Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

5 απλοί τρόποι για να ελκύσετε τους σωστούς ανθρώπους στη ζωή σας…!!!!

Το να έχει κάποιος στόχους και να θέλει να πετύχει πράγματα σε αυτή τη ζωή, είναι και τα δύο μια βλέψη που πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη μας έχουν. Ως άνθρωποι, είμαστε πλήρως ικανοί να αναλαμβάνουμε μεγάλα πολύπλοκα καθήκοντα και εργασίες. Είναι φυσικό για εμάς και είναι ωραίο όταν κατορθώνουμε τους στόχους μας με σκληρή δουλειά και την εξυπνάδα μας.

Κομμάτι της επίτευξης των στόχων μας είναι συχνά οι άνθρωποι που επιλέγουμε να έχουμε γύρω μας. Περικυκλωθείτε από αρνητικούς ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται να ζοριστούν για την επιτυχία και πολύ πιθανόν να αποτύχετε. Έτσι, είναι σημαντικό να ξέρουμε πώς να ελκύσουμε τους σωστούς φίλους ώστε να πετύχουμε.

Ακολουθούν 5 πράγματα που πρέπει να ξέρετε όταν προσπαθείτε να ελκύσετε τους σωστούς ανθρώπους για την επιτυχία.

Να ξέρετε ποιοι είστε και τι θέλετε
Αν ξέρετε τι είδους άνθρωπος είστε, τόσο μέσα όσο έξω και από τη δουλειά, είναι πιο εύκολο να ανακαλύψετε τον τύπο του ανθρώπου με τον οποίο θα δουλέψετε καλύτερα. Για παράδειγμα, μπορεί να είστε λίγο ευέξαπτοι και να ενοχλήστε εύκολα, γι αυτό θα σας ταίριαζε να βρείτε ανθρώπους που είναι υπομονετικοί ή μπορούν να συναισθάνονται. Βρείτε ανθρώπους που επαινούν την προσωπικότητά σας.

Μην φοβάστε να ζητήσετε τα πράγματα που θέλετε
Τώρα που ανακαλύψατε τι είναι αυτό που θέλετε, βγείτε και ψάξτε το. Ξέρετε τι είδους χαρακτηριστικά θέλετε στους ανθρώπους και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους βρείτε. Και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε είναι να μιλάτε και να εκφράζεστε ελεύθερα.

Εστιάστε μόνο σε θετικά συναισθήματα
Ένα μεγάλο μέρος της προσέλκυσης των σωστών ανθρώπων είναι να είστε ανοικτοί και να έχετε το νου σας. Συχνά οι άνθρωποι που θέλετε θα έρθουν φυσιολογικά στον δρόμο σας, αλλά είστε τόσο πολύ συγκεντρωμένοι στο τηλέφωνό σας ή σε άλλους περισπασμούς, μπορεί να σας προσπεράσουν. Νιώστε τα αισθήματα που προσπαθείτε να ελκύσετε και βγάλτε προς τα έξω αυτή τη θετικότητα ώστε να επιστρέψει σε εσάς.

Να περιμένετε και να αποδέχεστε πράγματα που συνήθως δε θα περιμένατε
Το να' χετε επίγνωση και καθαρό μυαλό είναι πολύ σημαντικά για να ελκύσετε τους ανθρώπους που θέλετε εξαιτίας της συχνότητας με την οποία το Σύμπαν θέλει να μας προκαλεί. Τα χρήσιμα αστεία σχεδόν πάντα ρίχνονται στο δρόμο μας όταν σβήνουμε αμυδρές ή αβέβαιες ενέργειες. Να είστε ξεκάθαροι και αποφασιστικοί για το τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε

Να είστε ανοικτοί στους ανθρώπους που προσπαθείτε να ελκύσετε
Όλα τα παραπάνω δεν είναι τίποτα αν δεν είστε ανοικτοί και πρόθυμοι να αποδεχτείτε την βοήθεια που έρχεται στον δρόμο σας. Μπορεί να μην έρχεται πάντα στην μορφή που την περιμένετε. Είτε είναι από μια ηλικιωμένη κυρία, είτε από ένα κορίτσι πρόσκοπο, αν σας δώσουν αυτό που ζητάτε πάρτε το.

Μερικές φορές οι άνθρωποι είναι οι κατάλληλοι για εσάς, αλλά δεν μοιάζουν με αυτούς που έχετε στο μυαλό σας. Μην τους απορρίψετε εξαιτίας αυτού. Δείτε τι μπορείτε να μάθετε από αυτούς.




Μετάφραση: awakengr.com via higherperspectives.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου