Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Αυτός ο μήνας φέρνει αλλαγές....!!!!!!

Αυτός ο μήνας φέρνει Αλλαγές! Είσαι έτοιμος για αυτές; Συντονίσου… Πάρε μερικές βαθιές αναπνοές και σήμερα δούλεψε με την Ασφάλεια… Νιώσε Ασφαλής μέσα στη Ζωή! Νιώσε ότι Εμπιστεύεσαι το Δημιουργό, δηλαδή Εσένα, καθώς όταν λέμε πως Εσύ και ο Δημιουργός Είστε Ένα, το εννοούμε στην κυριολεξία… Αυτό Είσαι! Ένα με το Θεό! 

Γιατί νομίζεις πως βρίσκεσαι εδώ; Για να το εν – θυμηθείς Αυτό! Δεν είναι μαγικό; Δεν αλλάζει αυτή η Γνώση όλη την Δυναμική της κάθε στιγμής πια; Της κάθε σου αναπνοής; Γνωρίζεις το Ποιος Πραγματικά Είσαι και γνωρίζεις πως η κάθε σου στιγμή σε οδηγεί στο να Εν – θυμηθείς Πλήρως ότι Είσαι Ένα με την ενέργεια που ορίζει το κάθε τι σε ολόκληρο το Σύμπαν και την οποία έχουμε ονομάσει Δημιουργό, Θεό, Αγάπη, Φως…!

Οι δονήσεις αλλάζουν πια… Άνθρωποι θα αποχωρήσουν από τη Ζωή σου και Άλλοι θα έρθουν… Καταστάσεις και γεγονότα θα παρελαύνουν καθημερινά καθώς θα υπάρξουν αλλαγές σε όλα τα επίπεδα… Εσύ απλά φρόντισε τον Εαυτό σου! Άκουσε τις “ανάγκες” του… Άκουσε τις επιθυμίες σου… 

Φρόντισε με Στοργή και Πυγμή να αφήσεις πίσω τύψεις, ενοχές και με καρδιά Αγνή, κάνε τις επόμενες σου επιλογές…! Αυτός ο μήνας χρειάζεται καθαρότητα από την πλευρά σου…!

Άφησε έξω από Εσένα τις γνώμες των Άλλων, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να ακούσεις την δική σου Αλήθεια… Μόνο τότε θα μπορέσεις να την Τιμήσεις, τιμώντας με αυτό τον τρόπο Εσένα…! Φρόντισε οι επιλογές σου να βασίζονται επάνω στην Αγάπη και σε ό,τι εκπορεύεται από Αυτήν…

Άφησε την Ασφάλεια που πηγάζει από τον φόβο… Θέλει Τόλμη η Ζωή… Γιατί η Ζωή ανταμείβει τους τολμηρούς! Ξέρεις γιατί το λένε αυτό; Γιατί αυτός που τολμά είναι αυτός που βλέπει την διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στη Δημιουργία από Αγάπη και Φόβο, καθαρίζει τους φόβους και κάνει το μεγάλο βήμα… 

Και καθώς η Ζωή τελικά ξεκινά να απλώνει μπρος στα πόδια του τις Ευλογίες της στον υπέρτατο βαθμό, συνειδητοποιεί πως τελικά εκείνο το βήμα δεν ήταν τόσο μεγάλο τελικά… Ο φόβος ήταν που το έκανε να φαντάζει έτσι… 

Ήταν το πιο Σοφό, μικροσκοπικό και παράλληλα πιο Σπουδαίο βήμα που θα μπορούσε να είχε κάνει ποτέ! Γιατί το βήμα της Αλλαγής φαντάζει τεράστιο πριν το κάνεις αλλά υπέροχο όταν τελικά έχει πραγματωθεί…!

Κοίτα μπροστά μένοντας συνειδητοποιημένος στο τώρα σου…! Αυτό σημαίνει Φώτιση, Γνώση, Σοφία, Αφύπνιση… Αυτό σημαίνει Θεός…! Να ξέρεις κάθε στιγμή το Ποιος Είσαι, γιατί είσαι εδώ που είσαι και τι επιθυμείς να συμβεί…!

Η Ζωή σου Αλλάζει, εφόσον το επιτρέψεις…! Προετοίμασε τον Εαυτό σου…! Είναι ο Ήλιος του Αυγούστου που βοηθά… Είναι τα τζιτζίκια που τραγουδούν ανέμελα τιμώντας τη Ζωή… Είναι η θάλασσα που σε καλεί κοντά της για να δροσίσει Εσένα και τα όνειρα σου… 

Είναι τα δέντρα που σε καλούν να καθίσεις στην σκιά τους προσφέροντας σου χώρο για να κλείσεις τα μάτια σου και να ονειρευτείς…! Είναι το γλυκό αεράκι που καθώς παίζει με τα φύλλα και τα κλαδιά των δέντρων, σου σιγοτραγουδούν γαργαλώντας με αυτό τον τρόπο την φαντασία σου για να είναι τα όνειρα σου όσο πιο Ζωντανά μπορούν να είναι! 

Είναι η πιο ρομαντική πανσέληνος που φέρνει κοντά σου τον Έρωτα, το Πάθος, την διάθεση για Ένωση, για άγγιγμα, για να επιτρέψεις στις αισθήσεις σου να λειτουργήσουν στο μέγιστο που μπορούν…!

Αυτός ο μήνας φέρνει μαζί του μεγαλύτερες αλλαγές από αυτές που τώρα βλέπεις, οι οποίες θα εμφανίζονται στη Ζωή σου σταδιακά…!

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού, κουβαλάει πάντα Μυστικά, Αφυπνίσεις, Γνώση, Εν – Θύμηση από άλλες εποχές, από άλλες διαστάσεις και μας φορτώνει με Δώρα κατευθείαν από την Πηγή, την Ψυχή, δηλαδή το Θεό, δηλαδή τον ίδιο σου τον Εαυτό! Η Ζωή ξέρει τι κάνει…! Γιατί κοιτά τα πάντα από ψηλά… Μην πας κόντρα στη ροή και στις Αλλαγές…! Αφέσου…! Εμπιστεύσου…!

Επέτρεψε στις Αλλαγές να συμβούν…! Πες σήμερα το Μεγάλο Ναι…! Και φρόντισε να Είναι Ξεκάθαρο…! Να ακουστεί μέχρι τα πέρατα του Σύμπαντος…! Βάλε σήμερα τη σφραγίδα σου στη Νέα σου Ζωή…!

Πες σήμερα το Μεγάλο Ναι στην Αλήθεια σου και επέτρεψε της να Λάμψει…!




Αγγέλων Φως
Χρυσάφη Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου