Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Γιατί δεν έχεις κολλήσει ακόμα κορωνοϊό: Επιτέλους η απάντηση που όλοι περιμέναμε...!!!!

Εσύ, ρε φίλε/η, γιατί δεν κόλλησες ακόμα κορωνοϊό; Απάντηση στο μυστήριο επιτέλους δίνουν οι «επιστήμονες» κι εμείς εδώ στο Μουλάρι, «ακούμε τους ειδικούς»!

Και η εξήγηση καταρρίπτει όλο το μέχρι τώρα αφήγημα, από τους κανόνες υγιεινής, τις μάσκες και τα λοκντάουν, μην σου πω και τα εμβόλια!

Τι είναι τελικά; Μήπως είναι το DNA; Μήπως η διατροφή; Μήπως έχεις το κοκαλάκι της νυχτερίδας; Τσου σε όλα! Είσαι απλά… κούκλος/α!

Ερευνητές του Texas Christian University φωτογράφισαν από το λαιμό και πάνω (άρα ποδαράκια, βυζάκια, ποπουδάκια είναι εκτός αξιολόγησης) και υπέβαλαν σε εξετάσεις αίματος 79 γυναίκες και 80 άντρες. Στη συνέχεια, 492 εθελοντές κλήθηκαν να αξιολογήσουν την ελκυστικότητα του προσώπου των συμμετεχόντων.

Στη συνέχεια, οι ερευνητές συγκέντρωσαν αυτές τις αξιολογήσεις και τις εξέτασαν με τα αποτελέσματα των εξετάσεων αίματος. Όπως διαπίστωσαν «χαρακτηριστικά όπως το καθαρό δέρμα, τα έντονα ζυγωματικά, τα μεγάλα, λαμπερά μάτια και τα ζουμερά χείλη έχουν θεωρηθεί ελκυστικά σε όλη την καταγεγραμμένη ανθρώπινη ιστορία».

Αυτό αποδείχθηκε και στη δική τους έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Royal Society. Ως ελκυστικό χαρακτηριστικό επισημάνθηκε επίσης και η συμμετρία του προσώπου.

Σίγουρα, τα ευρήματα επιβεβαίωσαν τις πεποιθήσεις τους, με το αίμα των πιο ελκυστικών συμμετεχόντων να έχει υψηλότερα ποσοστά φαγοκυττάρωσης – «τη διαδικασία με την οποία συγκεκριμένα λευκά αιμοσφαίρια καταπίνουν ξένα σωματίδια». 

Ιατρικοί ερευνητές έχουν υποστηρίξει στο παρελθόν ότι «τα φαγοκύτταρα διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο στην έμφυτη ανοσία εξαλείφοντας τα βακτήρια, μύκητες και κακοήθη κύτταρα».

Ως εκ τούτου, δήλωσαν οι συγγραφείς της μελέτης, «οι αντιλήψεις για την ελκυστικότητα μπορεί να διαδραματίσουν πιο σημαντικό ρόλο στην καθοδήγηση της επιλογής συντρόφων με ανοσοποιητικό σύστημα υψηλής λειτουργίας».

Λάθος συμπέρασμα! Θα έπρεπε να πουν ότι ως εκ τούτου, η σωστή αντιμετώπιση του κορωνοϊού κι άλλων λοιμώξεων είναι τα σπα, ινστιτούτα αισθητικής, κρέμες προσώπου, αποτρίχωση, αγγουράκια στα μάτια για τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο, απολέπιση, μάσκες περιποίησης προσώπου, μασάζ προσώπου και τριχωτού κεφαλής, καλό κούρεμα, και πάνω απ’ όλα… χαμογελάτε για να μην είναι μεταδοτική η ασθένεια!

Ποιες μάσκες ρεεε;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου