Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Οι Λίθοι και οι Μήνες....!!!!!!

Από την αρχαιότητα οι πολύτιμοι λίθοι θεωρήθηκαν εκτός από κοσμήματα και φυλαχτά. Έτσι μέσα από την παρατήρηση οι ειδικοί έχουν καταλήξει πως κάθε μήνας αντιστοιχεί και σε έναν πολύτιμο λίθο που ενεργοποιείται θετικά για όποιον τον φορά.

Ιανουάριος
Ο γρανάτης είναι η δύναμη, η σωματική ευεξία και η αύξηση της ζωτικότητας. Επίσης, εφιστά την προσοχή για πρόσθετη ενέργεια και προσπάθεια εφόσον αυτό απαιτείται για βαριά σωματικά ή ψυχικά καθήκοντα.

Ο γρανάτης – κόσμημα, αποκρούει αρνητικές ή κακόβουλες ενέργειες κατά την επαφή με άλλους, επίσης σας κρατά υγιείς ενώ ταξιδεύετε.

Φεβρουάριος
Ο αμέθυστος όταν τοποθετείται κάτω από ένα μαξιλάρι, αποκρούει τις κακές σκέψεις, τους εφιάλτες και την αϋπνία, ενθαρρύνει τον βαθύ ύπνο και τα ευχάριστα όνειρα.

Νηφαλιότητα ισορροπία στο αλκοόλ και σας κρατά μακριά από την μέθη και την έλλειψη ορθής κρίσης.

– Αυξάνει την ψυχική δύναμη, την εστίαση και βελτιώνει τη μνήμη είναι ένα βοήθημα για την επιτυχία των επιχειρήσεων. Βελτιώνει τις μαντικές προσπάθειες και αυξάνει τη διαίσθηση.

Κατευνάζει συναισθηματικές καταστάσεις για να φέρει συναισθήματα της ειρήνης, της αγάπης και της ευημερίας. Μεταμορφώνει τα αρνητικά αισθήματα ενοχής και ανασφάλειας. Αν φοράτε έναν αμέθυστο έχετε φυσική προστασία, ιδιαίτερα από τους κλέφτες και σας παρέχει κουράγιο σε περιόδους κινδύνου.

Μάρτιος
Aquamarine ή Κυανοπράσινος αχάτης, είναι η πέτρα που μπορεί να προστίθεται στο λουτρό ή σε ένα ποτήρι νερό για να το καθαρίσει.

Ανοίγει το μυαλό για να επιτρέψει την ψυχική δραστηριότητα να συμβεί κατά τη διάρκεια του διαλογισμού ή μαγικής τελετουργίας.

Προστατεύει από την γαλαζοπράσινη φθορά, ενθαρρύνει την ειρηνική κατάσταση του νου.

Απρίλιος
Το διαμάντι όταν χρησιμοποιείται ως πέτρα ενός σαμάνου, το διαμάντι αναγκάζει το πνεύμα να πετάξει στα ύψη κατά τη διάρκεια του διαλογισμού ή πνευματικής τελετουργίας. Δίνει αυτοπεποίθηση, επίσης αφορά την αυξημένη σεξουαλική αυτοπεποίθηση και βοηθά στην εξάλειψη της σεξουαλικής δυσλειτουργίας.

Το διαμάντι είναι η σκληρότερη και πιο ανθεκτική πέτρα πάνω στη γη, προωθώντας έτσι την μεγαλύτερη φυσική δύναμη και την αντοχή στον κομιστή Δίνει προστασία από τις αρνητικές δυνάμεις.

Μάιος
Φορέστε ένα σμαράγδι με την πρόθεση να φέρει την αληθινή αγάπη στη ζωή σας. να Χρησιμοποιήσετε το σε τελετουργικό για να προσελκύσει χρήματα, επιτυχία και υλικά αγαθά.

Ενισχύει τη μνήμη, την επικοινωνία, καθώς και την κατανόηση. Είναι επίσης μια χρήσιμη ενέργεια για την αύξηση και τη διατήρηση της γνώσης. Ένα χαλαρωτική πέτρα και βοηθά τα κουρασμένα μάτια.

Ιούνιος
Τα μαργαριτάρια έχουν από καιρό συνδεθεί με την ενέργεια και, συνεπώς, φοριούνται για την προώθηση της σωματικής δύναμης και την προστασία από κακόβουλες δυνάμεις, ιδιαίτερα δαίμονες.

Τα μαργαριτάρια περιέχουν σεληνιακή ενέργεια που βοηθά τις γυναίκες να διατηρήσουν έναν ευτυχισμένο γάμο και να μεταφέρουν την αγάπη της ενέργειας.

Φέρνουν καλή τύχη σε όσους φορούν ένα μαργαριτάρι δεμένο με χρυσό.

Ιούλιος
Το ρουμπίνι φέρνει πλούτο και εξουσία, τα ρουμπίνια έχουν τη δυνατότητα να προσελκύσουν σοβαρό πλούτο, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής των άλλων πολύτιμων λίθων. Μαζί με τον πλούτο, έρχεται και η δύναμη.

Τα ρουμπίνια έχουν μια πολύ ισχυρή και φλογερή ενέργεια, τόσο σωματική όσο και ψυχική. Είναι, επίσης, ότι χρειάζεται για την προστασία από τραυματισμό κατά τη διάρκεια μιας επικίνδυνη καταιγίδας.

Βοηθά να μετατρέψει την κούραση σε ένα πιο ζωντανό και παραγωγικό επίπεδο με αποτέλεσμα, η θλίψη να αντικαθίσταται από χαρά και αυτοπεποίθηση.

Ένα ρουμπίνι τοποθετείται κάτω από το μαξιλάρι και αποθαρρύνει τους εφιάλτες ενώ ενθαρρύνει τα ευχάριστα όνειρα.

Αύγουστος
Το περίδοτο ο διαφανής πράσινος λίθος, αν και μερικές φορές υπάρχουν μέσα του κάποιες ίνες που δίνουν την αίσθηση της μεταξωτής υφής, έχει δημιουργηθεί «υπό την πίεση» της έντονης θερμότητας βαθιά στη γη, έτσι περνά κατά μήκος τη δυνατότητα να είναι ήρεμος και να ενεργεί καλά υπό πίεση. 

Βοηθά να αποκρούσετε τους εφιάλτες και άλλες ψυχικές επιθέσεις. Όπως και με κάθε πράσινη πέτρα, το περίδοτο μπορεί να φορεθεί ή να χρησιμοποιηθεί σε τελετουργική μαγεία για να προσελκύσει χρήματα.

Σεπτέμβριος
Το ζαφείρι χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, το ζαφείρι αξιοποιεί το τρίτο μάτι για την ψυχική πληροφορία. Βοηθά στην ενθάρρυνση καλών συναισθημάτων μεταξύ δύο ανθρώπων.

Όταν φοριέται, το ζαφείρι θα προστατεύσει τον ιδιοκτήτη από αιχμαλωσία και θα αποκρούσει οποιεσδήποτε αρνητικές προθέσεις που αποστέλλονται από τους άλλους ως μπούμερανγκ πίσω σε αυτούς.

Οκτώβριος
Το οπάλιο δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Θυμάται τις προηγούμενες ζωές και χρησιμοποιείται σε διορατική εκπαίδευση, ένα άτομο μπορεί να πάει στο παρελθόν και να θυμηθεί μια προηγούμενη ζωή.

Χρησιμοποιείται σε τελετουργικό για να προσελκύσει τα χρήματα και τη δύναμη στην επιχείρηση.

Το οπάλιο θα προκαλέσει μια αύρα της αφάνειας σε ένα πρόσωπο που επιθυμεί να παραμείνει στο παρασκήνιο. Το οπάλιο επίσης χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην αστρική προβολή που απαιτεί αφάνεια. Επίσης φέρνει καλή τύχη.

Νοέμβριος
Citrine, ο Κίτρινος Χαλαζίας, ενισχύει την άρση του φόβου, ιδιαίτερα στη διάρκεια της νύχτας. Επίσης, βοηθά στην πρόληψη από εφιάλτες αν τεθεί κάτω από ένα μαξιλάρι κατά τη διάρκεια του ύπνου. Δημιουργεί κύκλο προστασίας.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση της φυσικής επίγνωσης.

Δεκέμβριος
Το τιρκουάζ είναι μία ισχυρή πέτρα που χρησιμοποιείται κυρίως για την προστασία από μια πλειάδα αρνητικής ενέργειας, όπως, ο φθόνος και η ζήλια, οι ασθένειες, ο θυμός και η μαγεία είναι μόνο μερικά παραδείγματα.

Το τιρκουάζ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τελετουργία για να προσελκύσει χρήματα.

Φορώντας ένα τιρκουάζ είναι εγγυημένο πως θα φέρει την αγάπη στη ζωή του ιδιοκτήτη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου