Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Όλα είναι ενέργεια!...!!!!

Όλα είναι ενέργεια!!
Το σώμα μας, οι σκέψεις μας, τα συναισθήματά μας, τα λόγια μας, η φύση, οι άνθρωποι και τα αντικείμενα γύρω μας. Είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη αλήθεια! Mας το απέδειξε ο Tesla και ο Ainstein.Ο Tesla μας είπε πως «Όλα είναι ενέργεια, συχνότητα, δόνηση». O Ainstein μας είπε «Τα πάντα είναι ενέργεια κι αυτό είναι το μόνο που υπάρχει. 

Συντονίσου στη συχνότητα της πραγματικότητας που επιθυμείς και δεν γίνεται αλλιώς παρά να πάρεις την πραγματικότητα που θέλεις. Αυτό δεν είναι φιλοσοφία είναι Κβαντική φυσική».

Επίσης μας το αποδεικνύει σε πολλές ομιλίες του ο καταξιωμένος επιστήμονας Μάνος Δανέζης, που μπορούμε να είμαστε όλοι περήφανοι που είναι Έλληνας. Στο You Tube μπορούμε να βρούμε την ομιλία του “η σκέψη δημιουργεί ύλη” και πολλές ακόμη που αναφέρονται σ’ αυτό το θέμα.

Όλα είναι ενέργεια, λοιπόν! Πώς μπορούμε να το αξιοποιήσουμε, για να βελτιώσουμε τη ζωή μας και να πετύχουμε τους στόχους μας;;

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τα υπολογίζουμε όλα από άποψη ενέργειας! Ό,τι έχει υψηλή ενέργεια στηρίζει και διευρύνει το σώμα, το νου, το συναισθηματικό μας πεδίο. Μας βοηθάει να είμαστε υγιείς, ευτυχισμένοι, δημιουργικoί, γεμάτοι ζωτικότητα!

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ :

· Την τροφή μας. Να είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά – με πολλά φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς κι όσπρια – κατά το δυνατόν βιολογικά και ανεπεξέργαστα τον αέρα που αναπνέουμε: να επιδιώκουμε να αναπνέουμε τον αέρα στη φύση

· Τις σκέψεις που έχουμε. Οι θετικές σκέψεις έχουν υψηλότερη δόνηση από τις αρνητικές

· Τα συναισθήματα που νιώθουμε. Τα θετικά συναισθήματα έχουν υψηλότερη δόνηση από τα αρνητικά και μάλιστα είναι μετρήσιμη

· Τους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας. Να επιλέγουμε ανθρώπους χαρούμενους, αισιόδοξους, με στόχους και όραμα, με διάθεση για εξέλιξη και δημιουργία. Όταν επιβάλετε να υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στη ζωή μας (γονείς, σύζυγος, παιδιά, συνεργάτες, κτλ) που είναι μίζεροι, καταθλιπτικοί, απαισιόδοξοι, χρειάζεται να είμαστε πολύ αφυπνισμένοι, για να μην επηρεαζόμαστε και να είμαστε προστατευμένοι από τη δική τους ενέργεια

· Τις επιλογές που κάνουμε και τις προτεραιότητες που βάζουμε. Σκεφτείτε πώς είστε όταν κάνετε κάτι που σας αρέσει κι είστε ενθουσιασμένοι. Νιώθετε πως δεν κουράζεστε, γιατί αυτό ανεβάζει την ενέργειά σας. Σε αντίστοιχη περίπτωση, αν κάνουμε κάτι που δεν μας αρέσει, χάνουμε τόση ενέργεια που μπορεί να αρρωστήσουμε κιόλας! 

Όταν χρειάζεται να κάνουμε κάτι που δεν μας αρέσει, να σκεφτούμε κάτι θετικό που θα πάρουμε τελειώνοντας και να νιώσουμε ενθουσιασμένοι, πριν το ξεκινήσουμε. Μπορεί να μας δώσει γνώση, χρήματα, να βελτιώσει την ποιότητα ζωής μας κτλ. Αν δεν μας δίνει τίποτε, μήπως… δεν χρειάζεται να το κάνουμε; Για σκεφτείτε το!

· Τη μουσική που ακούμε. Χαρούμενη μελωδία και τραγούδια μας βοηθάνε να αλλάξει η διάθεσή μας και να ανέβει η συχνότητα της ενέργειάς μας

· Τις λέξεις που λέμε. Λέξεις όπως προσπαθώ= προς το πάθος, α-νυπομονώ(έλλειψη υπομονής), χαμηλώνουν τις δονήσεις μας. Αντί γι’ αυτές μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε «κάνω ότι καλύτερο μπορώ», «προσδοκώ», «αναμένω». Όταν οι λέξεις μας έχουν υψηλή συχνότητα, ωθούμαστε σε δράση.

· Την ενέργεια του χώρου που βρισκόμαστε. Σε ένα χώρο που υπάρχουν, φασαρίες, διαπληκτισμοί, θυμός, πόνος, δεν νιώθουμε καλά, γιατί συντονιζόμαστε με αυτές τις δονήσεις και χάνουμε την ενέργειά μας. Αυτό γίνεται ακόμη κι αν έχει προηγηθεί φασαρία, πριν πάμε εμείς στο χώρο! 

Επίσης, έχει πολλή σημασία να διατηρούμε το χώρο μας καθαρό και τακτοποιημένο. Αυτό μας φέρνει ισορροπία στο νου και μας κινητοποιεί να δημιουργήσουμε.

· Την ενέργεια των αντικειμένων που έχουμε γύρω μας. Να επιλέγουμε προσεκτικά τα αντικείμενα που έχουμε γύρω μας. Να βλέπουμε πράγματα που μας φέρνουν όμορφες αναμνήσεις, μας θυμίζουν όμορφες καταστάσεις, τα έχουμε αγοράσει με χαρά. Επίσης αν είναι κάτι χειροποίητο να έχουμε υπόψη μας πως έχει και την ενέργεια αυτού που το δημιούργησε

Δεν χρειάζεται να τα πιστέψετε όλα αυτά! Αρχίστε να πειραματίζεστε κι αφουγκραστείτε πώς νιώθετε. Δοκιμάστε και παρατηρείστε, αν κάτι ανεβάζει την ενέργειά σας και σας πηγαίνει σε υψηλότερο επίπεδο ύπαρξης! Αν βελτιώνεται η καθημερινότητά σας!

Σας εγγυώμαι πως μπορούν να γίνουν η πυξίδα σας, για να βρείτε τις ισορροπίες σας. Έχουν αποδειχτεί διαμάντια ζωής για πολλούς που επέλεξαν να αλλάξουν την οπτική τους. Εύχομαι να είναι το ίδιο και για εσάς!




Τζογανάκη Κυριακή,
KIRIAKI TZOGANAKI
Εναλλακτική θεραπεύτρια, Life coaching

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου