Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Κυματισμοί στο νερό. Πώς οι δονήσεις επιδρούν στον υλικό κόσμο ;

Η μνήμη του νερού δείχνει πώς οι προθέσεις μας μπορούν να αλλάξουν τον υλικό κόσμο. Αυτό το απέδειξε ο Dr. Masaru Emoto που διεξήγαγε έρευνες δείχνοντας πώς απλές προθέσεις μέσω του ήχου, συναισθημάτων και σκέψεων μπορούν να μορφοποιήσουν δραματικά τον τρόπο που το νερό κρυσταλλώνει. 

Την δεκαετία του 90 ο Dr. Masaru Emoto διεξήγαγε μια σειρά από πειράματα παρατηρώντας την υλική επίδραση των λέξεων, των προσευχών, της μουσικής και του περιβάλλοντος στην κρυσταλλική δομή του νερού. 

Ο Emoto είχε φωτογράφους που έβγαζαν φωτογραφίες του νερού αφού αυτό είχε εκτεθεί σε διαφορετικές μεταβλητές και στη συνέχεια πάγωνε, ώστε να σχηματιστούν κρυσταλλικές δομές. Τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από αποκαλυπτικά. 

Η επιστήμη της Κυματικής στο νερό αποτυπώνει το γεγονός ότι όταν οι συχνότητες του ήχου κινούνται μέσω ενός συγκεκριμένου μέσου όπως το νερό, ο αέρας ή η άμμος, τότε αλλάζουν απευθείας την υλική δομή του υλικού. 

Για παράδειγμα, το νερό που είχε ετικέτα θετικές λέξεις είναι πολύ πιο συμμετρικό και αισθητικά ευχάριστο από αυτό που έχει ετικέτα με πιο σκοτεινές και αρνητικές φράσεις. Όλοι έχουμε μία βέβαια δονητική συχνότητα , για να μην αναφέρουμε ότι και τα σώματά μας υπολογίζεται ότι έχουν περίπου 70% νερό. 

Επομένως μπορούμε πιθανώς να περιμένουμε ότι οι συχνότητες της μουσικής μπορούν να αλλάξουν την δονητική μας κατάσταση. Μερικοί αυτό το αποκαλούν ψευδοεπιστήμη , ωστόσο, τα μοτίβα που δείξαμε πιο πάνω είναι αναμφίβολα βάσιμο στοιχείο ότι η δύναμη του μυαλού πάνω σε κάτι έχει τη δυνατότητα να το αλλάξει. 

Κάθε έκφραση μέσω του ήχου, του συναισθήματος ή της σκέψης έχει μια ειδική συχνότητα η οποία επηρεάζει οτιδήποτε τριγύρω της. Το να κουβαλάει κάποιος κάποια συναισθήματα στο μυαλό του δείχνει ότι κυριολεκτικά κουβαλάει αυτά τα δυσαρμονικά σχήματα στο σώμα του. Αν έχετε θετικές σκέψεις στο μυαλό σας, τότε η δομή του σώματός σας θα ακολουθήσει αυτή τη θετικότητα. 

Δώστε αγάπη για να πάρετε αγάπη. Ακολουθεί ένα σπουδαίο βίντεο που μας δείχνει εικόνες του πώς οι δονήσεις επιδρούν σε διάφορες ουσίες. 
Μετάφραση: awakengr.com via qwaym.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου