Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Τι είναι το Φως ; Φως και Ζωή...!!!!

Αναρρωτηθήκατε ποτέ γιατί το σύμπαν είναι σκοτεινό;
Το φως που βλέπουν τα μάτια μας είναι το σκοτεινό φως του ήλιου. Ο ήλιος είναι Ύλη που κινείται, και το δοχείο της Ύλης είναι : φωτιά, αέρας, γη, νερό.

Ο Αιθέρας (Νους) όμως το Πέμπτο στοιχείο διαπερνά τα πάντα, ούτε γίνεται αντιληπτός από τα Τέσσερα στοιχεία. (δοχείο της Ύλης).

ΚαταΝόησε τι είναι το Φως και μάθε να το αναγνωρίζεις!
ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ

«Εκείνο το φως», είπε, «είμαι εγώ, ο Νους, ο θεός σου, ο οποίος υπήρχα πριν από την υγρή ουσία που εμφανίστηκε από το σκότος. Κι ο φωτεινός Λόγος που προήλθε από το Νου είναι γιος του θεού».

" Κι ο φωτεινός Λόγος που προήλθε από το Νου είναι γιος του θεού ".

«Κατανόησε λοιπόν το φως και αναγνώρισέ το».

Μιλάμε για ΝΟΗΤΟ ΦΩΣ

– Οὕτω γνῶθι· τὸ ἐν σοὶ βλέπον καὶ ἀκοῦον, λόγος κυρίου,
ὁ δὲ νοῦς πατὴρ θεός. οὐ γὰρ διίστανται ἀπ' ἀλλήλων·
ἕνωσις γὰρ τούτων ἐστὶν ἡ ζωή.

– Εὐχαριστῶ σοι, ἔφην ἔγω.

– ᾿Αλλὰ δὴ νόει τὸ φῶς καὶ γνώριζε τοῦτο.

«αυτό που εντός σου βλέπει και ακούει είναι ο Λόγος του Κυρίου, ενώ ο Νους είναι Θεός-Πατέρας. Δεν στέκουν χώρια ο ένας απ’ τον άλλο, γιατί η ένωσή τους είναι η ζωή».

– ᾿Αλλὰ δὴ νόει τὸ φῶς καὶ γνώριζε τοῦτο.

«Κατανόησε λοιπόν το φως και αναγνώρισέ το».
(κατανόησε και αναγνώρισε το Αγαθό Νοητό Φως, το Νοητό βάθος).
Ειλικρινά τώρα, δεν περιμένω να αφυπνιστούν οι άνθρωποι εδώ στην Γη σε τέτοιον βαθμό ώστε να κατανοήσουν την δομή του σύμπαντος και τον αληθινό εαυτό τους, και να γίνουν δημιουργοί Νόες συνειδητά.

Απλά θα σας πω ότι αυτά τα συναισθήματα που σας οδηγούν είναι η δική σας σκέψη, η οποία δημιουργεί στην σύνθετη Ύλη εδώ στην Γη τις μορφές και τα γεγονότα που θα καθορίσουν το δικό σας πεπρωμένο.

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Και αυτός που θα καθορίσει μια κοινή σκέψη στην ανθρωπότητα θα γίνει ο δημιουργός Νους της δικής τους σκέψης.

Γι'αυτό δεν γουστάρω καθόλου το κοπάδι τους μαζάνθρωπους, τις ανθρώπινες μαϊμούδες, διότι έλκουν πάνω τους και άλλες μαϊμούδες που θα μπορούσαν να γίνουν Άνθρωποι με δικό τους Νου και δική τους Ελεύθερη Επιλογή, με οδηγό το Νου και την καρδιά τους.

Εμένα να σας πω την δική μου αλήθεια δεν μπορεί να με εξουσιάσει κανείς την δική μου σκέψη, διότι ο δικός μου Νους έχει την Νόηση, και η Νόηση εξουσιάζει τα πάντα!

Για να καταλάβετε αν φτάσει οποιοσδήποτε Άνθρωπος στο δικό μου επίπεδο, δεν θα χρειαστεί να με εξουσιάσει, διότι στον δικό μου Ουρανό το Αγαθό είναι ο Κοινός μας Νους, ο οποίος δίνει τα πάντα απλόχερα σε όλους και τίποτα απολύτως δεν ζητά.

Σ'αυτόν τον κόσμο ήρθα για να βοηθήσω κάποιους ανθρώπους οι οποίοι πρέπει να μεταβούν σε ανώτερη νοητική κλίμακα ώστε να μην τους επηρεάσει η μεγάλη αλλαγή που έρχεται.

Ετοιμαστείτε να γίνετε θεοί, διότι είσαστε θεοί, και μπορείτε να γίνετε ότι σκέφτεστε και αισθάνεστε. Γι'αυτό προσέχετε τι σκέφτεστε και τι αισθάνεστε!




morfeas sky
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου