Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Αν έχεις το γράμμα ''Μ'' στην παλάμη σου - Υπάρχει κάτι Πραγματικά Ξεχωριστό για εσένα....!!!!!!!

Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πιστεύουν ότι οι γραμμές στις παλάμες μας μπορούν να αποκαλύψουν πολλά για την προσωπικότητα μας και μπορούν ακόμη και να βοηθήσουν να προβλέψουμε το μέλλον. Πιστεύεται τώρα ότι αυτοί που έχουν το γράμμα 'Μ' στην παλάμη τους είναι πραγματικά ευλογημένοι.

Γρήγορα, δες την παλάμη σου! Έχεις ένα 'Μ'; Ναι, τότε είσαι πραγματικά τυχερός/η! Είσαι ταλαντούχος/η, διαισθητικός/η και πρωτοπόρος/α. Πιστεύεις ότι η ειλικρίνεια είναι ο καλύτερος τρόπος και μισείς να λες ψέματα. 

Οι άνθρωποι με ένα 'Μ' έχουν αναπτύξει εξαιρετικά την έκτη αίσθηση τους και γνωρίζουν αμέσως πότε τους λένε ψέματα ή κάποιος ετοιμάζεται να πει. Παρά το γεγονός ότι τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες με το γράμμα M στις παλάμες τους είναι πολύ διαισθητικοί, οι άνθρωποι λένε ότι οι γυναίκες είναι λίγο πιο έξυπνοι από ό,τι το άλλο φύλο. 

Οι άνθρωποι που έχουν επίσης το ίδιο σύμβολο είναι πολύ γενναίοι, δεν προσπαθούν να αποφύγουν τις προκλήσεις άλλα αντίθετα αδράχνουν κάθε ευκαιρία και με τα δύο χέρια. 

Λέγεται συχνά ότι πολλοί γνωστοί άνθρωποι όπως προφήτες ή διάσημοι ηγέτες ήταν άνθρωποι με το 'Μ'. Έτσι, εάν είσαι ένας από τους τυχερούς ανθρώπους και έχεις ένα M στην παλάμη σου, τότε ας είναι μια υπενθύμιση ότι είσαι πραγματικά εξαιρετικός/η και ότι μπορείς να πετύχεις όλα όσα θέλεις να στη ζωή σου. Εάν γνωρίζεις κάποιον με το γράμμα 'Μ' στην παλάμη του, παρακαλούμε να μοιραστείς αυτό το άρθρο μαζί του.
1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΕΧΩ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΛΑΜΗ ΕΝΤΟΝΟ.ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ''ΤΥΧΗ''ΥΣΤΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΩΣ ΤΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή