Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

Τι ψάχνουν οι άντρες στην πραγματικότητα....!!!!

Πολλές γυναίκες σήμερα έχουν τη λανθασμένη εντύπωση πως από τότε που οι άντρες ξεκίνησαν να διαλέγουν τις γυναίκες, η πλειοψηφία αναζητά τη γυναίκα «μοντέλο».

Πόσο λάθος είστε. Σίγουρα υπάρχουν διάφοροι τύποι που ψάχνουν για μοντέλα, για εκείνες που δεν είναι για τα κυβικά τους και είναι τέλειες. Όμως, η πλειοψηφία των αντρών ψάχνουν για τη φυσιολογική, λογική γυναίκα που της αρέσει που και που να χαλαρώνει τρώγοντας πίτσα και πίνοντας μπίρα.

Σταματήστε να λιμοκτονείτε, αφήστε στην άκρη τα μπότοξ και σταματήστε να προσποιείστε κάτι που δεν είστε, διότι αυτές είναι οι ιδιότητες που ψάχνουν οι άντρες σε μία γυναίκα :

Κάτι παραπάνω από μέτριο
Οι άντρες δεν ψάχνουν για μοντέλα. Επειδή είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσεις μία σχέση με ένα μοντέλο. Όχι μόνο πρέπει να ξοδεύεις όλο το χρόνο στου για να τη γεμίζεις με κομπλιμέντα για το βάρος της, τα ρούχα της, τα μαλλιά της και τη γενική της εμφάνιση, αλλά θα πρέπει να της κάνεις όλα τα χατίρια 24 ώρες το 24ωρο επειδή έτσι έχει συνηθίσει.

Αυτές οι κοπέλες κάνουν σεξ σε συγκεκριμένες στάσεις για να δείχνουν ωραίες και αρνούνται το στοματικό σεξ επειδή θα τους μείνουν ρυτίδες γύρω από το στόμα όταν μεγαλώσουν.

Γυναίκες χωρίς δράματα
Δεν αποτελεί έκπληξη πως οι άντρες σιχαίνονται το δράμα, ενώ οι περισσότερες γυναίκες το λατρεύουν. Το δράμα παράγεται από το κουτσομπολιό, τα πισωμαχαιρώματα και γενικά τη κακία – πράγματα που όλες οι γυναίκες έχουν διδακτορικό. Ενώ είναι αποδεκτό φαινόμενο, κανένας άντρας δεν θέλει να είναι με μία γυναίκα που δραματοποιεί τα πάντα συνέχεια. Αν το να είσαι κάθε μέρα με μία γυναίκα σημαίνει πως πρωταγωνιστείς σε σαπουνόπερα – κανείς δεν έχει το χρόνο ή τη διάθεση για κάτι τέτοιο.

Χιούμορ
Οι άντρες απολαμβάνουν μία γυναίκα με χιούμορ, που δεν φοβάται να πει ένα βρώμικο ανέκδοτο ή ακόμα να κοροϊδέψει τον εαυτό της. Δεν λέω πως με το να είστε αστείες θα έχετε τους άντρες στα πόδια σας, αλλά είναι ένα προσόν που δεν περνάει απαρατήρητο.

Οι άντρες δεν συμπαθούν τις γυναίκες που δεν ανέχονται ή τους ενοχλούν τα αστεία. Θέλουν μία κοπέλα που μπορεί να κάνει παρέα με τους φίλους τους, που μπορεί να φερθεί σαν μέλος της παρέας τους και με την οποία μπορούν να διασκεδάσουν. Οι άντρες θέλουν να χαλαρώνουν εκείνες τις στιγμές και δεν θέλουν να ανησυχούν συνέχεια μήπως κάποιος φίλος τους πει κάτι που μπορεί να προσβάλει τη σύντροφό του.

Επικοινωνία
Αυτό πάντα με εκπλήσσει. Οι γυναίκες λατρεύουν να μιλάνε. Μιλούν με τις φίλες τους συνέχεια. Είναι πάντα στο τηλέφωνο με τη μητέρα τους, γκρινιάζουν στους συναδέλφους τους, παραπονιούνται στο αφεντικό τους. ΓΙΑΤΙ όταν αφορά τις σχέσεις, αυτή η ικανότητα επικοινωνίας εξαφανίζεται.

Πόσες φορές έχουν έρθει φίλες μου και μου έχουν πει πως έχουν εκνευριστεί επειδή ο φίλος τους έκανε κάτι λάθος; Και όποτε ρωτήσω αν είπαν στο σύντροφό τους γιατί έχουν θυμώσει, η συνηθισμένη απάντηση είναι «όχι –θα έπρεπε να ΞΕΡΕΙ ήδη γιατί είμαι θυμωμένη».

Ώστε, μήπως βγαίνετε με ένα μέντιουμ; Μήπως μπορεί να διαβάσει το μυαλό σας; Εκτός αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο, ορίστε το πρόβλημα. Κανείς άντρας δεν μπορεί να ξέρει πως είστε θυμωμένες ή γιατί, αν δεν του το πείτε.

Θέλετε συγκεκριμένα πράγματα στο σεξ; Ωραία, μερικές γυναίκες θέλουν δύο δάχτυλα εκεί, έναν αντίχειρα μέσα και τη γλώσσα να γυρίζει δεξιόστροφα, ενώ άλλες θέλουν να μην τις αγγίζεις στο συγκεκριμένο σημείο καθόλου.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, για αυτό αν θέλετε να απολαύσετε το σεξ και να σταματήσετε τους ψεύτικους οργασμούς, πρέπει να του πείτε τι ακριβώς θέλετε.

Δεν παίζει παιχνίδια
Το να παίζετε τη δύσκολη είναι ένα πράγμα, αλλά αν το κάνετε για πάρα πολύ καιρό, θα συνειδητοποιήσετε πως θα καταλήξετε να παίζετε αυτό το παιχνίδι μόνες σας. Δεν ενοχλεί τους άντρες να είναι οι κυνηγοί σε μία σχέση. Στην πραγματικότητα, πολλοί άντρες λατρεύουν να κυνηγούν –αλλά μέχρι ένα σημείο.

Δεν θέλουν να νιώσουν πως τους κοροϊδεύουν. Πιστεύετε πως αν αγνοείτε τα τηλεφωνήματά τους ή αν υποκρίνεστε πως έχετε δουλειές με φίλους, θα τους κάνετε ό,τι θέλετε και θα τρέχουν από πίσω σας; Δεν νομίζω. Θα πιστέψουν πως δεν ενδιαφέρεστε και θα συνεχίσουν τη ζωή τους.

Αν σας αρέσει κάποιος, να του το πείτε! Ακούγεται απλό, έτσι δεν είναι; Θυμηθείτε – οι άντρες δεν είναι τόσο καλοί στο να διαβάζουν τα σημάδια.

http://www.astro-live.gr
http://www.psixologikosfaros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου