Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Η φιλία είναι μια ψυχή που κατοικεί σε δυο σώματα.....!!!!!!!

Οι φίλοι σας αποτελούν ένα σημαντικό και αναπόσπαστο κεφάλαιο στη διαδρομή της ζωής σας. Γι’ αυτό όταν βρισκόσαστε μαζί τους είσαστε τόσο χαρούμενοι που αρκεί μια κουβέντα τους να μιλήσει απευθείας στο μυαλό και στην καρδιά σας χωρίς καμία επεξήγηση. 

Αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό κάποιων ανθρώπων είναι που σας κάνει να διακρίνετε ποιος είναι ο φίλος της καρδιάς σας. Πέρα από την αυθεντικότητα των ξεχωριστών φίλων σας, υπάρχουν ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά που φωτίζουν γιατί μια φιλία κατοικεί ισάξια σε δυο σώματα.

Απαριθμώντας τα θετικά τους θα συνειδητοποιήσετε ότι, αν οι φίλοι σας διαθέτουν τις ακόλουθες αρετές, δεν είστε απλά τυχεροί αλλά πραγματικά ευλογημένοι!

· Εκφράζουν αυτό που θα θέλατε να πείτε. Η τιμιότητα και η ειλικρίνεια είναι σπάνια αγαθά. Το να νιώθετε άνετα μαζί τους και να μπορούν να σας εξομολογηθούν τις αλήθειες που άλλοτε είναι κοινές ή διαφορετικές από τις δικές σας ή και τρίτων αποτελεί τον αντικειμενικό σας κριτή και συνάμα υποστηρικτή. Συνεπώς, σας απελευθερώνει να μοιράζεστε με την ίδια ευκολία και εσείς τις σκέψεις σας δίχως ενδοιασμούς.

· Δεν τους απασχολεί τι σκέφτεται ο κόσμος και δεν λειτουργούν με αυτή τη νόρμα στη ζωή τους. Οπότε κάθε φορά που τα πράγματα μπορεί να πάνε στραβά ή να τα χειριστείτε λάθος, θα είναι εκεί για εσάς. Ακόμα και όταν τα λάθη σας γίνονται κατ’ επανάληψη θα σας μιλήσουν ανοιχτά αλλά εναποθέτοντας τα λάθη σας σε μια βάση κωμωδίας.

· Οι φιλοφρονήσεις τους και τα καλά τους λόγια έχουν μεγαλύτερη αξία για εσάς γιατί δίνουν βαρύτητα στα λόγια τους και δεν είναι επιρρεπείς στις κολακείες. Οπότε πολλές φορές τα λόγια τους αποτελούν και ένα μεγάλο έναυσμα για εσάς να πραγματοποιήσετε αλλαγές ή να κάνετε νέα άλματα στην ζωή σας.

· Θέλουν το καλύτερο για εσάς. Επειδή πιστεύουν σε εσάς και στην αξία σας, θα σας στηρίξουν και θα σας ανεβάσουν όταν είστε ευάλωτοι για να φτάσετε στην επιτυχία. Θέλουν να σας βλέπουν ευτυχισμένους και να πηγαίνετε μπροστά ακόμα και όταν δεν μπορούν να σας ακολουθήσουν.

· Είναι πικρόχολοι και παθιασμένοι ομιλητές. Θα σας πουν την πικρή αλήθεια όταν μένετε στάσιμοι και πρέπει να την ακούσετε για το καλό σας μακροπρόθεσμα είτε αφορά τη σχέση σας είτε τη στάση στη ζωή σας. Ο καλός φίλος επιδιώκει την εξέλιξη και των δύο όχι τη στασιμότητα και τη μιζέρια.

· Είναι το είδος των ανθρώπων που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο. Είναι από εκείνους που θα σας προετοιμάσουν για μια δημιουργική ζωή μέχρι να είστε έτοιμοι για να υλοποιήσετε τα όνειρα, τα σχέδια και να βάλετε τα δικά σας πινέλα και χρώματα στις στιγμές της ζωής σας συνδυάζοντας το άκρως υπαρκτό αληθινό εγώ σας.




Ρία Βασιλείου,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου