Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Τεχνική εξισορρόπησης της πολικότητας...!!!!

Τι είναι η πολικότητα πάνω κάτω όλοι γνωρίζεται. Η πολικότητα βρίσκεται σε όλους και σε όλα. Βάση της πολικότητας υπάρχουν αρκετά πράγματα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας. 

Η πολικότητα λοιπόν υπάρχει και σε μας, στα σώματά μας αλλά και στις σκέψεις μας και τα συναισθήματά μας. Οι σκέψεις και τα συναισθήματα χωρίζονται όπως ξέρουμε σε θετικές – αρνητικές αντίστοιχα και στα συναισθήματα θετικά- αρνητικά. 

Όμως και το ίδιο μας το σώμα έχει τη δική του πολικότητα αφού μέσα του ρέουν δύο ενέργειες η θηλυκή και η αρσενική. Η θηλυκή μας βρίσκεται στην αριστερή μας μεριά ενώ η αρσενική στην δεξιά. 

Σκοπός μας είναι πέρα από την διεργασία που ήδη κάνουμε ως αυτοβελτίωση και εκπαίδευση στην Πνευματικότητα είναι να βάλουμε και τεχνικές που θα βοηθήσουν στην εξισορρόπηση των δύο αυτών ενεργειών μέσα μας, για να φτάσουμε στο απόλυτο ΕΝΑ. 
Το σύμβολο του γιν- γιανκ θεωρώ πως οι περισσότεροι το γνωρίζετε και το έχετε δει. Πάντα το έχουν με τις δύο ενέργειες, η λευκή πρεσβεύει το θηλυκό ενώ το μαύρο το αρσενικό. Εμείς όμως θέλουμε να αποκτήσουμε μία και μοναδική ενέργεια. 

Αν το παρατηρήσετε καλά αυτό το σύμβολο θα δείτε ότι αντιπροσωπεύει το ανθρώπινο στήθος ένα αριστερά και το άλλο δεξιά. Ο τρόπος που κινείται είναι καθορισμένος για να περνάει από τον θύμο αδένα. Έναν αδένα που είναι πολύ χρήσιμος αλλά όμως βρίσκεται σε καταστολή στους περισσότερους ανθρώπους. 

Θα έχετε ενδεχομένως δει ντοκιμαντέρ με πιθήκους που χτυπούν το συγκεκριμένο σημείο, το κάνουν για να ενεργοποιήσουν τον θύμο αδένα, ο οποίος βοηθάει πολύ να λειτουργήσει καλύτερα το λεμφικό σύστημα και να γίνεται καλύτερη αποτοξίνωση στο σώμα. 

Αλλά παράλληλα μας βοηθά πάρα πολύ σε καταστάσεις με πολύ στρες, οπότε όταν ενεργοποιείται αμέσως νιώθουμε καλύτερα. Πόσοι από μας το γνωρίζουν αυτό ? 

Ίσως λίγοι, αλλά καλό είναι να γνωρίζουμε το σώμα μας όσο καλύτερα μπορούμε, γιατί αυτό το σώμα είναι ο Ναός της ψυχής μας, αλλά το κυριότερο είναι ότι πιο πολυτιμότερο διαθέτει ο καθένας από μας. 

Αυτή είναι η πιο σημαντική μας περιουσία και τίποτε άλλο. Συνήθως βέβαια εμείς δίνουμε όλη μας την προσοχή και φροντίδα στα αντικείμενά μας και στο σώμα μας, λες και δεν μας νοιάζει ή έχουμε και ένα εναλλακτικό σώμα, του δίνουμε σημασία σπάνια ή όταν αυτό φτάσει στο απροχώρητο. 
Οπότε το να έχουμε εμείς τον απόλυτο έλεγχο στο σώμα μας είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα σε έναν άνθρωπο, είτε φυσικά εργάζεται για το Ανώτερο Καλό μέσω της Πνευματικότητας είτε όχι. 

Φυσικά να σας ενημερώσω πως καμία τεχνική δεν είναι μαγικό ραβδάκι και φυσικά δεν θα κάνει τίποτε μόνη της αν δεν την συνδυάσουμε με ουσιαστικό άδειασμα μέσω αυτοβελτίωσης. 

Γιατί θα είναι σαν να πάρουμε δυο τρεις κουβάδες από τη θάλασσα και να νομίζουμε ότι άδειασε ή θα είναι σαν να κάνουμε μισή ώρα περπάτημα και να νομίζουμε ότι θα χάσουμε τα περιττά κιλά που έχουμε οπότε αμέσως μετά να φάμε μία τούρτα. 

Δηλαδή αν κάνουμε τις όποιες τεχνικές και συνεχίζουμε τις εγωιστικές συμπεριφορές τότε θα είναι μηδέν από μηδέν ίσον μηδέν. 
Η Τεχνική : 
Η διαδικασία εξισορρόπησης των δύο ενεργειών για εναρμόνιση της πολικότητας σε ατομικότητα ΕΝΑ είναι η εξής. 

Πρώτα επιλέγουμε να καθίσουμε σε ήσυχο μέρος κατά προτίμηση σε καρέκλα, τα πόδια να πατούν στο πάτωμα χωρίς παπούτσια ή παντόφλες, σπονδυλική στήλη σε ευθεία. Μπορούμε να επιλέξουμε μία ήρεμη μουσική σαν αυτή που υπάρχει παρακάτω στο βίντεο. 

Παίρνουμε 3 βαθιές αναπνοές από τη μύτη και εκπνοή από το στόμα. Κλείνουμε τα μάτια και αφήνουμε την αναπνοή μας να έρθει σε φυσιολογικά επίπεδα. Τότε οραματιζόμαστε το σύμβολο της πολικότητας επάνω μας στο μέρος του στέρνου. 

Δείτε το να περιστρέφεται με σκοπό να φέρει την πολικότητά σας σε ισορροπία. Τώρα δείτε να μετατρέπεται το μαύρο χρώμα σε ασημί. Το ασημί είναι το χρώμα της αρμονίας και της ευημερίας. Ενώ το λευκό δείτε το να μετατρέπεται σε χρυσό, το χρώμα της σοφία. 

Αφήστε να στροβιλίζεται πάνω σας το σύμβολο αυτό και παρατηρήστε ποιο χρώμα επικρατεί, πιο βλέπετε να υπερισχύει. 

Όταν επιστρέψετε στο εδώ και τώρα καταγράψτε το χρώμα που είδατε να υπέρ ισχύει. Αν είναι το ασημί τότε να ξέρετε ότι η δεξιά σας μεριά είναι ισχυρή και θέλει από σας επιπλέον βοήθεια για ισορροπία. 

Καλό είναι αν συμβαίνει αυτό να αναζητήσετε μέσα από τη Χιονάτη στα μυστικά περάσματα 2, 3, 4 να βρείτε που έχετε αφήσει κενά. 

Αν υπέρ ισχύει το χρυσό τότε υπέρ ισχύει το θηλυκό σας κομμάτι. Αυτό αν είστε σίγουροι ότι είστε στον δρόμο της αγάπης και δεν νιώθετε ότι σας εκμεταλλεύονται οι άλλοι είστε σε καλό δρόμο. 

Αν όμως νιώθετε πόνο ή θλίψη μέσα από τις σχέσεις σας ή τη ζωή σας τότε αναζητήστε να βρείτε τις απαντήσεις μέσα από το 7ο μυστικό πέρασμα. 

Τι χρώμα πρέπει να γίνει το σύμβολο ? αυτό θα το δείτε εσείς μέσα από την τριβή του !!! Αν τώρα περάσει μεγάλο διάστημα και συνεχίζετε να βλέπετε ή το ασημί ή το χρυσό σημαίνει ότι ακόμη έχετε δουλειά με τον εαυτό σας. 
Καλή αρχή !!! 
Μουσική 



Δωροθέα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου