Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΩΣ : Πέντε χρόνια μαζί με αγάπη και φως....!!!!!


Αγαπημένοι μου άγγελοι της γης..σήμερα γιορτάζουμε τα πέντε χρόνια του...''Αγάπη και φως''…..το blog που δημιουργήθηκε…σε μια νύχτα…..με την καθοδήγηση των αγγέλων….σήμερα έχει γενέθλια...οι άγγελοι γιορτάζουν μαζί μας και γεμίζουν τον ουρανό και τη γη με τις χαρμόσυνες μελωδίες τους……..μεγάλη χαρά για όλους μας….!!!!!! 

Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες….άγγελοι της Γης…όλοι εσείς που στηρίξατε τη σελίδα αυτή…….και την κάνατε δική σας με την αγάπη σας……..και την επισκεψιμότητα σας…..!!!!!!! 

Σας είμαι ΕΥΓΝΩΜΩΝ…γιατί όλο αυτό το διάστημα γίναμε μια οικογένεια…..και μοιραστήκαμε...ότι καλύτερο είχε ο καθένας να δώσει….!!!!!!!!! 

Για μένα είναι μεγάλη τιμή να έχω μια μεγάλη συμπαντική οικογένεια….που με αγαπά και με στηρίζει σε όλη αυτή την προσπάθεια που κάνω καθημερινά….!!!!!! 

Νιώθω ότι ο σκοπός μου παίρνει σάρκα και οστά από την δική σας….αγάπη…..υποστήριξη και ενθάρυνση…!!!!!!!! 

Θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να σας δείξω ότι η αγάπη σας μου δίνει δύναμη…κουράγιο…φτερά…!!!!!! 

ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ, ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΩΣ ΣΕ ΟΣΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ. 

Τα πέντε αυτά χρόνια θεωρώ ότι όλοι γίναμε καλύτεροι …σοφότεροι και με περισσότερη αγάπη, αυτοπεποίθηση…κατανόηση…συμπόνοια…με όλα αυτά τα συναισθήματα που βοηθούν στην αφύπνιση και την εξέλιξη μας......!!!!!!!! 

Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΘΕΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΩ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΗΣ…..!!!!!! 

Ο Θεός και οι άγγελοι με υποστηρίζουν στη προσπάθεια μου αυτή και με βοηθούν ώστε να κάνω τις καλύτερες επιλογές άρθρων……για να βοηθήσει όλους….αλλά και τον καθένα σας ξεχωριστά για κάθε πρόβλημα που τον απασχολεί….και να βρει μια λύση που αρμόζει στα προβλήματα τους..!!!!! 

Εύχομαι τα καλύτερα για όλους σας….κάθε όνειρο ….επιθυμία και ευχή σας να πραγματοποιηθεί σύντομα…να θυμάστε...ότι ο Θεός και οι άγγελοι είναι πάντα δίπλα σας και περιμένουν να τους ζητήσετε την βοήθεια τους…..!!!!!! 

Όλες οι προσευχές σας εισακούονται….έχετε εμπιστοσύνη στη Θεϊκή συγχρονικότητα...και τα θαύματα σύντομα θα είναι στην πόρτα σας……!!!!!!!! 

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους σας….από όλα τα μήκη και πλάτη της Γης….ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ''ΕΝΑ''…!!!!!!! Νιώστε το αυτό….και θα νιώσετε…την αγάπη του Χριστού….!!!!!!!! 

Μοιράστε αγάπη και χαμόγελα..κάθε στιγμή της μέρας σας…θα σας γυρίσουν πολλαπλασιασμένα……να είστε σίγουροι….!!!!!!! 

Αυτή η σελίδα είναι ότι σημαντικότερο έχω μετά τα παιδιά και τα εγγόνια μου.....!!!!!! 

ΕΓΙΝΕ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ…!!!!!!!! 

Γιατί πιστεύω ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να κάνουμε έναν κόσμο γεμάτο ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΩΣ…..!!!!!!!!! 

ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ καθημερινά...τον ΘΕΟ….τους ΑΓΓΕΛΟΥΣ….και όλους ΕΣΑΣ…που είστε κομμάτι της ζωής μου…..!!!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ...!!!!
Αγάπη και φως 
Λένα Μπαξέ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου