Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Οι μητέρες του CHICO XAVIER...!!!!

Στις 20 Οκτωβρίου 2019, προβλήθηκε, σε πρώτη ελληνική προβολή, από τον Αφυπνιστικό Κινηματογράφο της Κίνησης ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ, το αριστούργημα " Οι μητέρες", (The mothers) εμπνευσμένο από το έργο του διάσημου Βραζιλιάνου διάμεσου Chico Xavier (Astral City). 

Μια συγκινητική ταινία, βασισμένη σε πραγματικές ιστορίες, που χαρίζει ανακούφιση και ελπίδα, σε όσους θρηνούν για την απώλεια αγαπημένων τους προσώπων. 

Η ταινία διηγείται την δραματική ιστορία τριών γυναικών (δύο μητέρων και μιας συντρόφου) και των οικογενειών τους που πλήττονται από σοβαρές απώλειες. 

Στο αποκορύφωμα του πόνου τους, με τη βοήθεια του διάμεσου Chico Xavier, βρίσκουν τη δύναμη να μην εγκαταλείψουν τον εαυτό τους στην απελπισία και να συνεχίσουν να ζουν. 

Πρόκειται για μεταφορά στην οθόνη (2010) του βιβλίου του Βραζιλιάνου δημοσιογράφου, συγγραφέα, σεναριογράφου και σκηνοθέτη Marcel Souto Major, Behind the Veil of Isis, που περιγράφει αληθινές ιστορίες που κατέγραψε ως ανταποκριτής. Υποτιτλισμός : Γιάννης Αυγουστάτος 

"ΟΙ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΟΥ CHICO XAVIER" , με Ελληνικούς υπότιτλους 
Τον σχολιασμό της ταινίας του ψυχιάτρου-ψυχοθεραπευτή Γιάννη Αυγουστάτου και τη συζήτηση που ακολούθησε την προβολή μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο ακόλουθο βίντεο : https://www.youtube.com/watch?v=OnimZ... 

Εγγραφείτε στην ομάδα Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ, στο facebook :https://www.facebook.com/groups/42380...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου