Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Πως να Τιμήσετε τα 4 στοιχεία της Φύσης μέσα από τον εαυτό σας...!!!!!!!

Αν κάνετε διαλογισμό και θέλετε να ενσωματώσετε τα τέσσερα κύρια στοιχεία της Φύσης σε αυτόν, ακολουθεί ένας απλός οδηγός για τα τέσσερα στοιχεία και τις οδηγίες που σχετίζονται με αυτά. 

Αλλά κι αν ακόμα δεν κάνετε διαλογισμό, είναι ένας πολύ χρήσιμος οδηγός για να τιμήσετε αυτά τα τέσσερα στοιχεία που σας συντηρούν και σας τρέφουν, μέσα από εσάς. Και, κυρίως, για να τιμήσετε και να ευαισθητοποιήσετε τον εαυτό σας.

Ειδική τοποθέτηση των στοιχείων αυτών είναι επίσης σημαντική :

Βόρεια είναι η κατεύθυνση του στοιχείου της Γης και η δύναμη του σώματος.
Μορφές της φύσεως, πέτρες, πηλός, άμμος, χώμα. Στην ανθρώπινη ζωή, αυτή είναι η φυσική διάσταση. Σε σύνδεση με αυτήν την κατεύθυνση, δώστε προσοχή στις φυσιολογικές διεργασίες σας, στις αισθήσεις του σώματός σας, στις βιολογικές ανάγκες σας, καθώς και στη σωματική υγεία σας. 

Θεραπευτικές λεπτομέρειες περιλαμβάνουν την καλή διατροφή, την υγιεινή, τη γλώσσα του σώματος, την ευαισθητοποίηση και την αλλαγή, τη χαλάρωση και την ξεκούραση.

Ανατολή είναι η κατεύθυνση του στοιχείου του αέρα και τη δύναμη του μυαλού.
Οι άνεμοι, η ατμόσφαιρα, και η αναπνοή. Στην ανθρώπινη ζωή, αυτή είναι η πνευματική διάσταση και το βασίλειο της σκέψης. Σε σύνδεση με αυτήν την κατεύθυνση, δώστε προσοχή στις διαδικασίες των σκέψεών σας, στην ικανότητά σας στο λόγο, στη στάση σας, καθώς και στην ψυχική υγεία σας. 

Θεραπευτικές λεπτομέρειες περιλαμβάνουν συζήτηση και ανάλυση με τον εαυτό μας, επιβεβαιώσεις, σύνταξη ημερολογίου, γνωσιακή αναδόμηση και εκπαίδευση.

Νότια είναι η κατεύθυνση της στοιχείο της φωτιάς και τη δύναμη της δράσης.
Φλόγες, αστραπή, ηλεκτρισμός. Στην ανθρώπινη ζωή, αυτή είναι η συμπεριφορική διάσταση και το βασίλειο του «κάνω». Σε σύνδεση με αυτήν την κατεύθυνση, δώστε προσοχή στις δραστηριότητες σας, στο χρονικό διάστημα που εργάζεστε και παίζετε, στην ποιότητα του χρόνου που είστε μόνος με τον εαυτό σας, στη φύση των αλληλεπιδράσεων σας με τους άλλους, και στη συμπεριφορά της υγείας σας . 

Θεραπευτικές λεπτομέρειες περιλαμβάνουν το παιχνίδι, την άσκηση, τη διαχείριση του χρόνου, την αναδιάρθρωση της ζωής, τον διασκορπισμό καταστροφικών ή ξεπερασμένων συνηθειών, την εξέλιξη της σταδιοδρομίας, την θετική αλλαγή της συμπεριφοράς, καθώς και τον καθορισμό του στόχου και την επίτευξή του.

Δύση είναι η κατεύθυνση του υδάτινου στοιχείου και η δύναμη των συναισθημάτων.
Ωκεανοί, λίμνες, ρυάκια, ποτάμια, πηγάδια, πηγές, δροσιά και τα υγρά του σώματος. Στην ανθρώπινη ζωή, αυτή είναι η συναισθηματική διάσταση και το βασίλειο του συναισθήματος. 

Σε σύνδεση με αυτήν την κατεύθυνση, δώστε προσοχή στις διαθέσεις σας, τα συναισθήματά σας για τον εαυτό σας και για τους άλλους, στα επίπεδα της οικειότητας και εμπιστοσύνης στις σχέσεις σας, και στη συναισθηματική υγεία σας. 

Θεραπευτικές λεπτομέρειες περιλαμβάνουν καθοδηγούμενη νοερή απεικόνιση, ενεργητική ακρόαση, έκφραση των συναισθημάτων, μοίρασμα συναισθημάτων, δίνοντας και παίρνοντας άνεση και τρυφερότητα, το τραγούδι, ο χορός, η κατάρτιση, καθώς και άλλες μορφές καλλιτεχνικής έκφρασης.





Μετάφραση-Απόδοση diadrastika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου