Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

44 θέματα ζωής που ο καθένας επιλέγει πριν την ενσάρκωση : Ποιο επιλέξατε ;

Στο βιβλίο της My Guide, Myself, η Sylvia Brown εξέθεσε πως πριν την ενσάρκωση στη Γη, επιλέγουμε ένα συγκεκριμένο θέμα ζωής για την ζωή μας. Και σύμφωνα με αυτή, υπάρχουν 44 πιθανές επιλογές που μπορούμε να επιλέξουμε.

Αυτά τα θέματα ζωής εξυπηρετούν ως πρότυπα για τον δρόμο της ζωής μας, που συμπεριλαμβάνουν όλες τις προκλήσεις που συναντούμε κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Ποιο θα μπορούσε να είναι το θέμα της ζωής σας; ανακαλύψτε το παρακάτω!

44 θέματα ζωής που επιλέγει ο καθένας πριν την ενσάρκωση :

1. Αυτός που ενεργεί. Είναι σαν ένα εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων, αυτός που μπορεί να διορθώσει σχεδόν τα πάντα και κάνει αυτό στο οποίο αποτυγχάνουν οι άλλοι. Αντιστρέφει την αποτυχία και διορθώνει τις καταστάσεις.

2. Αισθητικές ασχολίες. Σε αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβάνονται το δράμα, η μουσική, οι τέχνες, η ζωγραφική και η συγγραφή. Οι οντότητες αυτής της κατηγορίας κατευθύνονται από το εσωτερικό τους ταλέντο για να εκδηλωθούν.

3. Ο αναλυτής. Οι οντότητες σε αυτό το θέμα ευημερούν στα επιστημονικά ή τεχνολογικά πλαίσια. Θέλουν να τα ξέρουν όλα, συμπεριλαμβανομένου πως και γιατί λειτουργούν τα πράγματα.

4. Ο «διαδηλωτής». Αυτό το θέμα επιλέγεται από οντότητες που πολεμούν την αδικία. Συχνά απεργούν, διαδηλώνουν ή ακόμα ασκούν πίεση για ένα λόγο.

5. Ο χτίστης. Είναι οι σπουδαίοι άνθρωποι πίσω από κάθε επίτευγμα. Είναι οι άγνωστοι ήρωες και ηρωίδες και οι γονείς που προετοιμάζουν τα παιδιά τους για ένα μεγαλύτερο μελλοντικό σκοπό.

6. Καταλύτης. Αυτούς που θα βρούμε εδώ είναι οι καινοτόμοι και οι συντελεστές των ενεργειών. Είναι οι στοχαστές των οποίων οι ιδέες δημιουργούν καινούργια πράγματα.

7. Αυτός που μάχεται για ένα σκοπό. Είναι οι οντότητες που υπερασπίζονται τους ανθρώπους που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Αγωνίζονται για την ειρήνη, για τις φάλαινες ή για την πείνα.

8. Ο ελεγκτής. Οι ελεγκτές είναι οι δικτάτορες που διατάζουν τους ανθρώπους να κάνουν ότι θέλουν εκείνοι ή πώς να ζουν την ζωή τους. Παραδείγματα είναι ο Ναπολέων και ο Χίτλερ.

9. Συναισθηματικότητα. Αυτές οι οντότητες νιώθουν όλες τις αποχρώσεις κάθε συναισθήματος στο μέγιστο και στο ελάχιστο. Είναι συνήθως δευτερεύον θέμα των ποιητών και των καλλιτεχνών για να ενισχύσουν την δημιουργικότητα τους.

10. Ο εμπειρογνώμονας. Κυριαρχεί σε κάθε ασχολία που πρέπει να αναλάβει. Μπορεί να πετύχει ότι θέλει, είτε αυτό είναι να ταξιδέψει τον κόσμο είτε να γίνει τραπεζίτης.

11. Σφαλερότητα. Οι οντότητες σε αυτό το θέμα έχουν έρθει στην ζωή με ένα φυσικό, ψυχικό ή συναισθηματικό μειονέκτημα. Το μειονέκτημα τους είναι αυτό που εμπνέει τους άλλους ανθρώπους. Η Helen Keller είναι σπουδαίο παράδειγμα.

12. Ο ακόλουθος. Οι οντότητες σε αυτή την κατηγορία επιλέγουν να ακολουθούν αντί να οδηγούν. Ξέρουν πως η επιτυχία των αρχηγών δε θα ήταν δυνατή αν δεν υπήρχαν υποστηρικτές.

13. Αρμονία. Η ισορροπία είναι αυτό που κατευθύνει τις οντότητες να επιλέξουν αυτό το θέμα. Συχνά κάνουν θυσίες απλώς για να πετύχουν την αρμονία που επιθυμούν.

14. Ο θεραπευτής. Τα άτομα που βρίσκονται σε αυτό το θέμα έλκονται φυσικά από τα θεραπευτικά επαγγέλματα, φυσικά ή ψυχικά.

15. Ο φιλάνθρωπος. Τα άτομα αυτού του θέματος περιλαμβάνονται στην φροντίδα των ανθρώπων. Συχνά βλέπονται, να φροντίζουν, να διδάσκουν, να χτίζουν κτλ. Αγαπούν την ανθρωπότητα τόσο, που τους συγχωρούμε για τα λάθη τους.

16. Αλάθητο. Οι οντότητες σε αυτό το θέμα έχουν γεννηθεί πλούσιοι, ελκυστικοί πνευματικοί και ούτω καθεξής. Αλλά αυτό το θέμα είναι πολύ προκλητικό αφού υπάρχει μια τάση για υπερβολή προς όλα τα είδη.

17. Διανοητικότητα. Αυτό είναι το θέμα για τους επαγγελματίες μαθητές. Ο Κάρολος Δαρβίνος ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

18. Ερεθιστικός. Μια ερεθιστική εκ φύσεως ιδιότητα είναι απαισιόδοξη. Ίσως αυτά τα άτομα εμφανίζονται να μας προκαλούν, αλλά είναι απαραίτητοι για την τελειότητα μας και για να μάθουμε τις αξίες της ανοχής και της υπομονής.

19. Δικαιοσύνη. Οι άνθρωποι σε αυτό το θέμα ασχολούνται με την δικαιοσύνη και την ισότητα. Είναι παραπάνω από πρόθυμοι να είναι μάρτυρες για ένα έγκλημα.

20. Νομιμότητα. Οι οντότητες εδώ κρατούν τον κόσμο ασφαλή και ισορροπημένο. Συχνά ασκούν η διδάσκουν τον νόμο.

21. Αρχηγός. Οι αρχηγοί κατευθύνονται προς την επιτυχία. Είναι σπάνια καινοτόμοι αλλά υπερέχουν στους τομείς όπου έχουν ήδη καθιερωθεί.

22. Μοναχικός. Οι μοναχικοί βρίσκονται στην απομόνωση και επιλέγουν δουλειές στις οποίες είναι ξεχωριστά από τους άλλους. Είναι γενικά χαρούμενοι με τον εαυτό τους.

23. Ηττημένος. Αν και έχουν γεννηθεί χωρίς μειονεκτήματα, τα άτομα που βρίσκονται σε αυτό το θέμα είναι έντονα αρνητικά. Είναι οι μάρτυρες που χρειάζονται την κατανόηση και την αποδοχή μας.

24. Χειραγωγός. Ως ένα από τα πιο ισχυρά θέματα, οι χειραγωγοί κάνουν τους ανθρώπους και τις καταστάσεις να γίνονται προς όφελος τους. Όταν εργάζονται για καλό έχουν έναν απώτερο σκοπό. Αλλά, όταν γίνεται κατάχρηση σε αυτό το θέμα, βρίσκουν δυσκολία στο να πετύχουν.

25. Παθητικότητα. Τα άτομα σε αυτό το θέμα συχνά δρουν για το τίποτα. Όταν υπερασπίζονται κάποιο ζήτημα, το κάνουν χωρίς πάθος.

26. Υπομονή. Αυτό το θέμα είναι ένας από τους πιο δύσκολους δρόμους για την τελειότητα. Τα άτομα εδώ φαίνεται να αναζητούν την τελειότητα και νιώθουν ένοχοι όταν νομίζουν ότι δεν μπορούν να φτάσουν τους στόχους τους.

27. Πιόνι. Τα πιόνια πυροδοτούν κάτι πολύ μεγαλύτερο. Ένα παράδειγμα αυτού του θέματος είναι ο Ιούδας.

28. Ειρηνοποιός. Εργάζονται για να σταματήσουν την βία και τους πολέμους. Ωστόσο, μπορούν να γίνουν πιεστικοί στις επιθυμίες τους.

29. Ψυχαγωγοί . Οι οντότητες σε αυτό το θέμα είναι τα «party animals». Κάποιοι από αυτούς αναζητούν καριέρες στον κόσμο της ψυχαγωγίας ενώ άλλοι επιλέγουν να διασκεδάζουν την οικογένεια τους.

30. Καταδίωξη. Οι άνθρωποι που επιλέγουν αυτό το θέμα θέλουν να αναπτυχθούν πνευματικά. Δεν είναι ποτέ χαρούμενοι όταν ευχαριστιούνται κάτι.

31. Διώκτης. Σε αυτό το θέμα βρίσκουμε αυτούς που χτυπούν τις συζύγους τους, κακοποιούς παιδιών ή δολοφόνους. Η ύπαρξη τους ως ο «κακός σπόρος» επιτρέπει στην ανθρωπότητα να εξελιχθεί προς την τελειότητα.

32. Φτώχεια. Πολλοί άνθρωποι σε αυτό το θέμα βρίσκονται στις τριτοκοσμικές χώρες. Ή οι άνθρωποι που έχουν όλα όσα χρειάζονται για να είναι άνετα κι όμως νιώθουν φτωχοί.

33. Ψυχικός. Στα αρχικά στάδια, οι ψυχικοί ίσως βρουν το θέμα προκλητικό παρά ως δώρο. Είναι οι άνθρωποι που ακούν, βλέπουν ή αισθάνονται τα πράγματα που είναι πέρα τις φυσικής αντίληψης.

34. Απόρριψη. Οι οντότητες που επιλέγουν αυτό το θέμα βιώνουν την απόρριψη και την αποξένωση από την παιδική ηλικία. Θα υιοθετήσουν μια υποκατάσταση εικόνα μητέρας ή πατέρα, αλλά έχουν την ικανότητα να σπάσουν αυτό το πρότυπο μόλις αναγνωρίσουν τι πραγματικά συμβαίνει.

35. Σωτήρας. Τα άτομα αυτά δουλεύουν παράλληλα με τους μαχητές και θα παραμείνουν για να φροντίσουν το θύμα. Έχουν υψηλό βαθμό ενσυναίσθησης και φανερώνουν την δύναμη τους σε αυτούς που την χρειάζονται.

36. Υπευθυνότητα. Τα άτομα σε αυτό το θέμα αποδέχονται τον ρόλο τους με θέρμη και υποχρέωση. Το ότι δεν παρέχουν σε όλους αυτό που χρειάζονται τους κάνει να νιώθουν ένοχοι.

37. Πνευματικότητα. Τα άτομα που η αναζήτηση τους είναι να πετύχουν την πνευματικότητα βρίσκουν το κέντρο τους. Μόλις φτάσουν όλες τις δυνατότητες τους, γίνονται οξυδερκείς, συμπονετικοί και μεγαλόψυχοι.

38. Επιβίωση. Η ζωή είναι μια συνεχής πάλη για τα άτομα που επιλέγουν αυτό το θέμα. Κοιτούν βλοσυρά την καθημερινή ύπαρξη.

39. Εγκράτεια. Ένας εθισμός σε οποιοδήποτε είδους είναι αυτός που κάνει τις οντότητες να επιλέξουν αυτό το θέμα. Το να αποφεύγουν τα άκρα είναι μια πρόκληση που χρειάζεται να ξεπεράσουν.

40. Ανοχή. Όταν επιλέγουν αυτό το θέμα, οι οντότητες πρέπει να είναι ανεκτικές σε πολλούς τομείς, όπως στις διεθνείς σχέσεις, στους συγγενείς, στα παιδιά τους, στους πολιτικούς και ούτω καθεξής. Μόλις αναγνωρίσουν το θέμα τους γίνονται μεγαλόψυχοι.

41. Θύμα. Αυτές είναι οι οντότητες που επιλέγουν να είναι αυτοί που θυσιάζονται. Με τα παραδείγματα τους που συχνά είναι θέμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, γνωρίζουμε για τις αδικίες που συμβαίνουν.

42. Απατεώνας. Ο ηγέτης του Ναού του Λαού Jim Jones είναι παράδειγμα γι αυτό το θέμα. Αυτός ο μοναδικός ρόλος καλεί την προσοχή και την συγκέντρωση του κοινού στις κρυφές κακοποιήσεις.

43. Πολεμιστής. Οι πολεμιστές μάχονται για τους ανθρώπους. Δεν φοβούνται, παίρνουν ρίσκα και είναι αυτοί που πηγαίνουν στον στρατό ή δουλεύουν για την επιβολή του νόμου.

44. Νικητής. Οι νικητές νιώθουν υποχρεωμένοι να πετύχουν. Προσπαθούν να νικήσουν κι έχουν την αισιοδοξία πως η επόμενη συμφωνία, η επόμενη δουλειά ή επόμενος γάμος θα είναι καλύτερος.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: AWAKENGR.COM VIA BODY MIND SOUL SPIRIT BY SYLVIA BROWN
IMAGE BY JOSEPHINE WALL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου