Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015

Ψυχολογικό τεστ : Οι εννέα ερωτήσεις.....!!!!!!!!!

Το παρακάτω τεστ προσωπικότητας αποτελείται από 9 ερωτήσεις. Σε κάθε ερώτηση σας ζητείται να περιγράψετε κάτι…

Προσοχή τα αντικείμενα που πρέπει να περιγράψετε δεν συνδέονται μεταξύ τους..!

1. Βλέπετε μια σκάλα. πως είναι; Την ανεβαίνετε;

2. Βλέπετε ένα σπίτι περιγράψτε το (π.χ. παλιό/καινούργιο). Θα μπείτε μέσα;

3. Βλέπετε μια αρκούδα πως την αντιμετωπίζετε;

4. Βλέπετε έναν δρόμο. Περιγράψτε τον

5. Βρίσκετε κάπου κλειδιά από τι υλικό είναι φτιαγμένα; Τα παίρνετε μαζί σας;

6. Βλέπετε ένα κηροπήγιο από τι υλικό είναι φτιαγμένο;

7. Βλέπετε ένα άλογο τι κάνετε με αυτό ή τι κάνετε σε αυτό;

8. Έχετε έναν κύβο περιγράψτε υλικό, μέγεθος και ότι άλλο θέλετε

9. Ζωγραφίστε σε ένα χαρτί ένα πίνακα με όποια σειρά θέλετε και γενικά όπως θέλετε τη σκάλα, το άλογο και το κηροπήγιο. Παρατηρείστε την εικόνα σας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  :
1. Η σκάλα δείχνει την επαγγελματική μας πορεία. Η ανάβαση θεωρείται κάτι καλό, η κατάβαση το αντίθετο.

2. Το σπίτι είναι ο θάνατος – όσοι μπήκατε καλό θα ήταν να προσέχετε. Αν μπαίνεις στο σπίτι, σημαίνει ή ότι είσαι συμφιλιωμένος μαζί του ή ότι ένα τέτοιο γεγονός έχει «αγγίξει» την ζωή σου πολύ έντονα ή ότι παραείσαι ριψοκίνδυνος και ψάχνεις περιπετειούλες… π.χ. Ερείπιο, με σιδερένια καγκελόπορτα, ξύλινα παντζούρια,με ιστούς από αράχνες, σκοτεινό και στοιχειωμένο.

3.Η αρκούδα είναι το σεξ και κατά προέκταση η σεξουαλική συμπεριφορά που έχουμε προς τον σύντροφό μας. Για παράδειγμα με την αρκούδα προχωρήσαμε μαζί και κάναμε παρέα η μία στην άλλη. Όμως επειδή είναι ζώο κράταγα συνέχεια κάτι αιχμηρό στο χέρι σφιχτά. Σημαίνει ότι είσαι ανοιχτός, αλλά και πάντα σε εγρήγορση. Άλλο παράδειγμα μένω ακίνητος και παρακολουθώ τις κινήσεις της. Σημαίνει περιμένεις να σου δείξει ο σύντροφός σου τι θέλει.

4. Ο δρόμος είναι η ζωή μας. Για παράδειγμα ανηφορικός, διπλής κατεύθυνσης, με καινούργιο οδόστρωμα και πεντακάθαρα πεζοδρόμια. Στο βάθος βλέπω μια νταλίκα που πλησιάζει με αναμμένα φώτα. Πρέπει να κάνω στην άκρη.Σημαίνει καλή ζωή με λίγα εμπόδια. Δεξιά γκρεμός που καταλήγει στην θάλασσα. Σημαίνει πολλές επιλογές στη ζωή.

5. Τα κλειδιά είναι οι φίλοι μας. Από το κατά πόσο παλιά ή καινούργια είναι και από το κατά πόσο τα παίρνουμε μαζί μας, φαίνεται το πόσο κοντά μας νιώθουμε τους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας, τι θέση έχουν στην ζωή μας.

6. Το κηροπήγιο είναι η αγάπη που λαμβάνουμε από τους άλλους. Το γυαλί είναι κάτι εύθραυστο. Το ίδιο και το κρύσταλλο απλά είναι λίγο πιο βαρύ, πιο ακριβό και πιο πολύτιμο. Το μέταλλο είναι κάτι στερεό που δεν σπάει. Οξειδώνεται όμως-σκουριάζει. θέλει συχνό καθάρισμα και συντήρηση.

7. Το άλογο είναι ο σύντροφός μας. Το πως τον αντιμετωπίζουμε (ή πως αντιμετωπίζουμε την ιδέα του συντρόφου), το πως του συμπεριφερόμαστε, το ποτίζω, το ταΐζω, το χαϊδεύω και μετά κάνω ιππασία, σημαίνει ότι δίνεις κ θέλεις να παίρνεις. Αν το καβαλήσεις είσαι έτοιμος για σχέση και θέλεις να δεσμευτείς.

8. O κύβος είναι η προσωπικότητα μας. Το πλαστικό δείχνει κάποιον που είναι δυνατός, με σταθερές απόψεις που δεν αλλάζουν εύκολα το γυαλί είναι κάτι εύθραυστο. Όσοι έγραψαν γυαλί, καλό θα ήταν να βρουν τρόπους να οχυρώσουν τον εαυτό τους. Το μαλακό υλικό δείχνει ανθρώπους πολύ ευαίσθητους. Το ξύλο έχει την ιδιότητα ότι μπορεί να είναι και ζεστό και ψυχρό. Έτσι κάπως είναι και η προσωπικότητα σου. 

9. O πίνακας είναι οι προτεραιότητές μας και η στάση ζωής μας. Για παράδειγμα στον πίνακα ζωγραφίσατε μία σκάλα προφίλ ανοδική, πάνω στην οποία ανεβαίνετε τα σκαλιά καβάλα στο άλογο, κρατώντας το κηροπήγιο στο χέρι. Σημαίνει έχετε μια στάση ζωής πολύ συνειδητοποιημένη και ισορροπημένη. Δεν βάζετε τίποτα πιο πάνω από το άλλο. Είναι αδιανόητο να φανταστείς εκπληρωμένους επαγγελματικούς στόχους χωρίς την συμμετοχή, βοήθεια και παρουσία του συντρόφου σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου