Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Κι όμως..Ο Θεός δεν παίζει ζάρια...Η Κβαντομηχανική μας αποδεικνύει αυτά που είπε ο Ερμής Τρισμέγιστος δεκάδες χιλιάδες χρόνια πριν τον Χριστό μας....!!!!!

Η κβαντομηχανική σε έναν αιώνα πειραματισμού δεν έχει διαψευστεί. 

Κρύβεται πίσω από πολλά φυσικά φαινόμενα και ιδιαιτέρως τα χημικά φαινόμενα καθώς και τη φυσική της στερεάς κατάστασης.

Μόλις είδα ένα καταπληκτικό βίντεο που διαρκεί πενήντα λεπτά, με ελληνικούς υπότιτλους, και μας δίνει την δυνατότητα να κατανοήσουμε τι ακριβώς είναι η κβαντομηχανική.

Με λίγα λόγια για να το κατανοήσουμε, μας λέει ότι τα πάντα στο σύμπαν, από το πιο μικρό ως το πιο μεγάλο, αποτελείται και συσχετίζεται από τα δύο αντίθετα. Το Μηδέν (0) και το Ένα (1).

Επειδή οι δύο αυτοί αντίθετοι αριθμοί το μηδέν και το ένα συσχετίζονται, αφού ενώθηκαν μεταξύ τους, δημιουργούν το ενεργειακό μας σύμπαν, όπου κάθε τι έχει και το αντίθετο του, οι επιστήμονες παρατήρησαν ότι κάθετι που συσχετίζεται με κάτι άλλο, αλληλεπιδρά μαζί του, όπως ακριβώς οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, και το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο, όπου δηλαδή εκδηλώνεται το ένα εκ των δύο στοιχείων, το μηδέν, ή το ένα. 

Για παράδειγμα ας πούμε ότι εκδηλώνεται πρώτα το μηδέν, ο συσχετιζόμενος αριθμός που είναι το ζευγάρι του, είναι το ένα, οπουδήποτε κι αν βρίσκεται, ακόμη και στην άλλη άκρη του σύμπαντος, θα εκδηλωθεί ως αριθμός ένα, αντιδρώντας στην εκδήλωση του αριθμού μηδέν..το κατανοήσατε;

Οι επιστήμονες κάνουν ένα τραγικό λάθος.

Νομίζουν ότι πάντα εκδηλώνεται ο αριθμός ένα (1) ως πραγματικότητα, διότι μόνον αυτός περιέχει μέσα του την ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.

Δεν σκέφτηκαν όμως ποτέ, ότι ο αριθμός μηδέν (0) αφού ενώθηκε με το Ένα (1) ως ζευγάρι άρα συσχετίζεται με την πληροφορία του ένα (1) και αντιδρά ως αυτό που είναι, δηλαδή ως το αντίθετο της πληροφορίας.

Παράδειγμα: ζωή είναι η κίνηση ενός Νου.
Ο θάνατος είναι το αντίθετο της κίνησης του Νου.
Και ότι δεν κινείται πεθαίνει, αλλά ξαναγεννιέται, διότι ο αριθμός ένα (1) είναι η ζωή.

Με λίγα λόγια τα πάντα έχουν ενωθεί με την Μονάδα του πνεύματος (1) Νους και Λόγος Αδιαίρετος, μαζί με την ανυπαρξία της ζωής, το σκότος το Μηδέν (0)

Η δε ένωση αυτή είναι μια νέα πραγματικότητα, η ζωή και ο θάνατος μαζί, όπου κάθετί έχει και το αντίθετο του στην ισόποση ενέργεια.

Όπου εκδηλώνεται ο ένας αριθμός, αμέσως θα εκδηλωθεί το αντίθετο του στην ισόποση ενέργεια.

Η ταλάντωση των δύο αντίθετων πόλων είναι το αποτέλεσμα, που ονομάζουμε ζωή.... χαρά-λύπη, ζωή-θάνατος, κτλ.

morfeas sky
Κύριε, κύριε, το τελείωσα το μάθημα. Να πάω τώρα να παίξω με τα κύματα για να μην γίνω κάρβουνο;

Γιατί χάθηκες μέσα στο κάρβουνο μυαλό σου εσύ; 

Με έναν δάσκαλο σαν τον Μορφέα θα έπρεπε να πιάνεις σωματίδια στον αέρα χα χα.

Πριν πας για κολύμπι στα ενεργειακά ύδατα, τα υλικά υγρά σωματίδια της θάλασσας, θα ήθελα την προσοχή σου σ'αυτό εδώ:

Αν τα ζάρια μπορούσαν να διαπλεχθούν με τον τρόπο των κβαντικών σωματιδίων, κάθε διαπλεγμένο ζευγάρι θα έδινε το ίδιο αποτέλεσμα, ακόμη και αν τα ρίχναμε σε τοποθεσίες που θ' απείχαν έτη φωτός η μία από την άλλη ή σε εντελώς διαφορετικούς χρόνους.

Αν τα δύο ζάρια μπορούσαν να έχουν συσχετισθεί μεταξύ τους, δηλαδή να είναι ενωμένα από την ίδια ενέργεια ως ζευγάρι, όπως το άτομο έχει γύρω του τα ηλεκτρόνια ως ζευγάρι, τότε το κάθε ζάρι θα εκπροσωπούσε τον αριθμό ένα (1) και το μηδέν (0).

Οπότε αν ρίχναμε μια ζαριά, πάντα μα πάντα θα έβγαινε το ένα (1), αλλά ακαριαία το συσχετισμένο ζάρι που είναι το ζευγάρι του, οπουδήποτε κι αν βρίσκεται στο ενεργειακό σύμπαν, θα αλληλεπιδράσει με το ζευγάρι που συσχετίζεται, και θα εκδηλωθεί κι αυτό με τον αριθμό μηδέν. (0).

Αν τώρα εμείς οι δυο σαν άνθρωποι, συσχετιζόμαστε λόγω της ίδιας χημείας που έχουμε μεταξύ μας, και αν ακόμη δεκάδες άνθρωποι συσχετίζονται με τον ίδιο τρόπο μαζί μας, τότε κάθε ενέργεια δική μου, αμέσως θα αλληλεπιδράσει στους συσχετιζόμενους με εμένα ανθρώπους. Και αυτοί θα εκδηλώσουν τον αντίθετο αριθμό (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ) που μας ενώνει ως συσχετιζόμενο ζευγάρι.

Αν το ενεργειακό σύμπαν διαθέτει δύο πόλους ως συσχετιζόμενο ζευγάρι, καλό-κακό, θετικό-αρνητικό, ζωή-θάνατος, κτλ. ο Νους της ψυχής είναι η ουσία που ενώνεται μαζί τους ως τρίτο ανώτερο στοιχείο, και αλληλεπιδρά μαζί τους.

Όταν λοιπόν αλληλεπιδρώ με ολόκληρη την ανθρωπότητα, τότε δημιουργώ μέσα από την σύνθεση αυτών των τριών στοιχείων. το δίπολο και το Νου της ψυχής.

Μαζί σου μπορώ για παράδειγμα να εκδηλώσω τον Αρχέτυπο Νου της ψυχής, σε συνδυασμό με τα κατώτερα δύο αντίθετα στοιχεία, τον αριθμό 1 και 2.

Εσύ με την σειρά σου θα εκδηλώσεις ακριβώς το όμοιο δηλαδή το Νου της ψυχής σου, διότι ο δικός σου Νους εξουσιάζει το δίπολο.

Οι άλλοι άνθρωποι που δεν συσχετίζονται με το Νου της ψυχής, θα εκδηλώσουν αποκλειστικά τα δύο αντίθετα στην ζωή τους αλλά και στην αλληλεπίδραση με τους άλλους ανόμοιους ανθρώπους που συσχετίζονται.

ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ;
Ναι, το κατανόησα το μάθημα. Πρώτα μου κίνησε το ενδιαφέρον ο αποσυμβολισμός που έκανες στην γλώσσα των υπολογιστών με τους άπειρους συνδιασμούς του 1 και του μηδέν. Σήμερα είδα το βίντεο και άξιζε πραγματικά το ταξίδι στον μικρόκοσμο των υποατομικών σωματιδίων που συνθέτει το πλεκτό του κόσμου μας. Και τώρα κάνεις και την μεταφορά στην ανθρώπινη επικοινωνία. Τα κατάλαβα όλα.

Κατάλαβες τώρα γιατί μόλις παρατηρούμε τα δύο σωματίδια της ενέργειας από κύματα που είναι άπειρων πιθανοτήτων, εκδηλώνονται αμέσως από τον αριθμό ένα (1) και τον αριθμό δύο; (2);

Διότι ο Νους της ψυχής μας αλληλεπιδρά με τα συσχετιζόμενα σωματίδια που είναι ενωμένος, και δημιουργεί την πραγματικότητα που πιστεύουμε, βλέπουμε, και ζούμε! διότι αυτό ακριβώς συμβαίνει! ~ Είμαστε δημιουργοί!! ότι βλέπουμε αυτό αισθανόμαστε και αυτό σκεφτόμαστε, και αυτό ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ.

Κάθε άνθρωπος πάνω στην Γη αποτελείται ΑΠΌ ΤΡΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΑΠΌ ΤΟ ΖΕΥΓΆΡΙ ΜΗΔΕΝ (0) ΚΑΙ ΕΝΑ (1) και το Νου της ψυχής.

Αν μας οδηγούν οι αριθμοί 1 και 2 γινόμαστε το δίπολο καλό-κακό, αν όμως ο Νους της ψυχής μας οδηγεί, τότε είμαστε ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΠΟΛΟΥ.

Δεν έχω δει το βίντεο, δεν βρήκα τον χρόνο, με την πρώτη ευκαιρία όμως... Να ρωτήσω όμως, αν τελικά αυτό που είχες πει παλιότερα, σχετικά με τους μονούς και ζυγούς αριθμούς, ότι οι ζυγοί κατανέμονται στην άλογη θνητή μας φύση, κι οι μονοί με την θεική τελικά δεν υφίσταται; Και όλα δεν ξεκινούν, από την Μονάδα;

Μα φυσικά όλα ξεκινούν από την Μονάδα.
Aπλά η Μονάδα δίνει ζωή σε κάτι άλλο..τους αριθμούς!!
Το Μηδέν (0) παραμένει πάντα Μηδέν το Σκότος.

Η Μονάδα περιέχει μέσα της την Ιερή Δεκάδα το Νου της ψυχής, αλλά και την ΑΝΙΕΡΗ ΔΩΔΕΚΑΔΑ, ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΎΣ ΜΗΔΕΝ (0) και ΄Ενα (1).

Ενώνεται η μονάδα με την ανυπαρξία και της δίνει ζωή μέσω του Νου. Ε;

Εμείς λοιπόν, ο Άνθρωπος Υιός, ο Νους, όπου κι αν βρεθεί, όποιες συνθήκες κι αν συναντήσει δεν φοβάται τίποτε. Ξέρει πως δεν είμαστε αυτό το σώμα αλλά το σώμα είναι ένα ένδυμα, ένα σκάφανδρο με το οποίο ζει και αντιλαμβάνεται τον κόσμο της ύλης. 

Ακριβώς! Εμείς ο Άνθρωπος Υιός, ο Νους, όπου κι αν βρεθεί, όποιες συνθήκες κι αν συναντήσει δεν φοβάται τίποτε.

Ο αριθμός Ένα (1) φοβάται! διότι συσχετίζεται με το ζευγάρι του το Μηδέν (0) που είναι το Σκότος.

Η Μονάδα (Νους και ψυχή) μεταβάλλεται σε Ένα (1) και δίνει ζωή στο Μηδέν (0).

Το Ένα (1) όμως δεν είναι η Μονάδα, διότι το καλό (1) είναι ζευγάρι και με το μηδέν (0) το σκότος (κακό).

Ενώ η Μονάδα του πνεύματος της ψυχής η ΙΕΡΗ ΔΕΚΑΔΑ παραμένει πάντα ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ!!.

Σωστά. Αυτό που φοβάται είναι το σώμα γιατί είναι ασταθές και φθαρτό και είναι το πεδίο της διαμάχης των αντιθέτων.

Και το σώμα τι είναι; το σκότος!

Ερμής Τρισμέγιστος: Ποιμάνδρης:
ὁ ἀναγνωρίσας ἑαυτὸν ἐλήλυθεν εἰς τὸ περιούσιον ἀγαθόν, ὁ δε ἀγαπήσας τὸ ἐκ πλάνης ἔρωτος σῶμα, οὗτος μένει ἐν τῷ σκότει πλανώμενος, αἰσθητῶς πάσχων τὰ τοῦ θανάτου.

Οτι προκατάρχεται τοῦ οἰκείου σώματος τὸ στυγνὸν σκότος,
ἐξ οὗ ἡ ὑγρὰ φύσις, ἐξ ἧς τὸ σῶμα συνέστηκεν ἐν τῷ αἰσθητῷ κόσμῳ, ἐξ οὗ θάνατος ἀρδεύεται.

Κύκλος χωρίς τέλος, ανακύκλωση, μέχρι να χορτάσουμε ύλη, να ξυπνήσουμε και να δραπετεύσουμε.

Μα κανείς δεν μπορεί να χορτάσει από ζωή σ'αυτόν τον κόσμο, πάντα θα μένει ανικανοποίητος, και αυτή είναι η φυλακή μας, το ανικανοποίητο. Ποτέ μα ποτέ δεν θα ικανοποιηθούν οι ανάγκες των ανθρώπων,. διότι οι επιθυμίες του σώματος είναι άπειρες και φέρουν πάντα τον πόνο. 

Εξ'ου και ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΦΟΜΟΙΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΩΣ ΖΩΗ. την εναλλαγή των αντιθέτων.

Πολύ διεισδυτικό αυτό που είπες!!! Δεν θα χορτάσουμε ποτέ γιατί η φύση της λειτουργίας του κόσμου αυτού είναι τέτοια ώστε να μένουμε πάντα ανικανοποίητοι, με την ελπίδα μόνον.
Κι αυτή είναι η παγίδα!
Μπράβο, morfeas sky.

Πιστεύεις ότι λειτουργεί Συμπαντική Δικαιοσύνη στα ανθρώπινα; Ή είναι απλώς ο νόμος της ανταποδοτικότητας/ό,τι έδωσες θα λάβεις; ακόμη και στις περιπτώσεις εκείνες που δεν θυμόμαστε τι δώσαμε και γιατί λάβαμε κάτι;

Από την στιγμή που ενεργούμε μέσα στους αριθμούς μηδέν (0) και Ένα (1) γινόμαστε ένα με το δίπολο της κακίας, και από την στιγμή που δεν κατανοούμε τι είναι ο Νους της ψυχής, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα υπομένουμε την ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ από τους άλλους, δηλαδή την Δικαιοσύνη του Θεού, και τρίχες κατσαρές, διότι ο Θεός βρίσκεται ΜΕΣΑ ΜΑΣ και όχι εκεί έξω! Εκεί έξω βρίσκεται ο ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟ ΔΙΠΟΛΟ.

ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΟ ΘΕΟ.

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΖΟΥΜΕ ΩΣ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΤΟΥ ΘΕΟΥ!!

Σωστά.....morfeas sky




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου