνω της ψεκάζετε το αγαπημένο σας άρωμα 




Α.S

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου